Benim ol !

15.4K 324 3
                                    

# Bölüm 1 #

Hep yazmak istemisimdir işte ilk denemem. İyi okumalar.

Bak ya yine öyle bakıyor. Zaten hep suçlu olduğunda böle bakardi. Ama bu sefere suç demek oldukça zor. Bu bize yapilirmi. Ondan ayrılmalıyim. Ama onsuz ne yaparım ben. Kendine gel onun sana yaptığına bak bide senin düşündüklerine. Safmısın kızım sen. Eğer değilsen şimdi kanitlama zamanı .

" Bitti. "

Hızla merdivenlerden inerken tek düşündüğüm o güzel yüzüne bağırarak bitti diyişimin onda oluşturduğu yüz ifadesiydi. Kendimi apartmandan dışarı zor atmıştım kı dışarıda havanın karardığını fark ettim. Sorunu neydi bu havanın . Zaten kararmış olan kalbime bu kadari fazlaydi. Ha bide yağmur yağsa tam olurdu yani. Bu sözlerimi bitirir bitirmez yağmur yağmaya falan başlamadı tabiki.

Yolda yürürken tek dusunebildigim o nun en yakin arkadaşımla yatakta.. tamam devamını getiremicem. Sevgilimin beni en yakin arkadasimla aldattığını anlamışsinizdir heralde. O nun en yakin arkadaşımın vücuduna sanki daha önceden her santimini biliyormuş gibi bakisini gözümün önüne getirdiğimde midem beni fena halde uyarıyordu. Her an sokak ortasina kusabilirdim.

Ama ben güçlü bi kızım bi darbeyle yıkılmam. Ama her güçlü kız orta okuldan beri çıktığı sevgilisinin -yani o malın gerizekalı aptalin- onu en yakın arkadaşıyla aldatmasina karşı tepki olarak yatağına uzanıp bi kac gün hickira hickira ağlamasına ve arda bi kac paket çikolata yemeye hakkı vardir heralde. Çünkü ben tam olarak aynısını yaptım.

Lütfen sadece okuyucu olma !! Bütün okuduğun hikayelerde okuduğun her bölüme vote ver . İnan bana yazarları çok mutlu edersin. Sende yazıyorsan zaten ne demek istediğimi anlamışsındır.

Lütfen .. ★

Benim ol !Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin