Not good

665 24 2
                                    

-destiny's synsvinkel-

Jeg sad i sofaen med min dyne og så 'frozen'. Liam kom gående ned af trappen og hen mod sofaen. "Louis er verdens største idiot! Hvordan kunne han gøre sådan noget?" Sagde jeg lidt trist med øjnene på filmen. Liam sukkede. "Kan du ikk prøve at tænke på andre end dig selv?" Sagde han irriteret. Jeg kiggede op på ham med rynkede bryn. "Hvad mener du?" Spurgte jeg uforstående. "Du laver ikk andet en at sidde og snakke om hvor synd det er for dig! Der er faktisk også andre der har problemer!" Sagde han hårdt. Jeg fik tårer i øjnene og løb op på toilettet. Jeg kunne høre at det bankede på hoveddøren og at liam åbnede. Jeg åbnede et skab og fandt et barberblad. Jeg satte mig op ad væggen og førte det forsigtigt ned til mit håndled. Jeg skulle lige til at skære da døren gik op. Jeg blev forskrækket og tabte barberbladet. Jeg kiggede op mod døren og der stod...Cecilie? "Årh mus! Hvad er der sket?" Spurgte hun og satte sig ved siden af mig. Jeg lagde mit hovede på hendes skulder og begyndte at græde igen, og fortalte hende det hele. Vi besluttede os for at tage over til hende da jeg ikke gad at snakke med liam. Drengene skulle på tur dagen efter så jeg sov hos Cecilie.

***

Det var ved at være aften og vi havde lige spist aftensmad. Vi gik ind i stuen og satte en film på. "Jeg smutter lige på toilet" sagde jeg og rejste mig. Jeg gik ud på toilettet og... Ja...tissede...da jeg var færdig rejste jeg mig, skyllede ud, og gik over for at vaske hænder. Jeg stod og vaskede hænder da jeg så en lille pakke ligge på bordet. Jeg tørrede mine hænder og gik over for at se hvad det var. Ja jeg er MEGA nysgerrig. Det var graviditetsteste? Jeg tog en ud for sjovs skyld. Jeg var 100% sikker på at jeg ikke var gravid men jeg har altid gerne ville prøve at tage en. Bare for sjov. Jeg pakkede den op og tissede på den der lille dims. Imens den lå i de der fem minutter læste jeg på pakken. 1 streg så var den positiv og 2 streger så var den negativ. Jeg undrede mig lidt over hvorfor Cecilie havde graviditetsteste? De fem minutter var gået og jeg gik over mod den. Jeg tog den op og kiggede på den. Der sprang mit hjerte lige et slag over. Der var en streg. Men hvordan kunne det lade sig gøre? Jeg begyndte stille at græde. Hvordan skulle jeg sige det til louis? Eller til liam? De er jo begge to sure på mig? Alle sådan nogen tanker kørte rundt i mit hovede imens jeg trippede frem og tilbage. "Er du ok desti?" Spurgte Cecilie og bankede på badeværelsesdøren. "Må jeg komme ind?" Spurgte hun. Jeg gik hen og låste op og stillede mig tilbage igen.

-cecilie's synsvinkel-

Jeg åbnede stille døren og så destiny med tårer i øjnene og en graviditetstest i hånden. "Er duu..øh.." Spurgte jeg forsigtigt og pegede på graviditetstesten. Hun nikkede og brød sammen. Jeg gik hen og krammede hende. "Shh det skal nok gå" sagde jeg beroligende. Hun hulkede bare højere og højere. Jeg tog hendes hånd og trak hende med ud i sofaen. "Hvordan skal jeg sige det til louis?" Spurgte hun og tørrede øjnene. "Skriv til ham! Nu!" Svarede jeg. Hun trak sin mobil op og skrev til ham.

-destiny's synsvinkel-

Jeg trak min mobil frem og gik ind i beskeder. Jeg fandt louis i kontakter og skrev så 'vi bliver nødt til at snakke... Destiny xx.' Skrev jeg. Lidt efter vibrerede min mobil og der kom en besked fra louis. 'Jeg gider ikke snakke om det her. Jeg er ked af det! Undskyld! Men jeg er i Australien og Touren slutter om 3 måneder... Louis xoxo.' Stod der. 'Det er ikke det jeg vil snakke om.. Og jeg kan ikke vente så lang tid!' Svarede jeg. 'Kan du så ikke bare skrive det?' Svarede han. 'Jo... Det bare fordi... Jeg er....gravid..' Svarede jeg selvom jeg ikke var meget for at skrive det. Jeg ville hellere have sagt det til ham sådan face 2 face... Han svarede ikke i lidt tid men så skrev han 'HVAD?! Jeg har været væk i 1 dag og så knalder du allerede med en eller anden fyr?!' Stod der. Tænk han ikke kunne regne ud at det var ham der var faren! De ord sårede mig faktisk. Tænk at han troede sådan noget om mig! 'Nej! Du ved jeg ikke er sådan! Det er jo dig der er faren din idiot!' Svarede jeg. Måske lidt hårdt men altså... 'Oh...' Kom der tilbage. Jeg gad ikke skrive med ham mere og besluttede derfor at skrive til liam. 'Liam...' Skrev jeg. 'Hvad?' Svarede han tilbage. 'Lov mig du ikke bliver sur!' Svarede jeg. 'Hvad nu?' Skrev han tilbage. Er han stadig sur eller?.. Svært at finde ud af.. 'Du skal.... Være onkel...undskyld' skrev jeg. Jeg sad i cirka et minut før jeg trykkede send. 'Hvad?! Er du sikker? Skal jeg komme?' Skrev han tilbage. manden er sød nu?

___________________________________________________________________

Undskyld jeg ikke har opdateret i lang tid! Og undskyld at jeg ikke har skrevet på min anden bog! Har virkelig ikke haft tid! Jeg ville havde opdateret i går men jeg var til galla med klassen. Suuuper hyggeligt!.. Har næsten ikk sovet..-.-.. Men jeg har halvsovet!😏 og de siger jeg snakkede om enhjørninger... Kan bare ikk huske NOGET af det!😂 men what ever, enhjørninger er seje!😂 nå men i må meget gerne kommentere og og komme med ideer! Måske kommer der et til kapitel i dag? Skal prøve at se om jeg får tid!

Astrid xoxo. 💕

Yin and yang {1D}Where stories live. Discover now