11. kapitola

142 10 0
                                    

Je náročné pripraviť sa na ples. A obzvlášť na ten prvý. Pre obe dievčatá je dnešný ples premiérový. Preto musia vyzerať neodolateľne.
Anastasia pomáhala dievčatám s obliekaním, účesom. Dokonca aj pán Ardézie povolil. Alex mohla spať s Annie v jednej komnate. Dievčatá zvýskli od radosti. Pán si totiž všimol aj uvedomil, že jeho dcéra potrebuje priateľstvo.
,,Alex, čo myslíš? Budem sa Lukasovi páčiť?" ,,Určite. Veď je do teba zbláznený. Ešte som ho nevidela, takže neviem posúdiť. Dá sa to podľa pohľadu." ,,Podľa pohľadu?" ,,Ak bude na teba pozerať očami plnými lásky tak ako sa moji rodičia na seba pozerajú, tak ťa ľúbi." Annie len pokývala hlavou. Alexine slová ju zneistili. Čo ak ju Lukas naozaj neľúbi? Čo ak sa iba spojil s otcom, aby ju otec vydal? Veď už sa jej raz opýtal na svadobné šaty.
Alex si všimla kamarátkine zneistenie. ,,Annie, budem Lukasa sledovať. Neboj sa. Len ja neviem, či budem mať partnera na plese." ,,Prečo?" Annie sa spýtala s neskrývanou zvedavosťou. ,,Môj bratranec mi mal byť partnerom. Je odo mňa o rok starší. Veď vieš, Thomas. Len mal ešte povinnosti." ,,Určite to stihne. Nenechal by predsa svoju sesterničku, ktorú má tak rád samú." Dievčatá sa na seba usmiali. Je čas ísť.

I have no ideaWhere stories live. Discover now