13.Bölüm

14.5K 798 200
                                    

Merhaba,eski anlatımımıza döndüğüm yeni bölümümüz geldi :) Oylarıyla ve yorumlarıyla beni ve kitabımı yalnız bırakmayan herkese bin minnet,seviliyorsunuz...

77.sırada yerimizi aldık,inanıyorum ilk 50'lerde bile olabiliriz bu sizin oy ve yorumlarınız ile mümkün olabilir :)

Öyle olaylar kurguluyorum ki harika bölümler sizi bekliyor,yazmak ve yayımlamak için deli gibi sabırsızlanıyorum :)

Sizlerle konuşmak,kurgumu tartışmak en sevdiğim şey.Bol bol konuşalım yorum yapın da : )

Bölüm Şarkısı :Merve İleri-Bugün Tadım Yok

Keyifli Okumalar...

--

Başına saplanan keskin ağrı gece boyunca uykusunu bölmesine sebep olsada,en sonunda artık tamamıyla uykusunu almış bir vaziyette gözlerini açtı yeni bir sabaha Berdan Ağa.Gelen her yeni günün bir öncekinden zorlu geçeceğinin bilincinde uyandı,alışmıştı artık.

Yattığı yerin bir önceki gecenin aksine sedir değilde yatak olduğunu fark ettiği vakit elektrik akımına uğramış gibi doğruldu yerinden.Bakışları direkt olarak yanına kaydığı zaman gördüğü boşluk sayesinde bedenine yayılan gerginlik saniyesinde yerini rahatlamaya bıraktı.Bir an olsun onunla aynı yatağı paylaşmış olduğu düşüncesi tüm hücrelerinin uyuşmasına sebep olmuştu.

Vücudundaki yorgunluğu göz ardı etmeye çalışarak ayaklandı,o an gözleri de eş zamanlı olarak sedirde yatan kadına ilişti.Ellerini karnına kadar çektiği dizleri arasına sıkıştırmış,cenin pozisyonunda üzerini örtmeden uyuyakalmıştı anlaşılan.Ancak bu Berdan için bir anlam ifade etmiyordu,bu yüzden her zaman ona takındığı tavrı takındı yine.

Ancak bu Berdan için bir anlam ifade etmiyordu,bu yüzden her zaman ona takındığı tavrı takındı yine

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Umursamadı...

Geçip banyoya gideceği sırada bu sefer de giysi dolabından yansıyan haline takıldı gözleri.Vaziyetini tek kelimeyle özetleyecek olursa bu hiç şüphesiz ,perişan,olurdu.Bir gece önceden kalan kıyafetleri, gözlerinin altındaki mor halkaları ve birbirine karışmış saçlarının karşılığı perişan olmasıydı.Daha fazla incelemeye devam ederse onu terk eden siniri yeniden hücum edecekti bu yüzden şuan ona en iyi gelecek olan soğuk suyun kollarına atmayı tercih etti kendisini.Bedeni soğukluk ile uyarıldıkça yaşadıkları zihnine akın ediyordu.

Sevdiği kızın evlenecek olması...Üstelik kapılarındaki adamla.Aklı izanı almıyordu Berdan'ın,Didar kendilerine bunu nasıl yapabilmişti anlayamıyordu.Evet,dışarıdan bakıldığında aşklarına sadık kalmayan kişi kendisi gibi görünebilirdi ancak onun bu evliliğe mecbur kaldığını en iyi Didar bilmiyor muydu?Ve dememiş miydi Didar'a,ne yapıp edip bir yolunu bulup kavuşacaklarını?Hiç mi beklemeye değer bulmamıştı yaşadıklarını.Dün tüm gün boyunca bunları düşünmekten aklını kaybedecek kadar çok içmişti.Çünkü kaybetmeye ihtiyacı vardı.Onun tanıdığı kız böyle bir şeyi yapmazdı ve yaptığını duyunca da aklını kaybetmek istemişti.Hele birde bu konağa gelecek olması...Delirecekti Berdan,delirecekti.

AVJİNHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin