Výjimečné

2.8K 98 0
                                    

Když se Alisha dozvěděla ,že to Harry s jejich rozvodem bere vážně nebyla nadšená. Z toho co mi vyprávěl po nocích ,když jsem se doučila otázky, bylo strašné zřejmě pro něj. Prý rozvod odmítla s tím ,že jí je jedno že je s nějakou jinou, ale že nechce přijít o tu svou část firmy , protože by už jen tak nedostávala peníze a podíly. Jenže to byl prý rozhovor ještě v klidu, dokud se nedozvěděla že jí odřízl od svého účtu a z její kreditky odebral všechny peníze. Jeho peníze.

Čas byl nelítostný a přišel soud. Prý to bylo dost jednoduché jelikož firma připadla Harrymu jelikož má větší část a je jeho rodiny. Stejně tak mu připadl dům a vše v něm. Karma je karma a Alishy se pomstila bezcitně. Všechen majetek připadl právoplatně Harrymu a jí nezbylo nic kromě svého oblečení a bezpočet mužů na jejím seznamu jednorázovek. Zatím co z Harryho sršela radost tak Alisha bezmocně opouštěla město .

"Konečně se necítím jako kdybych měl na krku pověšenou 30 kilovou kouli" objímal mě už ve dveřích. Vypadal šťastněji než kdy jindy.

"Je pěkný tě vidět vřele se usmívat i bez sexu" zavřela jsem dveře a pomalu se šoupala s Harrym pryč.

"Ale to jen díky tobě  Bez tebe bych toho nebyl schopný"

"Nemáš zač. Ale neměl by jsi jít domů? Musím se učit a potřebuju klid. A ty mě moc rozptyluješ"

"Nechci tam. Je to obří barák a jsem tam sám. Je to depresivní" stáhl mě se sebou na gauč a pevně mě sevřel.

"Já vím, nechci tě vyhánět. Ale potřebuju trochu klidu"

"Asi si koupím menší dům.Nějaký v kterém nešukala ona a co mi jí nebude připomínat. A taky nějaký kde můžu brát svou dívku a nebudu se muset stydět za to co se tam dělo"

"Svou dívku? A to je kdo?" otočila jsem se na něj zaujatě.

"Ty" přitulil se ke mě láskyplně . Jako malé štěně.

"Od kdy? Já si nepamatuju, že by jsme byli oficiálně spolu? Ještě k tomu mi dlužíš nový trávník" ukázala jsem z okna ven aby pochopil. Ale podle mě chápal dostatečně.

"Tak to změníme, bude to výjimečné a dokonalé. Jako ty sama"

..........

Omlouvám se za zpožděnou a krátkou kapitolu, ale střední škola je střední škola. Upřímnou soustrast všem co musí taky zase do školy a i těm co nastoupili na novou školu. ;)

My stalker boy - H.Sजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें