5. Flirting

95 4 6
                                    

Συνεχίζοντας την συναρπαστική και καθόλου ανωριμη και χαζή ιστορία μου *ειρωνεία*....
____________________________________

Αχιλλέας POV

Αφού μαθαινω πως η τουμπανέιρα είχε αγόρι (πράγμα το οποίο προφανώς δεν με σταματά από το να της την πέσω, απλά θα είμαι πιο προσεκτικός όταν το για-κλάματα αγόρι της είναι μπροστά), πάω και κάθομαι δίπλα στην ξανθιά που ήταν ντυμένη σαν ξεκωλο. Εεε Νταξει κι εγώ, ως παιδί (νοτ) δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό.
Ενώ μιλαω μαζί της (τι μιλάω δηλαδή μόνο σεξ δεν κάνουμε), ακούω ένα δυνατό και υστερικο μπορώ να πω "πας καλά!?!" από την Ανδρομέδα. Πλάκα θα είχε να χωρίσουν εδώ μπροστά σε όλο το αμφιθεατρο με τον μπαμπουρα. Γύριζω να την κοιτάξω ολόκληρη αφού τώρα εχω την ευκαιρία (ξανά δηλαδή γιατί είχα την ευκαιρία και στην εκκλησία). Το βλέμμα της ειναι τρομοκρατημένο και πιανει μια συζήτηση με τον καθηγητή μας (αν λέγεται καθηγητής αυτός), φεύγει και όταν γύριζει είχε δύο σοκολάτες στο χέρι της. Μιαμ Μιαμ. Αν αναρωτιέστε η σοκολάτα είναι το αγαπημένο μου ρόφημα. ΩΩ ναι και την πίνω.... ΣΚΈΤΗ!!
Πίσω στο θέμα μας, ο καθηγητής την αγκαλιάζει (εμ τι φάση?! Αγαμίες υποθέτω...) και φυσάει την μύτη του πάνω της, ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΆΝΤΩΝ ΠΩΣ ΕΊΝΑΙ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΙΛΟ?! ΓΙΑΤΊ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΦΟΡΆΕΙ ΆΣΠΡΑ Κ ΝΑ ΈΧΕΙ ΥΠΈΡΟΧΑ ΜΕΤΑΞΈΝΙΑ ΜΑΛΛΙΆ (τα άγγιξα όταν έβλεπα το σκουλαρίκι της, όχι δεν είμαι κριπι) ΑΛΛΆ ΤΑ ΧΑΡΤΟΜΆΝΤΙΛΑ ΣΊΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΌΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΣΕΞΥ. Εκείνη ξανακαθεται μακριά από τον μπαμπουρα και η υπόλοιπη ώρα περνάει βασανιστικά (αφού δεν μπορώ να συνουσίαστω με την ξανθιά, χεχ το συνουσίαστω για να είμαστε και ευγενείς με τον λόγο μας βρε παιδί μου).
.....
....
..
Οταν τελειώνει το "μαθημα" βλέπω την αντίλοπη ονόματι Ανδρομέδα, να μαζεύει τα πραγματα της για να φύγει και πάω κοντά της (αφού έχω δει πως το ούτε καν πενταρακι αγόρι της έχει φύγει από την αίθουσα).

-"Θες βοήθεια με αυτά?", ρωτάω δείχνοντας τα πραγματα που μάζευε
-"όχι, όχι ", λέει βιαστικά και χωρίς να με κοιτάει καν.
Το μάτι μου πέφτει σε ένα γιαλιστερο χαρτάκι που είναι έτοιμο να πέσει από την τσέπη της. Ως τολμηρός και μοιραίος άντρας που είμαι απλώνω το χέρι μου, χωρίς να σέβομαι καθόλου την έννοια 'προσωπικός χώρος' και το βγάζω από την τσέπη της. Γυρίζει κατευθείαν και με κοιτάει με κόκκινα μάγουλα και τρόμο + ντροπή ζωγραφισμένα στα μέλι ματιά της. Χμμ έχουν και λίγο πράσινο στο κέντρο τους.

Διαβάζω τον τίτλο της σελίδας που προφανώς είναι από περιοδικό και χαμογελάω σεξυ (ή τουλάχιστον έτσι ελπίζω να φαίνεται). Την κοιτάζω ξανά.
-"Κοκκινίσες" της λέω.
-"Δεν κοκκινίζω ποτέ" μου απαντάει και εγώ γελάω λιγάκι αυτάρεσκα γιατί ΩΩ ναι κοκκινίζει. Αγνοώ αυτό το σχόλιο.
-"Δεν είναι τοσο δύσκολο να κάνεις φίλους γατάκι. Έλα θα σου δείξω εγώ πως γίνεται ;)" και χωρίς να την ρωτήσω καν της τράβαω το χέρι ενθουσιασμενος όπως ακριβώς έκανα στην μαμά μου όταν ήμουν μικρός, για να μου πάρει σοκολάτες ή για να με πάει στην παιδική χαρά.
" Δεν είμαι γατάκ-" πρόλαβαινει να πει επειδή σκόνταφτει έτσι όπως τρεχει γιατί την τράβαγα (ουπς). Παιρνει το θυμωμένο της ύφος και πριν προλάβει να πει το οτιδήποτε την σήκωνω στα 'oh so hot' χερια μου για να γλυτώσω χρόνο και γκρίνια. (καλά το παραδέχομαι και για να δει τους καλογυμνασμενους μύες μου και να με ερωτευτεί παράφορα και να πάμε να ζήσουμε μαζί στο μαλιμπου... Αχ ναι, να κάνουμε μπάνιο στη θάλασσα κάθε μέρα και εγώ να θαυμάζω το.... Τοπιο προφανώς τι σκεφτήκατε? Χεχ ναι
*ξινει λιγάκι άβολα το σβέρκο του και χαμογελάει αθώα *)
Όλη αυτή την ώρα που εγώ έκανα όνειρα για το μαλιμπου και τα αξιοθέατα του εκείνη παει από το σταδιο 'Γτφ πετάω!!' στο 'αα όχι τελικά απλά με σήκωσε από το έδαφος ο Αχιλλέας' στο 'ΑΑΑΑΑ ΜΕ ΣΉΚΩΣΕ ΑΠΌ ΤΟ ΈΔΑΦΟΣ Ο ΑΧΙΛΛΈΑΣ' και τελικά καταλήγει στο στάδιο της αποδοχής της κατάστασης και ίσως καλοπέρασης, το γνωστό και ως 'είμαι η βασίλισσα και θέλω να μου φέρεις και λίγο σταφύλι να φάω ενώ αράζω '.
-"Τι φοράς από μέσα?" την ρωταω ενώ συνέχιζω να την κουβαλάω σαν τσουβάλι σους ώμους μου
- "Τι εννοείς?! Μέσα από τι?" λεει και με κοίταζει αθωα από ανάποδα που βρίσκεται. Θα μπορούσα να την πάρω εδώ και τώρα. Εννοω να της πάρω... Εναν πίνακα να κοιτάζει ενώ είναι ανάποδα για να μην κοιτάζει μόνο το πάτωμα το κορίτσι. Ναι αυτό.
-"Από τα ρούχα σου " λεω με άνεση. Εκείνη γούρλωνει τα μάτια της αλλά μια λάμψη από dirty thoughts πέρναει από αυτά και εξαφανίζεται όπως ακριβώς ήρθε.
-"Εμ εσώρουχα?" απάνταει και καλά αθωα.
-"Είχα μια ελπίδα πως δεν φόραγες τίποτα" λεω like a boss και την άφηνω κάτω πριν προλάβει να μιλήσει. "Ώρα να κάνεις φιλίες" άλλαζω θέμα και της κανω νόημα να με ακολουθήσει.
____________________________________

Χεχεχε είχαμε και την οπτική γωνία του Αχιλλέα. Πως σας φαίνεται?

Τελικά εγώ πήγα στο πανεπιστήμιο και εντάξει έκανα πολλές γνωριμίες και βρήκα και λοβ ιντερεστ ήδη ακόμα δεν πήγα. 😂😂. Τέλος πάντων... Αναμένουμε να τον γνωρίσουμε καλύτερα για να έχουμε νεότερες εξελίξεις.

Another love story Where stories live. Discover now