Movie night!

1K 19 0
                                    

-mie's synsvinkel-

Jeg fik en besked fra liam om at ham og drengene ventede på mig hjemme ved os. Gad vide hvad de ville? Mig og Cecilie havde det ellers lige så hyggeligt! Må men hvis jeg kan komme til at putte med louis så vil jeg da med glæde gå! Ej, nu lyder jeg ond! "Cille jeg blir' nød til at smutte! Det var rigtig hyggeligt!" "Ej hvorfor?!" "Drengene venter på mig, beklager!" " nå, ok men kommer du ikk over i morgen?" "Jo det gør jeg! Ses!" Jeg gik ud i gangen og tog mine sko og jakke på. Jeg gik ligeså stille hen mod mit og liam's hus. Forresten så hedder jeg Mie. Jeg er 19 år gammel, søster til liam og kæreste til louis. Min bedste veninde hedder Cecilie, men jeg kalder hende cille. Jeg nåede til døren til vores hus og gik så ind. "Hvad var det så i ville, siden det var så vigtigt at jeg skulle komme?" Råbte jeg ude fra gangen. Drengene kom løbende ud og killede mig. "Stop! Stop! Stop så!!!" Drengene løftede mig op smed mig i sofaen. "Hvad skulle det til for?!" Spurgte jeg og gav dem dræberblikket med et smil i øjnene. "Hmm.. Det var en god måde at få dig ind i sofaen så vi kan holde film aften på" svarede liam der havde lagt sig tværs over mig. "Men søde ven, klokken er kun 15.00!" "Jaaa... Så film eftermiddag OG aften!" Svarede liam flabet. "Du skør, du er!" "Det er derfor du elsker mig" svarede liam selvsikkert. "Haha" grinte jeg sarkastisk. Liam fjernede sig fra mig og louis kom hen og satte sig ved siden af mig "gir' du ikk et kys babe?" Spurgte han. Jeg svarede med at give ham et kys midt på munden. "Jeg har savnet dig" sagde han. "Jeg har også savnet dig" svarede jeg og kyssede ham igen. vi kunne høre kysselyde over fra døren og vi kiggede derhen. Det var self. niall der stod og krammende sig selv og lavede kysselyde. Typisk niall!

-louis' synsvinkel-

Jeg sad i sofaen med Mie og vi gav begge dræberblikket til niall men vi kunne ikke holde det i mere end 3 sekunder, så flækkede vi af grin. "Er du jaloux lille ven?" Kom det lidt flabet fra Mie. "Hvad får dig til at tro det?" Svarede niall fornærmet. Self. For sjov. "Nå hvilken film skal vi se først?" Kom det fra zayn ude i køkkenet. Jeg skyndte mig at svare "fredag den 13.!" Da det var en oplagt mulighed for at putte med Mie. "Neej hvorfor den?" Kom det fra Mie, da hun hader gysere. "Fordi så kan jeg putte med dig" svarede jeg og gav hende et kys. "Okay så. Men kun fordi det dig!" Svarede hun. Harry satte filmen på og vi satte os med dyner, popcorn, sodavand og sådan noget. Mig, Mie, og liam sad i sofaen mens zayn sad i sækkestolen. Niall lå på en madras, og Harry sad i en lænestol. Jeg fulgte egentlig ikke rigtig med i filmen. jeg sad bare og så på Mie som havde dynen halvt over hovedet. Pludselig skreg hun og trak dynen over hovedet. Jeg fniste lidt og holdt hende ind til mig. Liam sagde "rolig nu smukke" og lagde en arm over hende. Først kunne jeg mærke lidt vrede da han kaldte hende smukke. Nogen gange er det bare som om at jeg glemmer at de er søskende.

***

Vi havde nu set 5 film og vi var alle sammen helt vildt trætte da klokken næsten var 1 om natten. Vi havde kun set gysere så Mie insisterede på at se en sidste film som hun skulle bestemme. "Hvilken film vil du så se skat?" Spurgte jeg hende. "Dear john!" Svarede hun. Harry satte udmattet filmen på og Mie lagde sig op ad mig.

Vi var cirka midt i filmen da jeg så at Mie sad og små-græd. Jeg kyssede hende i håret og viskede ind i hendes øre "hvorfor græder du søde?" "Det er så sørgeligt! Hendes far er ved at dø!" Hviskede hun tilbage. Jeg fniste lidt da det er så sødt at hun begynder at græde over noget der sker i en film.

***

-harry's synsvinkel-

Filmen var færdig og vi aftalte at gå i seng. Jeg sov på sofaen og niall på madrassen på gulvet. Zayn sov i liam's seng sammen med liam. Louis sov inde inde på Mie's værelse, som ligger nærmest lige ved siden af stuen hvor mig og niall sov. Jeg lukkede øjnene og prøvede at sove. Det var bare lidt svært da niall snorkede og man kunne høre Mie og louis grine inde fra værelset. Jeg overlevede nok med niall's snorken men de grin var virkelig irriterende.jeg kan vust bare ikke lide at høre dem grine sammen, og når de kysser er jeg ved at eksplodere. Lige siden jeg så Mie første gang har jeg været vild med hende. Da hun blev kærester med louis snakkede jeg ikke med nogen af dem i næsten 2 uger.jeg ville ønske det var mig. Jeg prøvede at lægge mig til at sove. Jeg lå bare med lukkede øjne i 10 minutter. Jeg besluttede mig for at gå ind til dem og bede dem om at tie stille. Jeg gik hen til døren og skulle til at åbne da lød som om at sengen på en måde blev rykket på. Jeg tænkte ikke rigtig over det men åbnede bare døren ligeså stille. Da jeg først havde åbnet den fortrød jeg at jeg gjorde det. Mie og louis lå og......du ved nok..... Jeg lavede store øjne og skyndte mig at lukke døren igen og håbede på at de ikke havde set mig. Jeg var så sur og jaloux at jeg bare kunne råbe alt hvad jeg kunne! Jeg var virkelig ked af det! Jeg lå og tænkte lidt, og prøvede at finde en vej jeg kunne få Mie på. Efter jeg havde ligget og tænkt i cirka en halv time lagde jeg mig til at sove.

___________________________________________________________________

Det var første kapitel! Håber i kunne lide det!

- love ya! xx.😘

Yin and yang {1D}Where stories live. Discover now