another fourty.-eight

11.3K 478 31
                                    

Alexis

Večer jsem už jen ležela v posteli a koukala na filmy. Nic mimořádnýho.

Úterý, to prostě nechceš. Ráno jsem vstala a hned se šla osprchovat. V noci bylo hrozný vedro a já se hrozně potila. Po sprše jsem šla do pokje, kde jsem si oblíkla bílý top se světlými potrhanými jeansy.

 Po sprše jsem šla do pokje, kde jsem si oblíkla bílý top se světlými potrhanými jeansy

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Ze zhora jsem si vzala do kuchyně batoh a mobil. Měla bych dneska udělat nějaký velký nákup, jelikož nemám v lednici už moc jídla a rodiče přijedou až v neděli. Ke svačině jsem si vzala rajče a zase nějakou sušenku. Co vám budu říkat, vyvažuju zdravý s nezdravým.

Když jsme šla ke škole, uviděla jsem před ní Jaye. Rozběhla jsem se k němu a skočila mu kolem krku.,,Co tady děláš?"usmála jsem se na něj.,,Přišel jsem se na tebe kouknout kotě, dneska mi začíná škola až od devíti."usmál se a sundal mě z něho.,,Mluvila jsi s ním  už dneska?"kývl hlavou k partě kluků. Kdybych to chtěla zdržet, ptala bych se, koho myslí. Ale já jistě věděla, že myslí Dallase.,,Ne ještě ne. Utíkala jsem k tobě."objala  jsem ho znova.,,Tak mi potom popovídáš."zasmál se mi nad hlavou.

Po rozloučením s Jayem jsem šla do školy. Už jednou zvonilo, takže všichni byli ve třídách. Na chodbě mě někdo čapnul na triko a zatáhl mě na záchody. Ani jsem se nevšimla, jestli to byli pánský nebo dámský.,,Tak včera oblejzáš mě a dneska jeho?"zasmál se mi do obličeje Dallas.,,Jeho neoblejzam, je to to co ty neznáš."usmál jsem se na něj.,,Kamarád."nakrčila jsem jeden koutek do záludnýho úsměvu. Zrovna teď mě baví se mu vysmívat, jelikož mě opírá o zeď.,,Omyl princezno. Já vím všechno. A taky vím, že tvoje rty potřebujou ty moje."začal se přibližovat. Já jsem ale uhnula.,,Proč jsi si tak jistý?"koukla jsem se mu do očí.,,Protože tě potřebuju."políbil mě . Mezitím, co jsme se líbali, jeho ruka jela tím směrem, kterým neměla.Když už byla na kříži odstrkla jsem ho ode mě.,,Nešahat."mrkla jsem na něj.,,Lex nedělej drahoty. Bolí mi to, už to nevydržim."kývl hlavou ke svému rozkroku. Popadla jsem ho za triko a přitiskla se na něj. Jazykem jsem jela od jednoho koutku úst až k uchu. A tam jsem mu pošeptala.,,Jestli se nepletu, řekl jsi, že nejsem kurva."kousla jsem ho do ušního lalůčku. Dallas se ani nezmohl na slova a jenom kývl.,,A normální holky klukovi jen tak na požádání nevyhulí."vrátila jsem se k jeho ústům, kde jsem ho na konci polibku kousla do jazyku.,,Zničíš mě."zavrčel mi hrubě do tváře.,,Toť můj plát kotě."štěkla jsem na něj a odstrčila jsem ho od sebe.,,Co máte za hodinu?"zeptala jsem se, než jsem odešla.,,Chemii."řekl frustrován.,,Tak zkus říct Morganovi, ten ti pod lavicí možná vykouří."zasmála jsem se a vyšla ze dveří. Ještě mě napadla kousavá poznámka a tak jsem nakoukla do dveří, kde už si Dallas rozepínal kalhoty.

,,Jo a řekni mu, ať dává bacha na zoubky."mrkla jsem na něj a se smíchem jsem šla do třídy.

MA BOYKde žijí příběhy. Začni objevovat