Capitolul 2 // Noaptea groazei

1K 67 9
                                    

Anaya POV

-Nu...

                       Incercam sa ma trezesc din cosmarul meu,dar nu puteam. Corpul meu se zbatea in asternuturile patului,iar ochii mei refuzau sa se deschida.

-NU!

                         Ma trezesc in cele din urma,aproape cazand de pe pat. Capul imi vajaie,iar gatul imi este uscat. Dupa ce imi revin cobor din pat si ies din camera,indreptandu-ma spre bucatarie. I-au un pahar si torn apa in el,apoi o beau fara sa respir. Asez paharul in ghiuveta si vreau sa plec,dar un sunet imi atrage atentia. S-a auzit de afara. Ma indrept spre geam,simtind cum inima incepe sa se zbata in pieptul meu. Privesc prin sticla aburita a geamului,iar respiratia mi se opreste pentru o clipa. Casa era inconjurata de niste femei cu pelerina,ca cele din visul meu. Ma dau in spate si ma lovesc de o masa,iar o vaza cu flori cade pe podea spargandu-se in sute de bucatele. Se aud niste soapte,care devin din ce in ce mai puternice,iar urechile incep sa ma doara,in capul meu formandu-se un ecou al unor voci ciudate. Demonice e cuvantul potrivit. Cad in genunchi,corpul meu incepand sa tremure schizofrenic. Ma zbateam ca un peste pe mal si nu am nici o explicatie de ce. Capul parca imi exploda,iar bataile inimii mele cresteau cu fiecare secunda.

-ANAYA!

                Aud vocea tatalui meu,apoi a mamei mele care imi striga numele. Niste brate puternice ma ridica,dar corpul meu nu se opreste din tremurat. In urmatoarea secunda femeile cu pelerina ne inconjoara. Tata ma imbratisa,iar mama imi mangaia parul. Una dintre ele se apropie. Pelerina ii acopera fata si ii lasa la vedere doar nasul si buzele.

-Ce vreti?!

                 Tuna vocea tatei,bratele sale incordandu-se in jurul meu.

-Da-ne fata si te vom lasa in pace.

-Plecati de aici si lasati-o pe Anaya in pace!

-Nu intelegi? E periculoasa. Nu e nici vampir si nici varcolac,nu are de ce sa traiasca.

-E doar o copila.

-Si e mai bine daca terminam cu ea acum.

                     Tata maraie la ele cand se apropie de noi,iar femeia se opreste in loc.

-Prea bine. Nu am vrut sa va ranim,dar daca asa vreti sa fie,noi va acceptam decizia.

                       Spune si cu o miscare a minii nu il mai simt pe tata langa mine,iar eu cad pe podea. Ele se apropie de mine.

-Anaya! Trebuie sa te ridici. Esti fiica mea. Nu esti un monstru.

                        Ma incordez si ma sprijin in brate,iar apoi ma ridic. Simt cum coltii isi fac aparitia,iar femeia cu pelerina se da inapoi.

-Fugi Anaya!

-Tata...

-FUGI!

                         Vreau sa raman sa-mi ajut parintii,dar decid sa-l ascult pe tata si ma transform in lupoaica,trecand printre femei. Ceva imi patrunde in carnea din dreptul coastei si aproape cad,dar continui sa fug. Durerea imi strabate corpul si simt ca nu mai pot. Sunt in mijlocul padurii. Imi reiau forma umana si ma prabusesc in zapada. In coasta mea  dreapta este implantata o sageata. O prind in mana si scrasnind din dinti o scot,dar rana nu se vindeca,ci continua sa sangereze. Ma gandesc la parintii mei. Daca i-au ranit? Ma straduiesc sa ma ridic,dar esuez. Corpul imi este degerat din cauza zapezii,iar rana continua sa sangereze. Simt ca nu mai pot si imi pierd cunostinta.

(...)

                     Simt cum ceva cald este langa mine. Zapada scartaie sub pasii grei ai cuiva,iar eu imi fac curaj si deschid ochii. Sunt lipita de pieptul tare a-l cuiva. Cu greu imi ridic capul,ochii mei intalnind o privire de gheata.

-Nu arati prea bine.

                     Imi sopteste strainul,inainte sa-mi pierd din nou cunostinta.

____________________________________________________________________

                       Gata si acest capitol si imi pare rau pentru intarziere. Sper sa va placa! Astept pareri. Sper ca nu merg prea repede cu actiunea. Fac dedicatii daca doriti sa-mi scrieti in comentarii.

Byeeeeeee!

Bloody Love ( Vol. I,II,III,IV )Where stories live. Discover now