"shitposztok"

153 16 3
                                    

Sziasztok!

Sajnos csak nemrég jutott el egy poszt hozzám, amit egyébként köszönök (?) azt hiszem. Itt említették lehetséges témának a shitposztolást mint olyat.

Szerintem ez egy elég megosztó téma, épp ezért is szeretném itt és most leírni, hogy ez az én véleményem, nem a szentírás, tehát teljesen rendben van az, ha nem értesz egyet valamivel, vagy nem tartod jogosnak.

Szerintem több típusú shitposzt is létezik, ha már erről szó esik. Pontosan meghatározni nem tudom, mit is hívhatnék shitposztnak, mert én láttam már több értelmes "shitposztot" is, tehát bekategorizálni nem nagyon tudom.

Véleményfejtést pedig kicsit furán fogok erről a "jelenségről" fogalmazni de:

Szerintem vannak hasznos ilyen jellegű posztok, vannak viccesek és, és én sok ilyet szívesen olvasok. Nem is vagyok ellenük, bár az is tény, hogy aki csak ilyen "semmi értelme sincs, viccesnek se vicces, és csak úgy van" féle shitposztokkal nyomja teli az oldalát, azzal is megvagyok, de egy idő után néha már nem szeretek foglalkozni velük.

Félreértés ne essen, és szeretem, ha valaki magáról posztol, vicces/jópofa, mert egy idő után az ilyen személyek legtöbb esetben szimpatikusak lesznek, és szívesen megismerném őket, de ez sincs mindig így.

Összességében:

- Nincs bajom velük, bár sokszor nem látom az értelmüket.

- Egy-két embernél szeretem olvasni őket.

- Amíg értelmes tud maradni valaki, és tényleg nem valódi shitből áll a shitposztja, akkor szerintem mehet a dolog.

És mivel tudom, ez egy eléggé olyan dolog, ami megoszlatja az embereket, de én így látom, és szerintem ez egy olyan dolog, ahol nincs olyan, hogy "megjelelő látásmód". Ha egyetértesz velem, az jól hangzik, de ha kifejezetten utálod ezeket, az is rendben van. (:

Ti mennyire viszitek túlzásba a shitposztolást? Ezek élvezik nálatok az elsőbbséget, vagy a frissek hozása?

Jó VMA-zést emberek, aztán egy reklámnál ha ráértek, írjatok, engem érdekelne a ti álláspontotok is erről! 

FanprofilosokrólWhere stories live. Discover now