Capitolul 5 // O noua calatorie

969 67 15
                                    

Anaya POV

                      Derek isi da jos inelul de pe deget si se indreapta spre fereastra. O deschide si isi scoaate mana pe geam pentru ca pielea lui sa fie atinsa de razele soarelui. Un ranjet apare pe fata lui cand observa ca soarele nu il arde.

-Acum...planul nostru de razbunare poate fi pus in aplicare.

-Ce vom face?

-Venus se ascunde in locul unde a inceput totul. Vampirii isi au originea in Romania. Se spune ca acolo au fost arse mii de vrajitoare in timpul domniei lui Vald Tepes,dar cea mai puternica vrajitoare a acelor timpuri l-a blestemat pe Vlad,transformandu-l in vampir. Dracula,primul vampir care a existat. Vlad Evens,tatal Annei,strabunica ta,este fiul lui Dracula. Cum Dracula este primul vampir care a existat,prin venele lui curgea sange de imun,astfel la mostenit si fiul sau,Anna,Freya,Grace si acum tu,diferenta este ca tu esti mai puternica. Varcolacii au rezultat tot din vrajitorie. Se spune ca o vrajitoare a invocat un demon,care a posedat un om,transformandu-l in varcolac. In Romania se ascund vrajitoarele.

-Deci...

-Vom porni intr-o noua calatorie.

                  Inghit in sec si aprob,apoi urc in camera mea. Nu vreau sa plec de aici,dar daca asta e singura metoda in care imi voi razbuna moartea parintilor,atunci asa sa fie.

(...)

                 Si iata-ma aici,asteptand ca avionul spre Romania sa decoleze. Inca nu imi venea sa cred ca imi voi parasi casa,ce voi face dupa ce voi duce la capat aceasta misiune? Cum voi fi in stare sa locuiesc in casa parintilor mei,dar sa nu le vad chipurile mereu zambitoare? Poate ca tata era exagerat de protector,dar nu pot sa nu-i duc dorul. Sterg lacrima care se prelingea pe obrazul meu si de abia acum constientizez ca ne aflam printre nori.

(...)

                Nu stiu cand am adormit,dar am tresarit cand o mana a inceput sa ma scuture. Ochii lui Derek ma cercetau amanuntit.

-Pregateste-te. Vom ateriza curand.

                 Privesc pe geamul rotund al avionului. Eram aprope de orasul Brasov. Aici a inceput totul. Aici au fost arse vrajitoarele si tot aici in temnita din castelul Bran s-a nascut Dracula. Se spune ca a murit de frig in teminta,dar cand cadavrul trebuia sa fie mutat Dracula a atacat paznicul,l-a golit de sange si a fugit,ascunzandu-se in niste tuneluri subterane. Acum aici va incepe calatoria mea.

(...)

                 Ajungem la un hotel,iar cand intram receptionera ne zambeste calduros. Vorbeste engleza la perfectie,iar dupa ce Derek o constrange mergem in camera noastra. O camera frumos amenajata,dar ceea ce imi atrage atentia este patul pentru doua persoane.

-Parca cerusem o camera cu paturi separate!

                   Tipa si lasa bagajele sa cada pe podea.

-Nu e nimic. Voi dormi eu pe canapea.

                     Ofteaza prelung si se intoarce spre mine.

-Sti ca nu te voi lasa sa faci asta asa-i? Voi dormi eu pe canapea.

                       Ma asez pe patul moale si il privesc pe Derek,care pentru un moment cazu-se pe ganduri.

-Iar acum ce vom face?

-Nu a spus nimeni ca nu putem sa ne distram in aceasta misiune,asa ca dute,fa un dus si pregateste-te.

-Pentru ce?

-Vom iesi la o plimbare.



___________________________________________________________________

                 Sper sa va placa capitolul! Hibrizii nostri sunt in Romania! Astept pareri.

Byeeeeeeeee!

Bloody Love ( Vol. I,II,III,IV )Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum