9.

2.2K 149 1
                                    

Když vyšel ze záchodku, tak tam stál Liam. Další Harryho poskok. Nebo kamarád, ale takhle to Louis neviděl.

Vyděšeně se na něj podíval a koukal se okolo jestli neuvidí i zbytek party. Že by jim to nestačilo? Louis byl vyděšen a proto se chtěl hned vrátit zpátky do kabinky. Ovšem plán mu překazila Liamova ruka na jeho paži. Se strachem v očích se na něj podíval a promluvil. ,,Co p-potřebuješ?" ,,Jen jsem se přišel podívat jestli jsi v pohodě." To se zdálo Louisovi divné. S nevírou v očích se na něj podíval a když v nich nic nenašel tak se mu vytrhl a otočil se s tím že odejde. Ještě ale než odešel stihl se otočit a odpovědět mu. ,,Jsem v pohodě. Jestli je to vše, rád bych odešel." Liam se jen ušklíbl a přikývnul na znak že může.

Louis vyběhnul ze záchodku a utíkal na hodinu aby nepřišel pozdě. Čelist ho bolela od toho jak ho Harry pevně držel. Nedal to však na sobě znát a když vešel do třídy šel rovnou na své místo. Tuhle hodinu jako všechny ostatní seděl vedle Nialla a ten se na něj podíval s otazníky v očích, ale než se na něco stačil zeptat zazvonilo. Louis rty naznačil po hodině a otočil se na profesorku která začínala výklad. Sahal zrovna pro sešit, když mu zavibroval telefon.

Napsal mu Harry.

Ještě to stíhám na tvé narozeniny. Tak vše nejlepší Miki :) ( Jako jo. Je totiž 23:53 😂😂🍀🍀)

Doufám že jste si kapitolu užili. Teď by snad měla takhle kniha vycházet častěji. Zároveň chci upozornit, že jsem začala vydávat knihu Larry obrázky. Najde te ji na mém profilu. Tak šup šup. Běžte se podívat.

Majte sa 🍀 Janča 💗💗

Houpačka [Larry]Kde žijí příběhy. Začni objevovat