another sixty.-five

9.4K 455 14
                                    

Alexis

Domu jsem šla už normálně. Už od začátku naší ulice jsem viděla, že na schodech u baráku pořád sedí Shawn.,,Jdi domů."protřela jsem si oči.,,Lex."stoupl si přede mě.,,Nechci dneska už nic."chtěla jsem ho obejít, ale on mě místo toho naplno objal.,,Sklapni a nech toho."řekl vedle mojí hlavy. Nic jsem tedy neříkala a jen ho objala.,,Ser na něj. Je to debil."odtáhl se ode mě.,,Chceš dovnitř?"kývla jsem k našemu domu.,,Odemkni."řekl. Sice to mohl říct  mileji, ale ok. Jenže než jsem stačila vejít já první dovnitř, narval se tam Sawhn se slovy čekej tady. Sice nejsem pes, ale tak počkam tady. Dnešek má hodně sice, a přestává se mi to líbit.

Asi po čtvrt hodině se konečně dostavil a koukala jsem, že měl na zádech  i můj batoh.,,Je víkend, tak tolik nečum. Budeš spát u nás. Trochu tě odreaguju."zamkl dveře a za paži mě táhl pryč.,,Mě se ale nechce."začala jsem škemrat.,,Ale chce, jen o tom zatím nevíš."zasmál se a táhl mě dál.

Došli jsme až k většímu hezkýmu baráčku, který byl nedaleko od nás.,,Mám doma rodinu, ale půjdem ke mě do pokoje."řekl a klíčem odemkl vchodové dveře.,,Jsem doma. A máme návštěvu, ale jdeme do pokoje."zařval na celej barák. Následovně mě táhl znova pryč.

Shawnovo pokoj byl velice hezký, sice ne moc uklizený, ale fakt hezký.,, Máš to tu hezký."usmála jsem se na něj.,,Posluž si jako doma."usmál se on  na mě. Fajn, když doma, tak doma. Skočila jsem mu do postele a zachumlala do peřiny.,,To jsem si myslel."zasmál se hlasitě.,,Chceš něco k jídlu nebo pití?"zeptal se. Já jsem kouskem hlavy, co mi vyčuhoval z peřiny , zakroutila v nesouhlas.,,Tak pustím nějakej film, ne?"na tuhle nabídku už jsem zakroutila hlavou v souhlas.,,Tak to šoupni prdel tedy."vecpal se na kousek postele. Já jsem se tedy šoupla a koukala na televizi naproti posteli.

MA BOYWhere stories live. Discover now