~~2~~

645 61 55
                                    

Lay verilen kararla 8 yıl (azmı oldu ya) hapis e mahkum kalmıştı.Bu sırada Suho onu sürekli görmeye geliyor,onu kefalet ile (doğru mu yazdım amk) çıkaracağını söylüyordu.

Lay Suho nun bu parayı garsonlukla biriktiremeyeceğini biliyordu.Onunda kötü işlere karışmasını istemedi ve bir gün görüşmede ondan ayrılmak istediğini onu sevmediğini söyledi.

Çaldığı parayı biriktirdiği yeri anlattı ve kendisine iyi bakmasını söyledi.Soğuk kanlı oldu.Aşkın fedakarlık olduğunu düşündü.Sevgisini kalbine gömdü ve onun iyiliği için üzülmeyi seçti.

Fakat o zamanlar işler pek iyiye gitmedi.Suho ruh gibi oldu.Tepkisizdi.Kendine zarar verdi.Uzun süre uyuyamadı.Dengesi bozuldu.Biriken bütün parayı yaktı.Elinde kalan tek şey Lay ile fotoğraf ları, kırık kalbi ve eski yıkık dökük bir evdi.

Sona yaklaşıyordu.Zaten kimsesi yoktu.Kaybediceği hiç birşey de.Ölse ağlayacak biri bile yoktu hayatında. (Bazen böyle düşünüp ağlarım sinirlenirim.) Ne akraba ne arkadaş.Lay bütün bu boşlukları doldurmuştu oysaki.

Kollarının sıcaklığını özlüyordu.Dudaklarının geçtiği her yerin karıncalandığını hissetti.Hava sıcaklaşıyordu.Çocuk sesleri çiçekler..

Ama o soğuğa sessizliğe mahkumdu.Birgün kapıya gelen postacı sayesinde hayatının değişiceğini asla tahmin edemezdi.

Ailesi o çok küçükken ölmüştü.Yurtlarda geçmişti çocukluğu.Anne kucağını baba şevkatini hiç tatmamıştı.Akrabalarını da bilmiyordu o yüzden.Gelen zarfı açtı ve okumaya başladı.

''Kim Joon.Amcanı bilmiyorsun öyle değil mi?Seni bulmam çok zor oldu.Yarın altta adresi yazan şirkete gel.''

Adrese gittiğinde ailesinin çok zengin olduğunu farketti.Koskoca holding.Fakat buna sevinemedi.Amcası ölüm döşeğindeydi.Bunca yıl Suho tek başına ayakta durduğu için şirketin hisselerini ona devretti.Hakkı olduğunu düşündü.

İşi öğrenmesi uzun sürdü.Fakat başarılı da oldu.İşte yıllar böyle geçti.Lay aklına gelmiyordu.Mutluydu.Yeni bir sayfa açmıştı.Ya  da doğrusu para onu değiştirmişti.İnsanlar tarafından bırakılmak.Artık üzülmüyor üzüyordu.

Ah Lay..Lay ise.Sürekli hastalanıyordu.Durumu iyi değildi.Pişman olmuştu.Suho Lay ayrılalım dedikten sonra hiç gelmemişti.İyi olup olmadığını bilmiyordu.Bu yüzden hep acı çekiyordu.Onun sekiz yılı pişmanlıkla ve acı dolu geçti.

Serbest kaldığı zaman ilk iş koşarak eski eve gitti ve kapıyı çaldı.Kapıyı bir kadın açmıştı Heyecanla Suho'yu sordu.Elleri titrerken eskiden burda yaşadıklarını anlatmaya çalıştı.Kadın 1–2 sene önce buraya taşındıklarını söyleyince yıkılmıştı.Sürekli onu aradı.Numara sı değişmişti.Bir iz bile bırakmadan kaybolup gitmişti.

Lay Suho ya söz vermişti ama şu hackerlık işini bir kez daha yapıcaktı.Onu bulmak için.Aradı aradı.Haftalar geçti.En sonunda Suho nun en yakın arkadaşlarından Jongini aradı.

Suho ne yaşadıysa hepsini öğrendi.Holdingi de tabii..

**

'Gir'

''Efendim şey..''

'Dinliyorum'

''Şirket hesabından 1 Milyon..''

'Ne diyorsun!?'

''Çalındı efendim''

Suho şoku atlatıp bağırmaya başladı.

'Çabuk arayıp bulun şu adi herifi!'

Ay kolum ağrıdı.Olsundu.Mesaj atın ya sıkılıyorum kxndjndkdnd.Birde sizi seviyorum.Görüşürüz~~Oy vermeyi unutmayın kk

Boşluk {SuLay T&S} (Bitti)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu