10,5.BÖLÜM

749 57 8
                                    

Medyada ki şarkıyı dinleyin. Filmini de kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum. Adı "HİGH SCHOOL LOVE ON"

Başlık nasıl ama?

NOT: Bu bölüm Chanyeol'un ağzından olacak ve hislerini anlatacak.

Le So Man bizi şirkete çağırmıştı. Yurdumuzu değiştirmemiz gerektiğini söylemişti. Aslında buna çok sevinmiştim çünkü şuan bulunduğumuz yurd içimi boğuyordu.

Ve sonraki haberi duyunca kalbim acıdı. Suzy ve Baekhyun'un sahte de olsa sevgili olması canımı yakmıştı. Baekhyun sazan gibi hemen kabul etti zaten. Ama Suzy karşı çıkmıştı buna sevinmiştim. Yine de kalbim... acıyordu.

*************

Yurda geldiğimizde bir gariplik sezdim. Xuimin hyung Suzy'i çağırmış. Ciddi bir konu hakkında konuşuyor gibilerdi. Suzy anlatırken bazen utanıyor, bazen de çok ciddi oluyordu. Yoksa birbirlerinden hoşlanıyorlarmı? Saçmalama Chanyeol ya neyse. Yüzünün haline bakarken dudaklarımda bir tebessüm oluştu. A Lay hyung ta orada acaba duydumu. Onun ağzını da aramalıyım o mutlaka ağzından kaçırır. Lay hyunga bak ya geçerken dokunuyo Suzy'me. O benim. Ahhh abarttım ya.

*************

Ya Suzyle kaldığımız güne gitmek istiyorum ya. Bide çıkarken öpücük attı. Refleskmiydi yoksa oda mı benden hoşlanıyo. Uf benden neden hoşlansın ki ona bir iyi bir kötü davranıyom.

*

*

*

Bu bölümde Chanyeol'un duygularını anlattım. Onun hislerini bilin istedim. Aklımda yeni fikirler oluşmaya başladı. Hikaye yeni başlıyorrr...

EXO'DA BİR KIZDove le storie prendono vita. Scoprilo ora