🌊14.Kapitola🌊

1K 73 7
                                    

Přečtěte si to info dole prosím.


O měsíc později

Dnes je den zkoušky a když uspěji tak se stanu agentkou. Zítra mám narozeniny takže jsem se domluvila s Furym že dnes po zkoušce půjdu překvapit otce a budu tam do zítřka ale ve 3 musím být zpátky a to mi neřekl proč.

Za ten měsíc jsem se spřátelila s Avengers a Furym já vím zní to zvláště ale ano. Výcvik začíná ve 3 takže mám ještě 3 hodiny což znamená že je 12 hodin. Rozhodla jsem se jít do města tak jsem si na sebe vzala galaxy crop top a černou sukni. Do kabelky jsem si dala mobil a peněženku a šla. 

Ve starbucku jsem si ještě koupila Latte a šla do parku co nejdál od všech

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ve starbucku jsem si ještě koupila Latte a šla do parku co nejdál od všech. Tam jsem si sedla pod strom a začala přemýšlet o mé bývalé rodině když v tom jsem uslyšela prasknout větvičku za mnou. 

Hned jsem zareagovala a vstala . Jen tak tak jsem se uskočila ale já p... jsem si nevzala zbraň tak musím použít schopnosti.

Už asi půl hodiny tady bojuji s těmi chlapi ale ono jich pořád přibývá. Tak už ksakru  chcípněte. Pomyslela jsem si a oni se najednou začaly svíjet ve strašných bolestech. Ať to přestane. Řekla jsem v duchu a ono to přestalo býka jsem z toho hodně vykolejená, skoro jsem nemohla dýchat ale i tak jsem si ty chlapi prohlédla.

Na bundách měli znak Hydry. Takže hydranti jó ale proč šly po mě. Jo vlastně jsem jejich jediný povedený experiment tak mě chtějí na svou stranu jak jinak.

Teď jsem ale byla ráda že jsem si ten mobil vzala. Zavolala jsem Nickovi a řekla ať sem někoho pošle. Dala jsem mu souřadnice, čekala a zatím přemýšlela co se tu stalo málem jsem si ani nevšimla že tu jsou všichni avengers teda až na Thora ten byl zase na asgardu.

Jen co viděli asi něco kolem 50 mužů na zemi tak se na mě podívali s nechápavým výrazem.

Ale já nebyla schopná slova tak jsem jen ukázala na znak co měli na bundách.

Oni se podívali a hned co uviděli znak Hydry tak si zavolalo posili a odvedli je na základnu. A jelikož bylo půl třetí tak jsem šla s nimi jen jsem se šla ještě převlíknout.

Oblékla jsem si bílé tričko s nápisem, černé leginy taky s nápisem a černé tenisky.

Oblékla jsem si bílé tričko s nápisem, černé leginy taky s nápisem a černé tenisky

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mám 17 minut cesta k té místnosti je asi 15 minut tak jsem šla už teď.

U vstupů do místnosti ještě nikdo nebyl tak jsem chvíli počkala. Ani né za minuty přišli avengers,Nick a Hillová.

,,Jsi připravená?''

Zeptal se Nick ale Tony si nemohl nedodat nějakou jízlivou poznámku.

,,Jasně že je připravená když zvládla přeprat asi 50 chlapů od Hydry.''

Nad tím jsem musela protočit oči a obrátila se na Nicka.

,,Ano jsem.''

Ahoj jsem tu zas sice trochu pozdě ale jsem chtěla bych vám oznámit že teď kapitoli nebudu moct vydávat tak často. No budu přesnější kapitoli budu vydávat o víkendu.

Někdy napíšu dvě někdy zase jednu podle toho kolik budu mít času. Děkuji těm co to vydrželi to dočíst tak zase příště

Vaše Mikina😉

Dívka Vyvolená MořemWhere stories live. Discover now