Capitolul 13

1.4K 91 49
                                    



Sakura Pov.

Nu pot sa cred ca am fost asa neatenta. De ce nu m-am putut gandi ca Sasuke ar putea sa ma urmareasca si asa ar afla unde stau. Nu pot sa cred ca am ajuns bodyguard si am avut grija de zeci de oameni fara sa fac vreo gresala, dar cand vine vorba de Uchiha sunt mai lipsita de minte decat un soarece care se plimba pe langa laptele pisici. Acum ca stie unde stau trebuie sa fiu foarte atenta sa nu ma trezesc cu el la usa cand sunt copii sau Naruto acasa. Sunt un pic mai linistata ca nu a mai pomenit toata saptamana de incidenutul de weekendul trecut. Spre marea mea mirare s-a comportat chiar foarte bine cu mine. Nu a mai incercat sa ma sarute decat de doua ori intreaga saptamana si nici nu m-a atins in incercarea de a ma excita. Am scapat chiar ieftin saptamana asta, iar daca am noroc o sa termin cu slujba fara nici un eveniment regretabil.

Ma intind pe canapeaua din living si imi mananc bolul cu inghetata in timp ce schimb canalele la tv. Astazi nu am avut asa mult de munca, deoarece in majoritatea serilor Sasuke vrea sa mancam in oras, iar pe acasa nu se face asa de multa mizerie, deci nu trebuie sa fac curatenie decat odata la doua sau chiar trei zile. Sasuke lucreaza la ceva in camera lui, iar eu nu am de gand sa merg sa vad ce face si sa ii dau un motiv sa imi perturbe linista care ma inconjoara. La tv incepe sa cante una dintre melodiile mele preferare. Oboseala acumulata toata saptamana asta isi spune cuvantul si ochii incep sa mi se inghida in timp ca urechile imi sunt mangaiate de melodia lui Wiz Khalifa si adorm.

Simt cum sunt ridicata de pe canapea si purtata de niste brate puternice in alta parte. As fii inceput sa ma panichez si sa reactionez brutal daca nu as fi simtit parfulul inconfundabil a lui Sasuke. Ma prefac in continuare ca dorm ca sa vad cum reactioneaza mai departe. Sincera sa fiu, inca nu inteleg de unde atata stapanire pe mine. Daca ar fi aparut in fata mea in urma cu cativa ani cred ca l-as fii impuscat, dar acum nu mai simt nevoia aceea arzatoare sa ii fac rau. Poate ca schimbarea asta a aparut atunci cand am aflat ca defapt el nu m-a inslat cu Hin. Dar faptul ca am descoperit asta nu schimba cu nimic faptul ca el nu m-a cautat in tot acest timp.

Ma aseaza cu grija pe pat si apoi se aseaza langa mine. Un fir de par mi-a cazut pe fata si imi gadila nasul, facand din ce in ce mai grea misiunea sa ma prefac adormita. Cu grija el imi inlatura suvita de par si mi-o aseaza dupa urechie. Cu degetul mare incepe sa imi urmareasca conturul maxilarului si trece usor peste buza de jos. Ii scapa un geamat si continuar sa imi mangaie fata. Se apleaca usor deasupra mea si isi atinge fugar bulele de ale mele. Pe urma se ridica si pleaca, iar eu raman masca la momentul de tandrete de care a dat dovada Sasuke. Uimita de cat de bland s-a comportat cu mine, chiar daca credea ca dor. Iar acel sarut fugar a fost asa de uimitor incat nu am cuvinte sa-l descriu. Imi ating buzele si inca pot sa simt furnicaturile care m-au cuorins in momentul in care buzele noastre s-au unit pentru cateva secunde. Buimaca ma ridic in sezut si ma uit la ceas si observ ca e deja seara. Astazi ar fii trebuit sa merg sa ii vad pe copii, insa nu am putut sa risc sa ma urmareasca din nou Sasuke, mai ales ca stiu ca astazi Naruto e acasa toata ziua. Mai stau cateva minute in pat ca sa nu para suspect ca m-am trezit exact dupa ce el a plecat din camera.

Dupa ce au trecut cel putin 10 minute ma ridic si merg in bucatarie si imi pun un pahar cu apa. Sasuke sta intins pe canapea cu un pahar de vin in mana. Cand trec pe langa el isi aseaza paharul pe masuta si vine langa mine, si isi aseaza mana pe soldul meu si ma intoarce spre el. Ma analizeaza din cap pana in picioare.

Sa: Cum ai dormit, Sanaro?

S: Foarte bine. Si.. mersi ca m-ai dus in camera.

Sa: A fost placerea mea.

Sunt sigura de asta. Ii intorc spatele si merg la frigider. Ma uit prin el si apoi la Sasuke. El inca sta in acelasi loc si ma analizeaza fara rusine. Cred ca s-a terminat pauza lui de la incercariel de seductie. Il intreb ce vrea sa manance, insa nu primesc raspuns. Ii suna telefonl si se duce in cealalta camera sa raspunda. Dupa cinci minute revine in bucatarie. Vine in spatele meu si inchide usa frigiderului. Se lasa la nivelul meu si imi sopteste la urechie.

Travesuras IITempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang