Lies.

728 23 6
                                    

-louis' synsvinkel-

Jeg ved det er forkert af mig at lyve. Jeg vil bare ikke miste hende igen! Hvorfor skulle jeg også være så dum at kysse eleanor?! Vi havde siddet i sofaen og snakket i cirka en halv time. "Har du snakket med Harry?" Spurgte destiny lidt stille. "Nej. Har du?" Spurgte jeg. Hun rystede på hovedet og kiggede ned i jorden. Hun sad og fumlede lidt med sine fingre. "Skal vi ikke se lidt tv?" Spurgte jeg for at bryde den akavede tavshed. "Nej. Jeg bliver nødt til at snakke med Harry." Svarede hun lidt trist. Hun kyssede mig på kinden og rejste sig.

-destiny's synsvinkel-

Jeg gik ud i gangen og tog sko og jakke på, og kørte over til Harry. Jeg gik op til døren og bankede stille på. Cirka 10 sekunder efter kom han ud og åbnede. "Hvad vil du?" Spurgte han koldt og hårdt. "Vi bliver nødt til at snakke!" Sagde jeg lidt højt. Han trådte til siden for at jeg kunne komme ind. Jeg tog min jakke og sko af og satte mig ind i sofaen sammen med Harry. "Er det fordi du vil have mig nu hvor louis har kysset med eleanor?" Sagde han lidt koldt. "Nej! De billeder er old gamle! Det har louis selv sagt! Og jeg vil snakke om hvorfor du kyssede mig!" Svarede jeg. "Ha! Som om! Jeg var der selv! Mig, niall, og louis var på en club i wolverhampton dagen efter vi kom og så mødte vi eleanor der og de kyssede!" Sagde han. Jeg sad helt mundlam med tårer i øjnene. Jeg rejste mig og gik med faste skridt ud i gangen. Jeg tog mine sko hurtigt på og jakken under armen. Jeg kørte hjem til huset og sad i et par minutter inden jeg gik ind.

-louis' synsvinkel-

Jeg hørte en dør der smækkene hårdt. Jeg skyndte mig ud og så destiny med mascara ned af kinderne og helt blodsprængte øjne. Jeg gik hen for at kramme hende. "Hvad skete der?" Spurgte jeg omsorgsfuldt. "Du ved godt hvad der sker! Du kyssede eleanor men løj om det! Hvor ku du?!" Skreg hun og skubbede mig hårdt væk. "Ud!" Skreg hun og pegede på døren. "Hør! Skat undskyld det va..." Prøvede jeg at sige. "Ud!!" Afbrød hun mig. Jeg gik hen til døren og åbnede den. Lige da jeg åbnede den stod liam der og så helt forvirret ud. Jeg orkede ikke at forklare så jeg gik bare udenom ham og kørte hjem.

-liam's synsvinkel-

Jeg skulle til at åbne døren da den gik op før jeg nåede at åbne. Det var louis der havde åbnet den. Destiny stod bag ved ham med mascara ned af kinderne og blodsprængte øjne. Louis gik forbi mig og ned til hans bil. Jeg gik hen og krammede destiny. "Hvad sker der?" Spurgte jeg stille. "H-han kyssede med eleanor og l-løj om det" hulkede hun. Dum, dummere, louis. Hvorfor gjorde han det når han ikke kunne tænke på andet end hvor meget han savnede destiny? Så dumt!

__________________________________________________________________________

Dam Dam daaam! I må meget gerne skrive ideer i kommentaren! Ved ikk helt hvor jeg skal hen med historien... Min nye bog 'secrets {5sos, 1D}' er kommet ud! Lige nu er der kun sådan et Info kapitel men første kapitel kommer i aften! I må meget gerne læse den! Det vil betyde virkelig meget! Og TUSIND TUSIND tak for 1,8K læsere!!!

Astrid xx.😘

Yin and yang {1D}Where stories live. Discover now