4.Crying (Baby) Adult

102 5 6
                                    

Χελλο.
Πως πάει η ζωή σας?
Η δική μου προς το παρόν είναι πολύ καλά αλλά την Δευτέρα είναι η πρώτη μέρα στο πανεπιστήμιο και είμαι (μαντέψτε) αγχωμένη. Ελπίζω να καταφέρω να κάνω φίλους 😂😂
___________________________________

Ανδρομέδας POV

Ο Αχιλλέας (επιτέλους έμαθα το όνομα του. Νομίζω μου το είχε ξαναπεί αλλά δεν είμαι καλή στο να συγκρατώ ονόματα και εξάλλου ήμουν σε συγχιση don't judge) με κοίταξε για να πάρει έγκριση για τα λόγια του Μάριου και απλά χαμογέλασα απολογητικά. Έτσι ο Αχιλλέας μας χαιρέτησε και πήγε και έκατσε με την σαύρα! (εννοώ την κοπέλα που έβαζε ένα τόνο μεικ απ εκείνη τη στιγμή).

Γύρισα και κοίταξα τον Μάριο σαν να ήταν από αυτούς τους τύπους που ξέρεις, μιλάς στην τάξη και κάνει παρατήρηση η καθηγήτρια σου στον άλλον στον οποίο μιλάς και αυτός ο τύπος λέει πως εσύ έφταιγες για την φασαρία και του έχεις σπάσει τα νεύρα γιατί δεν μπορεί να συγκεντρωθεί στο μάθημα😂? Σαν αυτούς τέλος πάντων. (δεν ξέρω αν καταλάβατε αλλά δεν πειράζει). Εκείνος είχε ένα χαμόγελο νικητή στα χείλη και όταν με κοίταξε σοβαρέψε. Ή προσπάθησε τέλος πάντων.

-"Μάριε δεν γίνεται αυτή η κατάσταση. Δεν μπορείς να διώχνεις οποίο αγόρι με πλησιάζει επειδη έτσι θες..." είπα όλο νεύρο

-"Χαλάρωσε Αν μου. Εσύ άλλωστε συμφώνησες να είσαι η κοπέλα μου ως αντάλλαγμα για την πολύ χρήσιμη βοήθεια που σου δίνω. Μήπως θες να ακυρώσουμε την συμφωνία?! " με κοίταξε όλο ειρωνεία και εγώ έκλεισα το ροζωπο στοματάκι μου σαν να με ρώταγαν αν εγώ έφαγα το τσιζ κέικ από το ψυγείο, και κοίταξα ξανά μπροστά, τον καθηγητή (?) που μας μιλούσε για το πως έχασε μέσα από τα χέρια του την γυναίκα των ονείρων του και τώρα αυτή παντρεύτηκε έναν πλούσιο επιχειρηματία και είναι διακοπές στην Ελβετία. "έτσι μπράβο", μου απάντησε το τέρας που καθόταν δίπλα μου και πέρασε το χέρι του γύρω από τους ώμους μου.

-"πας καλά?!!" φώναξα και πετάχτηκα σαν νιντζα μακριά του. Όλη η αίθουσα γύρισε να με κοιτάξει. Τέλεια. Ο καλύτερος τρόπος να κάνω φίλους. Ο καθηγητής με κοιτούσε πληγωμένος αφού του διέκοψα την τόσο συγκινητική ιστορία του. Το χεις Ανδρομέδα, μπορείς. Απλά σκεψου κάτι και σωσε την κατάσταση.
Ακομα όλο το αμφιθέατρο με κοιτούσε και εγώ εβηξα για να κερδίσω λίγο χρόνο και είπα :

-"Μα κύριε, πως-σας-λενε, πάτε καλά?! Αφήσατε τέτοια ευκαιρία να φύγει? Αυτές οι ευκαιρίες έρχονται μια φορά στη ζωή μας, αντε δύο αν έχουμε πιει όλη την σοκολάτα με μαρς μελοους που υπάρχει στον πλανήτη και έχουμε τόση ενέργεια στο αίμα μας που είμαστε οι πιο ανοιχτοί και φιλόξενοι άνθρωποι στον πλανήτη και παίρνουμε βραβείο ως οι πιο κοινωνικοί άνθρωποι της χρονιάς... Τώρα που το λέμε θέλω μια σοκολάτα με μαρς μελοους, πάω να πάρω ποιος άλλος θέλει? Εε?! "είπα με μια ανάσα και όλοι με κοίταξαν και ανοιγοκλεισαν τα μάτια τους σαν να μην μπορούσαν να δουν καλά μπροστά τους.

Ο καθηγητής μας απλά άρχισε να κλαίει και μουρμούρισε μέσα από τους λίγμους του πως ήθελε κι εκείνος λίγη. Έφυγα τρέχοντας να μας βρω.
...
....
.....
Όταν μπήκα ξανά μέσα στο αμφιθέατρο του έδωσα την σοκολάτα του. Αμέσως, με πήρε αγκαλιά και άρχισε να κλαίει στον ώμο μου και εγώ του χαιδευα τα γεμάτα ζελέ αλλά και πάλι φουντωτα και πεταχτά μαλλιά του για να τον παρηγόρησω. Επικρατούσε απόλυτη ησυχία, με εξαίρεση το κλάμα, και ένιωθα όλα τα μάτια να με κοιτάζουν επίμονα. Ένα μόνο ζευγάρι ματιά με έκαιγε σαν να με ακουμπάγε φωτοσπαθο στο κεφάλι και ακούμπησα τα μαλλιά μου για να ελέγξω πως δεν είχαν καει. Ουφ όλα οκευ.

Ο κύριος heartbroken σταμάτησε να κλαίει, σκούπισε την μύτη του πάνω στο μανίκι μου και ήπιε λίγη από την σοκολάτα του. Μου ψέλλισε ένα "έχεις κάτι στην μπλουζα σου" και αφού πήρε μια βαθιά ανάσα άρχισε να μας μιλά για τις διαφορικές εξισώσεις που έπρεπε εδώ και κάνα 30' να είχε ξεκινήσει να μας διδάσκει.

Αναστέναξα, κάθισα κάπου μακριά από το ηλιθιό "αγόρι" μου και από τον σεξι και όποιος αντέξει Αχιλλέα και περίμενα μέχρι να τελειώσει το μάθημα και να πάω να αλλάξω μπλουζα στις τουαλέτες.

____________________________________

Τι πιστεύετε πως είναι αυτό το κάτι στο οποίο ο Μάριος βοηθάει την Ανδρομέδα? Και γιατί αυτή να δεχτεί να γίνει κοπέλα του?

Τι άποψη έχετε για τον Αχιλλέα?

Λετ μι νοου γουιθ γιορ κομεντς.

Another love story Where stories live. Discover now