Sťahovanie

19 4 0
                                    

Celú noc som sa prehadzovala,lebo som nemohla prestať myslieť na Matta.Pozerala som si jeho fotky na instagrame a mal tam 3 nové fotky.Vyzeral byť šťastný.Potom som išla ďalej a zbadala fotku s ňou.Nejaká baba,obmotaná okolo Matta.Vraj sa so mnou rozišiel pre moje dobro,vidím.Ten chalan u mňa skončil.Plakala som,nespala som,nejedla som,lebo som ho milovala.Musím ísť ďalej.Tento chalan ma zničil,nechcem ho ani vidieť.

Postavila som sa z potele a išla do kuchyne za rodičmi.Síce som mamu nechcela vidieť,ale musím sa s tým zmieriť,že ešte chvíľu žijem v jej dome.
,,Ránko." Povedala som.
,,Ahoj,chceš vajíčka?" Opýtal sa ma ocino a  ja som iba prikývla.
,,Ako sa ti spalo?" Začala mama.
,,Fajn." Odpovedala som a ďalej sme sedeli v tichosti po celý čas.

~O PÁR TÝŽDŇOV NESKÔR~
,,Posledná krabica!" Zakričali sťahováci. Náš nový dom je obrovský.Bol 2poschodový s veľkou záhradou a bol pri mori ,na záhrade sme mali bazén a altánok.Ako som vošla dnu,prvá vec čo mi padla do oka,bol obrovský,sklenený luster.Neopísateľné.Na prvom poschodí bola veľká obývačka s gaučom a televízorom,kuchyňa,jedáleň a herňa.Áno dobre počujete-herňa.Biliard,sedacie vaky,plátno na filmy.Proste tento dom je úžasný.

Ako boli všetky krabice v dome,ocino mi kázal aby som si vybrala, v ktorej izbe chcem byť.Bolo ich tam hrozne veľa.Vybrala som si izbu na 2.poschodí s balkónom a výhľadom na more.Bolo to naozaj krásne.


 Ako som vybalovala krabice,uvedomila som si,že mám hrozne veľa zbytočností

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Ako som vybalovala krabice,uvedomila som si,že mám hrozne veľa zbytočností.Asi hodinu mi trvalo než si všetko vybalím a ďalších asi 40 minút,kým som si roztriedila oblečenie do šatníka.Áno,v izbe mám šatník.
Ako som všetko vybalila a roztriedila ,tak som si to tam išla vymaľovať. Vybrala som si bledú rúžovú.2 steny som nehala biele a 2 som natrela rúžovou farbou.Ako som dokončila maľovanie,bola som celá zaprskaná a špinavá od farby.Chcela som sa ísť prezliecť,ale niekto zazvonil.Fuuck.
,,IDEEM!" Zavrieskala som cez celý dom,že skoro ten krásny luster spadol zo stropu.
,,Ahoj,my sme vaši susedia.Ja som Alice a toto je môj syn Alex."
,,Dobrý,ja som Emily a môj otec je niekde zahrabaný v krabiciach." Usmiala som sa.
,,Chceli sme vám len povedať,že keby potrebujete pomôcť, tuto Alex rád pomôže." Alice bola naozaj veľmi milá,Alex bol celkom zlatý.
,,Ehm..Jasné,áno.Ako vidím,tak si si s tým už poradila." Ukazoval na moje zaprskané tričko.
,,Hej,akurát som to dokončila." Pousmiala som sa. ,,Chcete ísť ďalej?"
,,Nie nie,nebudeme vás otravovať."
,,Kľudne podte ďalej.Ja som Tom,Emilin otec." Ocino sa zoznamoval s Alice a Alexom a pustil ich dnu.Išiel im ukázať dom,tak ja som išla do svojej izby dokončiť pár vecí. Posteľ som mala v strede,opretú o stenu.Na tú stenu som si chcela povešať svetielka,prišlo mi to zlaté.Dala som si stoličku a začala vešať.
,,Tak a tuto je Emilina iz.." Otočila som sa a spadla z tej stoličky na zem.Ležala som tam domotaná v tých žiarovkách a lepiacej páske.Všetci vošli do mojej izby a začali sa smiať.
,,Vidím ,že to máš pod kontrolou." Zasmial sa Alex a pomohol mi sa postaviť. Ocino zobral Alice dole a spravil jej kávu.
,,Nič ti není?" Spýtal sa ma Alex.
,,Nie nie,je to dobre." Zasmiala som sa.
,,Ja podávam,ty lepíš." Alex navrhol.Bola som rada,že mi pomáha.Išlo to rýchlejšie.Ale za 15 minút sme to mali hotové.

Pozreli sme sa na seba a dali si highfive

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Pozreli sme sa na seba a dali si highfive.
,,Konečneee." Hodila som sa na posteľ. Alex sa ku mne hodil tiež a začali sme sa baviť o nás.Bol starší o rok.Je to milý chalan.Mal orieškové oči a hnedé vlasy.Bol celkom pekný.Celkom dosť.
,,Ja už budem musieť ísť." Povedal a začal sa tváriť že plače.
,,Nie,neopúšťaj ma!" Pridala som sa k nemu. Začali sme sa smiať,bolo to divné.My sme divní.Vymenili sme si čísla a všetky soc.siete.
,,Počuj,zajtra sa zastav,zahráme si biliard."
,,Super.Tak zatiaľ ahoj trdlo."
,,Ahoj Alex."

Červené líčkaWhere stories live. Discover now