Capitolul 7

1.4K 98 21
                                    

Dupa ce mi-am facut bagajele, merg in bucatarie sa pregatesc cina. Aici ma asteapta Suki si Natru care au inceput deja sa pregateasca niste sushi. Ma ofer sa ii ajut insa ei insista sa ii pregateasca singuri, asa ca eu ma asez pe canapea si ma uit la Arrow. Neputand sa ma abtin mai arunc cate o privire pe ascuns la cei doi sa ma asigur ca fac totul cat de cat ok. Spre surprinderea mea se descurca destul de bine. Naruto mi se alatura pe canapea, avand cu el si niste acte care trebuie inspectate pana maine. Sasuke imi trimite un mesaj, in care ma anunta sa fiu in fata casei fratelui sau la aceeasi ora ca si azi. Dupa ce ii raspund, Suki ne cheama la masa. Spre surprinderea mea au reusit sa faca un sushi mult mai bun decat ma asteptam. Ma bucur ca am reusit sa ii conving sa manance si din bucataria asiatica. Nici nu vreau sa stiu cat s-ar imbolnavi daca ar manca doar de la fast-food, precum mananca ceilalti adolescenti. La inceput a fost foarte greu, mai ales cu Suki care e foarte mofturoasa la mancare. Cel putin cand a mai crescut nu a trebuit sa ii spun decat ca nu se ingrasa daca mananca din bucataria asiatica si deja a deventi o fana inraita a sushi-ului, a supei miso si a ramen-ului.

Cand au terminat cu toti, strang masa si spal farfuriile murdare. Iau din 4 banane din frutiera si la dau fiecaruia cate una. Ne asejam cu toti pe canapea si cautam un film bun. Baieti au optat pentru horror, eu si Suki pentru romantism si am ajuns pana la urma sa ne uitam la comedia romantica The ugly truth.

***

Soneria ma anunta ca a inceput o noua dimineata si o noua zi, dar nu una ca oricare alta, ci ziua in care o sa ma mut cu Sasuke. Deja mi-e groaza. Daca o sa continue cu jocurile lui o sa renunt la slujba. Sa faca ce vrea, dar eu nu o sa stau sa ii inghit apucaturile de moment. Ce tot vorbesc aici, nici nu cred ca l-as mai putea opri daca incearca sa ma atinga, unde sa mai si plec. Stiu ca m-a ranit, dar am tanjit atatea ani gandindu-ma cum ar fi viata mea daca el ar mai face parte din ea. Acum ca am oportunitatea asta nu cred ca as fi in stare sa dau cu piciorul in ea. Si nici nu vreau sa il stiu in pericol, nu as putea sa las pe cineva sa ii faca rau, chiar daca el m-ar ranit pe mine. Nici nu vreau sa ma gandes cum o sa fie cand o sa aduca o femeie in apartament, sa o sarute in fata mea sau si mai rau sa le aud sunetele din timpul partidelor prin pereti subtiri dintre camere. Un fior imi trece pe spinare cand o imagine cu el sarutandu-se cu o bruneta focoasa imi apare in minte.

Imi alung imaginea odioasa din minte si ma imbrac intr-o perechie de colanti de sport si un tricou lejer. Ies din apartament si incep sa alerg pe ruta mea obijnuita. Dupa ce revin, ma pun sa le fac pachetele lui Suki si Natsu, pregatindulesi pranzul. Naruto e primul care vine in bucatarie, gata de munca. Isi mananca sandwich-ul si isi bea cafeau pe urma isi ia cheile de la masina si merge la munca, nu inainte sa imi dea un pupic pe obraz si ma asigure ca o sa aiba mare grija de copii.

Ii pun de mancare Leylei si merg sa ii trezesc pe copii. Pana isi pun ei cartile si isi cauta hainele eu fac un dus si ma imbrac cu niste haine lejere. Cei doi au ajuns deja in bucatarie si s-au pus sa manance. Imi beau si eu cafeaua si mananc jumatate de sandwich. Dupa ce terminam, iesim din apartament si ne indreptam spre masina de serviciu. Astazi au fost de acord sa ii duc eu pana la scoala, iar de maine o sa mearga cu masina mea. Dar inainte sa ii dau permisiunea lui Natsu sa se urce la volanul masini mele i-am tinut o predica de 20 de minute in care i-am explicat in detaliu ce o sa ii fac daca nu conduce cu atentie sau daca imi buseste masina. El a promis solemn ca o sa fie cel mai atent sofer din cati exista si ca o sa imi predea masina intreaga. Ii las in fata scoli, iar eu ma intorc la apartament, dar nu inainte de a face niste cumpartauri, ca sa ma asigur ca au suficienta mancare . Inainte de a pleca am facut paturile, am curatat bucatariea si m-am asigurat ca Layla are suficienta mancare si apa pana cand se intorc copii de la scoala, si le-am lasat un bilet pe frigider sa le reamintesc sa o hraneasca.

Fara sa ma mai schimb, imi iau bagajul, cheile si jeanta si cobor in parcare. Asez geamantanele in portbagaj si pornesc spre resedinta Uchiha. Ajung in cateva minute si cobor din masina in timp ce ii trimit lui Sasuke mesaj ca am ajuns. El iese tragand dupa el 3 geamantane si o geanta de mana la fel de mare. Merg spre el sa il ajut sa le care, insa ma ocoleste in timp ce ma saluta si le aseaza langa masina. Ii deschid portbagajul si ii pun fara sa vada geanta de mana langa bagajele mele. Imi arunca o privire mustratoare, dar pot sa vad ca el este mai mult mirat decat nervos. Geanta aceea a fost destul de grea, dar de la cat m-am antrenat ar fi jenant sa nu o pot ridica.

Travesuras IIWo Geschichten leben. Entdecke jetzt