ー ❛ part fourteen ❜

263 47 5
                                    

sblížily jsme se. už jsem se nestyděla prohlásit jí alespoň za svojí hodně dobrou kamarádku. a blížil se i ten výlet, který měl změnit mnohé. v den odjezdu jsem byla už od probuzení neuvěřitelně nervózní, protože uvidím chaeyoung. a budu mluvit s lalisou. bála jsem se toho všeho. i přesto jsem nějak dorazila před dům, ve kterém bydlela jisoo.

ani jsem nebyla vystresovaná z jisoo tak moc, jako z jejích dvou kamarádek a zároveň mých největších rivalek. a ti zbylí dva mi nijak nevadili, protože mi jisoo vzít nemůžou a chtěla bych se s nimi seznámit na přátelské úrovni.

zazvonila jsem na zvonek od jejího bytu a nervózně přešlapovala před dveřmi. byla jsem ještě venku a dohodly jsme se, že přijde za mnou dolů a jedna z nás pořídí její auto. 

,,jennie!" zavolala na mě a vběhla mi do náruče. další přátelské objetí, jak to tak kamarádky dělávají.. dělalo se mi z toho špatně, protože v tom často byla faleš a afekt, ale s jisoo mi to nevadilo. samozřejmě..

,,můžeš řídit tam a já zase zpátky?" navrhnu nesměle. přikývne a hrne se k bílému autu. hned si sedne na místo řidiče. takže si vezmu až cestu domů. se silnou trémou jsem se posadila vedle ní a těkala očima po autě, na kterém nebylo prakticky nic zvláštního. až na tu krásku vedle mě, heh.

≈~≈

,,konečně jsme tady, jennie.. kufry a takové hovadiny potom vezme můj frendo z auta, vrrr~" zakroutila boky a zasyčela jako had když vystupovala z auta, ,,a nebuď pořád tak nervózní, vždyť jsi teď úplně jiný člověk..~"

,,heh.. jde tu o chaeyoung, ale neřeš to.." uchechtnu se a následuju jí do chaty. chtěla jsem být už kurva uvnitř a zároveň tam nikdy nevstoupit.

,,hmm.. nechám to být. máme se bavit, tak se nezatěžuj špatnými vztahy.. pfff.." poskakovala dál. musela jsem zrychlit tempo.

,,a.. jsou tam už?.." zeptám se ještě.

,,no.. je tam lalisa.." pokrčila rameny jisoo a konečně jsme vstoupily do velké vstupní haly..

STAY. jensooWhere stories live. Discover now