~~21~~

483 52 10
                                    

Sizi seviyorum.

Lay:Buluşalım mı?

Benimki:Olur kaçta?

Lay:Şey

Lay:Ben senin yanına gelirim

Benimki:Tamam bekliyorum Lay~

Lay özenle hazırlanıp koşarak şirkete gelmişti.Tabii koşmaya çalışırken bir kaç kere düşmüştü de.Kapıyı çaldığında kulaklarına yıllarca özlediği ve beklediği ses doldu.

Ürkekçe kapıyı açtığında Joon kafasını kaldırıp nazikçe gülümsedi.Bunu pek beklemiyordu.Demekki gelişme vardı.

Gülümsemeyi gördüğünde onunda yüzünü bir gülümseme kapladı.Kapıyı hızlıca kapattı ve kilitledi.Kimse bu anı bozamayacaktı.Koşarak ona sarıldı ve gülmeye başladı.

Lay o kadar sıkı sarılıyordu ki Joon masadan kalkamamıştı.Bu yüzden onu kucağına çekip oturttu ve ellerini yavaşça beline yerleştirdi.Kafasını omzuna yaslarken özlediği kokuyu içine çekti defalarca.Affetmek istemiyordu ama içinde ki özlem buna izin vermiyordu.Ellerini çekmeyi düşündü fakat sanki bir güç ellerini beline bastırıyordu.

Kalbine karşı savaşamazdı tabii ki.Lay bir süre sonra kafasını kaldırıp ellerini onun yüzüne koydu.Yavaşça parmaklarını gezdirip yüzünü inceledi.Parmakları onun dudaklarına geldiğinde elini çekmeden gözlerinin içine baktı.İzin istemek için.

Gülümseyen suratı gördüğünde sanki biraz daha ona yaklaşabilirmiş gibi bedenini üstünde biraz daha yaklaştırdı.Bir eli yüzünden yavaş yavaş aşağı düşerken diğer elini boynuna koydu.

Dudakları birbirine değdiğinde Lay dudaklarını ona bastırıp gözlerini kapattı.Bu hareketle Joon hafifçe titremiş ve gözyaşını Lay'in eline doğru akıtmıştı.

Dudaklar yavaşça aralandı.Sanki bir daha bunu yaşamayacak gibi özenle,incitmeden,nazikçe öptü onu.Nefesi artık yetmediğinde geri çekildi Lay.Kafasını onun boynuna gömdü.Parmaklarını onun parmaklarının arasından geçirip sıkıca elini tuttu.

'Seni özledim Lay'

Boşluk {SuLay T&S} (Bitti)Where stories live. Discover now