5

25 3 3
                                    


Dopadlo to stejně, jako vždy předtím. Jela jsem k tobě až ve čtvrtek místo středy a to jen proto, že jsem opět ustoupila já a našla jsem kompromis. Šel jsi tam... samozřejmě, to bys nebyl ty kdyby ne. Dohoda byla, že když tam v pátek půjdeš, tak až v osm večer a od čtvrtka až do pátku večer se mi budeš plně věnovat, to stejné mělo platit pak i na vodě. Uběhlo to rychle a byl páteční večer. Věnoval ses mi, ale od starostí mi to stejně nepomohlo. Když se blížil čas, kdy jsi měl odejít, skoro bez ustání jsem brečela a byla jsem plná úzkosti. Možná ses snažil mě utěšit, i když podle tebe jsem k obavám neměla důvod. No... měla jsem. 

Jediný důvod, proč jsem tam nemohla jít s tebou byl ten, že tvoji dva kamarádi tvrdili, že je to pánská jízda, kde budete jenom vy tři a nikdo jiný. Že budete grilovat a o chlastu to moc nebude. Chtěla jsem ti věřit, no nevěřila jsem a udělala jsem dobře. 

Jelikož se voda kvůli tobě posunula z pátku na sobotu a měli jsme vyjet již o šesti ráno, domluvili jsme se, že domů dojdeš o půlnoci. Já pomáhala od osmi do deseti tvojí mámě s narozeninovým dortem a ty ses zatím někde bavil beze mě. Pořád jsem si opakovala, že to bude dobré... no marně. V deset hodin jsem se šla teprve najíst a chystala jsem se na spaní. Mezitím nám vaše kočka co měla zrovna svoje nesnesitelný nadržený období pochcala postel, tak se ještě vše předělávalo a spát jsem šla až v jedenáct hodin. Před dvanáctou, asi o půl, jsi mi psal, že to už pomalu končí a asi dojdeš do půlnoci domů. Nejvíc mě naštvalo, že to nakonec nebyla pánská párty, ale byla tam holka jednoho z tvých kámošů, jeho oba rodiče a na chvíli i jiní lidé! Nebyl jediný důvod, proč bych tam já být nemohla!!! Usnula jsem... bohužel ne na dlouho.

Jak už to u mě bývá, probudila jsem se o půl třetí ráno. Už jsi měl dávno spát vedle mě. Otočila jsem se, a tys tam nebyl. A tím se vše pokazilo. Psala jsem ti hodně naštvaná, kde sakra jsi, že už jsi měl být dávno doma. Že za pár hodin už vyjíždíme a ty jsi někde v prdeli!! Vymlouval ses, že se tam jeho rodiče chtěli prát a kdo ví co... Jakoby to měl být důvod, proč tam zůstat o tři hodiny déle... To tak!!!

Napsala jsem ti, ať hned přijdeš. Ty ses na mě jako vždy vysral... skoro jsi neodepisoval, já kvůli tobě už neusnula a po hodině snažení jsem se zvedla a šla jsem na počítač. Zapnula jsem si hru a chvíli byla tam. Bylo půl páté ráno a tys šel po chodníku směrem k domu. Když si otevřel dveře do pokoje, řekla jsem ti, ať mi vůbec nelezeš na oči. Hádali jsme se, já s tebou odmítla jet na vodu, jelikož jsem kvůli tobě spala jen čtyři hodiny a to opravdu nebudu vstávat za půl hodiny- a tys nespal vůbec- jen svojí vinou. Říkala jsem ti, proč bych měla jet s tebou, když ses na mě tak hnusně vysral, nedošel si ani když jsem ti napsala, věděl jsi, že kvůli tobě nemůžu spát a žes měl být dávno doma, ale tobě to bylo všechno ukradený! Jsi neskutečný sobec! 

Hádali jsme se dlouho, a když jsem si lehla do postele, hned zvonil budík oznamující, že je čas vstávat. Byla jsem rozhodnutá, že na tebe seru a na vodu s tebou nepojedu. Proč bych já ti měla pořád ustupovat a chovat se k tobě dobře, když ty na mě naprosto sereš?

Jenže já jsem ta rozumná... bohužel. Protože už byla domluvená loď a nechci ničit výlet jako ty, ty kreténe, (!!!) tak jsem jela. Snažila jsem se spát alespoň v autě, jelikož cesta trvala tři hodiny, ale vždy, když jsem položila hlavu, že budu spát, se mi udělalo špatně. Tys nespal vůbec, já byla nevyspalá, ale nakonec se to zvládlo. První den jsme jeli trať dlouhou sedmnáct kilometrů a po cestě byl jenom jeden jez. To jsem zjistila, že umíš pádlovat mnohem hůře než já a to jsem seděla v takové lodi skoro poprvé. Druhý den byla trasa patnáct kilometrů a jezů pět. Uteklo to rychle, a byla jsem ráda, že jsi moc nepil. Nebo alespoň to tak vypadalo, opile jsi nevypadal. Tudíž výlet dopadl dobře. 

Pak jsem byla u tebe doma až do středy. Objednávala jsem minulý týden ve středu karimatky, abychom je vzali na ten výlet. No... ty došly až další týden v úterý a ne v pátek, jak jsem si myslela. Naštěstí karimatky jsme měli půjčené. Ty dny co jsem byla u tebe proběhly jakž takž v pořádku.

Ale nic dobrého u nás nevydrží dlouho, že?

Odjela jsem domů, abych si šla na poštu pro čtyři úžasné věci, co mi došly. Byla jsem z nich nadšená. Černé boty na vysokém podpatku, dvoje úžasné černé šaty a černý gothic kabát. Byla jsem nadšená, vše jsem si hned odzkoušela a vyfotila. 

Dozvěděla jsem se o jedné akci, co má být o víkendu. Tys řekl, že tam se mnou nepojedeš, tak jsem si domluvila tátu. S ním to přesto není jistý, a proto jsem nevěděla, kde o víkendu budu. Kdyby nevyšlo to s tátou, chtěla jsem dojet zase k tobě. Tys mi řekl, že půjdeš v pátek jenom na pokec s jedním kamarádem. Ach ty ulhanej parchante! Vyklubala se z toho akce v jiným městě, kam jsi chtěl jít chlastat a mě jsi o tom vůbec neplánoval říct. Nicméně já mám své zdroje a vše jsem se dozvěděla. Seřvala jsem tě, protože víš, že nesnáším, když si domlouváš něco za mými zády a ani mě nevezmeš s sebou! Zbývá poslední víkend do začátku školy a ty se na mě zase takhle vysereš?!

Já se vždycky snažím, aby nám to vydrželo, ale ty jediné co děláš je, že se to snažíš nějak rozbít. Můžeš mi lhát o tom, že ti na našem vztahu záleží, ale to ti opravdu věřit nemůžu, když děláš všechno co mě provokuje k tomu, dát ti kopačky!  Hádali jsme se zase, jako každý týden tolikrát... Řekla jsem ti, že pokud nemůžeš udělat alespoň jednou kompromis ty, že mě vezmeš s sebou, aby náš vztah mohl pokračovat, tak to nemá cenu. Proč bych měla být s někým, kdo se mnou nechce trávit čas mimo jeho dům? To nemá smysl a ty to víš!!! Tak jsem ti řekla, že pokud půjdeš beze mě na nějakou akci pít, kde samozřejmě budou zase nějaký čubky, tak je konec, protože ti to už dál promíjet nebudu! Tohle se nedělá a chlastat na akcích beze mě nebudeš... A pokud si to odpustit nemůžeš, tak chlastej sám, už napořád...

ŽárliváKde žijí příběhy. Začni objevovat