2.Κάμποσοι Μήνες Μετά

146 5 5
                                    

Because why not?
Σε λίγες μέρες ειναι η υποδοχή πρωτοετών στο πανεπιστήμιο και την φαντάζομαι κάπως έτσι...
___________________________________

Ανδρομέδας pov

Παίρνω μια βαθιά ανάσα, βγάζω την σκισμένη σελίδα από το σούπερ Κατερίνα και την ξεδιπλώνω  για να διαβάσω τελευταία φορά τα τιπς για να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και να μπορείς να μιλάς σε οποιονδήποτε. Ναι ακόμα και στον μαναρομαναρο που ζει λίγα τετράγωνα από το σπίτι σου και κάθε φορά που πας να του μιλήσεις σε κομπλαρει το πλάγιο χαμόγελο του και οι άπαιχτοι κοιλιακοί του.

'Τίπ Νο1: Στάσου με το στήθος προς τα έξω και ίσιο το κορμί.
Αυτό το τιπ είναι πολύ σημαντικό καθώς δείχνει πως είσαι καλά με το ίδιο σου το σώμα και πως δεν φοβάσαι να το δείξεις. Σε δείχνει δυναμική και ανοιχτή σε συζήτηση. Αν συνδιάστει και με ενα τακούνι (με την προϋπόθεση ότι μπορείς να το περπατήσεις φυσικά), που βοηθάει πολύ στην ορθή στάση του σώματος, συμβάλει στην γενικότερη εντύπωση ανθρώπου με αυτοπεποίθηση. '

Κοιτάω όχι και τόσο διακριτικά τα σανδάλια που φοράω. Έχουν τακούνι περίπου 1,5 εκατοστά. Καλά είμαστε. Ισιώνω το κορμί μου οπως είχα μάθει να κάνω στο μπαλέτο (μας έλεγαν να στεκόμαστε σαν να έχουμε καταπιεί σπαθί. Γτφ. Λες κ ξέρω πως στέκεται κάποιος π έχει καταπιεί σπαθί και κυρίως ΑΝ ΜΠΟΡΕΊ να σταθεί γενικά),και βγάζω προς τα  έξω το μεγέθους κοτομπουκιας από τα γκουντις στήθος μου. Ουφ όλα τέλεια.

'Τιπ Νο2:Να χαμογελάς.
Αυτό το τιπ είναι αρκετά απλό. Απλά προσπάθησε να χαμογελάς συνεχώς και ειδικά όταν σε κοιτάνε ή σου μιλάνε. Αυτή η θετική σου ενέργεια θα σε κάνει πιο προσιτή στους νέους γύρω σου, που θα σε συμπαθησουν από την πρώτη στιγμή! '

Πραγματικά είναι πιο δύσκολο από όσο περίμενα αυτό το τιπ. Πως δηλαδή να χαμογελάω συνεχώς? Βγάζω το μικρουτσικογλυκουλικο καθρεφτάκι μου και με κοιτάω ενώ χαμογελώ. Είμαι σαν τον Τζόκερ με αυτό το κριπι χαμόγελο που είναι ζωγραφισμένο στα χείλη μου. Γεγ.

'Τιπ Νο3:κάνε το πρώτο βήμα.
Παντού θα βρεις αφορμές· ρώτα οδηγίες για το αμφιθέατρο σου ή για το εργαστήρι που θες να παρακολουθήσεις. Μίλησε για το πόσο περίεργη είναι αυτή η αλλαγή σε συμφοιτητές σου και ρώτα τους, τους λόγους για τους οποίους επιλέξαν αυτή τη σχολή. Πλησίασε τους εσύ με φιλικό ύφος και θα δεις πως δεν είσαι η μόνη που δεν έχει παρέα πρώτη μέρα στη σχολή! '

ΤΙ ΕΝΝΟΕΊΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΩ!!? ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΣ? ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ Ο PEETA ΑΠΌ ΤΟ ΧΑΝΓΚΕΡ ΓΚΕΙΜΣ ΜΕ ΤΑ ΥΠΈΡΟΧΑ ΣΟΣΙΑΛ ΣΚΙΛΣ! Ππφφ...
Παίρνω μια βαθιά ανάσα και αποφασίζω να είμαι 0,0000000000000001% πιο τολμηρή από οσο είμαι και να ρισκάρω και λίγο. Ντάξει πλέον ποιος με φτάνει. Έχω ξεφυυυγειι..

Τιπ Νο4:Απλά καν'το!
Μην το σκεφτείς υπερβολικά. Απλά πήγαινε και να είσαι ο εαυτός σου. Βασικά ο πιο εχω-αυτοπεποιθηση-και-το-δειχνω-για-να-κανω-φιλους εαυτός σου. Καλή επιτυχία!!!

Μάλιστα. Very helpful... Διπλώνω ξανά τη σελίδα από το σούπερ Κατερίνα και τη βάζω στην τσέπη του παντελονιού μου. Ανοίγω λιγάκι άτσαλα την πόρτα και ανεβαίνω γρήγορα τα σκαλιά για τον κυρίως όροφο (βασικά σαν να κάνω τσιγκολελετα τα ανεβαίνω αλλά στο δημοτικο έτσι έκανα φίλους οπότε ελπίζω να πιάσει και τώρα). Όταν φτάνω στον κυρίως όροφο, παρατηρώ το αχανές κτήριο με τα τεράστια παράθυρα, τα πλακάκια στο πάτωμα και τα τραπεζάκια του πικ νικ καρφωμένα στο πάτωμα. Παντού ομως βρίσκονται φοιτητές (ναι μέχρι και στα παράθυρα!! Τι στο καλό κάνουν αυτά τα παιδιά τους χιμπατζήδες? Εκτός κ αν νομίζουν πως μπορούν να πετάξουν πράγμα σχετικά περίεργο... - ναιπ ακούν το I believe I can fly. Οκ όλα καλά με τη ζωή τους υποθέτω....)
Τα τακουνάκια μου αντηχούν στο πάτωμα δημιουργώντας έναν διαρκή ήχο τικ τακ τικ τακ (ΖΑΛΊΖΟΜΑΙ ΑΠ ΤΟ ΠΟΛΎ ΠΟΤΌ ΤΑ ΧΕΊΛΗ ΣΟΥ ΜΥΡΊΖΟΥΝ ΑΛΚΟΌΛ...).
Έχω αφαιρεθεί τόσο στις σκέψεις μου που δεν έχω καταλάβει ποτέ έφτασα έξω από το αμφιθέατρο "Αρίσταρχος" που διάβασα στο σαιτ πως κάνουν μάθημα οι πρωτοετεις του φυσικού Αθήνας. (χεχ μόλις σας αποκάλυψαν την σχολή μου χεχ. ΜΗΝ ΖΗΛΕΎΕΤΕ ΣΑΣ ΛΈΩ, ΕΊΝΑΙ ΚΑΚΌ ΜΆΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΈΛΩ ΚΑΚΌ ΜΆΤΙ ΑΚΌΜΑ ΠΡΏΤΗ ΜΈΡΑ ΕΊΝΑΙ).
Μπαίνω μέσα και όλοι έχουν κάνει πηγαδάκια πιο μεγάλα κ από την ουρά στα Καπ Καπ το απόγευμα Σαββάτου.  Κάθομαι κ εγώ σε μια άκρουλα ήσυχα ήσυχα και αντικοινωνικα, ώσπου βλέπω ένα γνώριμο πρόσωπο να μπαίνει μέσα, με το ίδιο ψεύτικο χαμόγελο και αγχωμένο ύφος που υποθέτω είχα κ εγώ όταν μπήκα. Και λογικά ακόμα έχω.
Τα μάτια μας συναντιουνται...

Δεν μπορεί.....
.
.
.
.
.
.
.
.
____________________________________
Πως σας φάνηκε το Πάρτ?

Δεν ξέρω αν πάτε στα καπ καπ αλλά είναι πολύ ωραία αρκεί να μην είναι φίσκα (που πάντα είναι φίσκα αλλά οκ)

Ελπίζω Να έχετε μια υπέροχη μέρα

Another love story Where stories live. Discover now