Capitolul 8

1.3K 89 20
                                    

Sper ca m-am revanaat pentru ca nu am mai postat de atata timp. O sa incerc sa scriu mai des, insa nu va promit ca o sa postez chiar de doua ori pe luna. :)

Bratul dreapt mi-a amortit asa ca ma foiesc in pat ca sa reusesc sa il scot de sub cap. Un gemat de durere imi iese printre buze cand simt furnicaturi pe toata lungimea lui. Furnicăturile incep sa dispara pe masura ce bratul meu se relaxeaza in timp ce doua maini ferme il maseaza. Cu cealalta mana ma sterg pisiceste la ochi pentru a ma trezi pe deplin. Cand furnicaturi inceteaza imi deschid lenes ochi si privesc spre fereastra. Imi ia cateva minute sa imi amintesc unde ma aflu, iar primul lucru pe care il fac e sa ma uit la persoana care imi maseaza bratul. Imi intorc cu grija capul amotit spre dreapta si il vad pe Sasuke stand cu capul rezemat de umarul meu. Vreau sa ma intorc spre el insa nu reusesc sa imi misc picioarele. Ma uit mai atenta la Sasuke si observ ca nu stam tocmai intr-o postura demna pentru un sef si angajata lui. Eu stai intinsa pe partea stanga, iar Sasuke sta lipit de spatele meu. Picioarele mele sunt prinse intre ale lui, iar una din mainile cu care ma masa imi inconjoara talia.

Incerc sa scap de stransoare lui, insa simt ca nu mi-a revenit pe deplin dupa puiul de somn pe care l-am tras. Sasuke isi intareste stransoare si ii simt rasuflarea calda pe gatul meu. Piele mi se face de gaina cand caldura rasuflari lui se lipeste de pielea mea, dar ma trezesc de-a binelea cand isi lipeste soldurile de spatele meu. Cand ii spimt excitarea tresar si ma ridic vijelios din pat. El incepe sa rada cand imi vede reacţia, insa il ignor si incerc sa nu il privesc ca sa ma pot calma. Ma sprijin cu spatele de fereastra si inchid ochii inspirand si expirand scurt, in incercarea de a ma linisti. Rasul lui dispare si il aud cu se ridica din pat. Ii pot simti pasi care se apropie din ce in ce mai mult de mine. Imi deschid ochii exact in momentul cand ajunge in fata mea. Isi lasa capul intr-o parte si se apleaca spre mine. Cand e la o distanta de cativa centimetri de fata mea expira frustrat, iar aroma lui imi inunda simturile.

Sa: Stii Sanaro. Spre deosebire de o fata, o femeie stie cand e momentul sa si-o puna cu barbatul de langa ea. Tu tot o fetita ai ramas? 

S: Bine inteles ca nu.

Sa: Si atunci de ce ma respingi? 

S: Pentru ca ceea ce imi propui e total nepotrivit.

Sa: Cine spune asta?

S: Principiile mele.

Sa: Si ce ar fii sa renunti la principiile tale macar pentru o zi?

S: Si ce ar fii sa renunti la propunerile tale macar pentru prima zi de colaborare?

Sa: Deocamdata nu colaboram, doar ne contrazicem. Am colabora daca ai fii de acord cu mine sa ne-o tragem.

S: Ceea ce imi ceri tu nu intra in fisa postului. Asa ca te rog sa incetezi odata cu asta.

Sa: Bine, atunci pregateste-te. Diseara iesim in club.

S: Dar e luni.

Sa: Si ce, oameni nu petrec si lunea? 

S: Cum doriti.

Ma indrept spre usa, o deschid si ii fac semn sa iasa. El vine lenes spre ieşire si imi face cu ochiul in timp ce iese din camera mea. Ma asez pe pat si imi pun mainile la ochi pentru a impidica lumina soarelui sa imi amplifice durerea de cap. Nu stiu de ce m-am bagat in asta. Acum sigur o sa si-o traga cu una in club, poate chiar de fata cu mine.

***

Ma ridic din pat si vad ca a trecut deja o ora, asa ca merg la dulap si imi iau un prosop, lengeria de corp si un halat. Ies din camera si merg la baia de pe hol. Pun capacul la cada si las apa sa curga in timp ce adaug spuma cu parfum de cirese. Imi asez telefonul destul de apropae de cada si pornesc muzica.

Travesuras IIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum