ー ❛ part four ❜

319 56 6
                                    

,,jasně že jsem jí pozvala," ujistila jí lisa a já netrpělivě vyčkávala na zastávku, na které vystupuji. s rosé jsem už nechtěla mít nikdy nic společného a teď jsem se dozvěděla, že se pravděpodobně přátelí s chichu. poslouchat jejich rozhovor pro mě proto bylo těžší a těžší, jako by mi tím zasazovaly rány do srdce.

,,vážně? už se nemůžu dočkat!" rozzářila se jisoo na lisu zrovna když jsem nenápadně koukla jejich směrem. takhle by měla zářit jen se mnou, tak proč za ní nejdu? měla jsem tisíce příležitosti k tomu, abych jí oslovila. bojím se. všechno bych zkazila.

,,taky se moc těším na chae.." zazubila se blondýnka a dál se lísala k jisoo. chae. Tak jsem jí kdysi říkala já. to jméno se mi teď strašně moc protiví, stejně jako ona celá...

rozhodla jsem se už nadobro odvrátit zrak a jen poslouchat. ze začátku jsem o nich chtěla mít přehled, ale teď jsem na to chtěla rychle zapomenout. když pár lidí vystoupilo na známé stanici došlo mi, že ta příští bude mým osvobozením. za pár vteřin vystoupím a poběžím domů. s tímto příslibem jsem zatnula čelist a i když jsem za sebou slyšela holčičí smích, soustředila jsem se jen před sebe.

autobus zpomaloval a já se natiskla ke dveřím ještě víc. už jen chvilku... lisa se zahihňala a to bylo jen dalším důvodem nedočkavosti. jízda autobusem ještě nikdy nebyla tak dlouhá a ponižující. vyskočila jsem ze dveří a o pár metrů dál jsem se zhluboka nadechla. ignorovala jsem udivený pohled starší ženy vedle mě. utíkala jsem k mému bytu se snahou setřást ze sebe tíživé pocity a vzpomínky na rosé schovat zpátky schovat zpátky do tmavých koutů mé mysli...

STAY. jensooWhere stories live. Discover now