ー ❛ part six ❜

295 47 0
                                    

už od rána jsem se cítila strašně. sotva jsem otevřela ztěžklá, slepená víčka a ještě hůř jsem se přemáhala zvednout se z rozehřáté postele. můj byt byl jako vždy prázdný a pustý. cítila jsem se sama úplně pořád, pokud jsem zrovna neviděla chichu. Jak dlouho bude pryč s lisou a s ? věděla jsem jen, že i jeden den je příliš dlouho. kdo je ta blondýnka?

nebylo tak těžké ji najít. stačilo prohledat sociální sítě rosé. na instagramu se jmenovala jako _littlerosie a její profil byl zahrnut srdcervoucími fotkami s ní, lisou a jisoo. ostatní by je ale hodnotily jako neuvěřitelně roztomilé a šťastné obrázky s třemi nejlepšími kamarádkami. musela jsem se zoufale rozesmát, protože horší už to ani být nemůže. lalisa manoban se najednou objevila v mém životě jako ještě větší překážka než moje bývalá přítelkyně. měla k jisoo až moc blízko..

chichu ale nikdy nefotila lalisu ani rosé a na jejích profilech po nich nebylo ani stopy. díky tomu jsem o nich nevěděla.. nejednou mi bylo i jedno, jak a kdy se schází. cítila jsem se bezmocně, na dně a bez síly nějak zakročit. měla jsem pocit, že tohle budu zažívat čím dál tím víc častěji..

ー✧ー

STAY. jensooWo Geschichten leben. Entdecke jetzt