2

153 4 0
                                    

Sams perspektiv

Alarmet börjar pipa, jag lägger kudden över huvudet och ignorerar det. Den här jävla alarmet vill inte hålla käften, argt sätter jag mig upp.

''Men håll käften förfan!'', skriker jag och stänger av alarmet.

Jag tittar på klockan 7:33, högt suckar jag och ställer mig upp. Varför måste Zayn säga att jag ska komma klockan 8?! Snabbt går jag till badrummet och duschar, när jag är klar så tar jag på mig svarta byxor och en enkel vit tröja. Jag sminkade mig snabbt och tog på mig min skinnjacka.

Jag sätter på mig mina nike skor, plockar ner min datorn och sladdar i min väska och låser dörren efter mig. Eftersom jag inte orkar med hissen så springer jag nerför trapporna och går mot min bil. Jag lägger väskan bredvid mig på sätet, jag kör mot adressen Zayn hade skickat till mig.

När jag kommer fram så ser jag några svarta motorcyklar och även 2 svarta bilar. Huset var stort och vitt, det var verkligen jättefint. Jag går mot dörren och plingar på dörrklockan, det hörs killröster. Jag fixar till håret innan någon öppnar dörren, dörren öppnas av en blond kille med blåa ögon som tittar först förvånad på mig men sedan skiner upp i ett stort leende.

''Sam!'', han drar in mig i en kram och jag kramar tillbaka.

''Hej'', säger jag och ler.

Zayn och resten av killar kommer fram till mig och ger mig varsin kram.

''Sam, du kommer väl ihåg killarna? Det är Harry, Louis, Niall och Liam'', Zayn pekar på alla och jag nickar.

''Jag vet'', skrattar jag och alla ler mot mig.

Zayn tar min väska och gör en gest med handen att jag ska följa efter honom vilket jag gör. Han sätter väskan på bordet och öppnar väskan, snabbt knuffar jag bort honom och tar ut datorn och sladdarna. Zayn skakar på huvudet och flinar. Zayn och killarna sätter sig bredvid mig och tittar på mig hoppfullt.

''Så..?'', börjar jag och ler när jag är klar.

''Du ska hjälpa oss med att hacka in dig på BlackL's system och deras kameror'', börjar Zayn.

''Varför?'', frågar jag misstänksamt.

''Men hon kommer ju bara att fråga hela tiden'', suckar Harry.

''Håll käften'', säger Liam åt Harry och tittar sedan på mig. ''Vi behöver få tag på deras ledare och ett par medlemmar av gänget därför behöver vi hacka in oss i kamerorna så vi ser allt som pågår där'', förklarar Liam.

''Va?! Så jag ska hjälpa er med något olagligt?!'', utbrister jag.

''Sam! Du är den enda vi kan lita på!'', säger Zayn snabbt.

''Jasså?'', jag skriver in lösenordet och loggar in.

''Jag sa att hon aldrig kommer gå med på det! Det var en dålig ide och nu vet hon allt också!'', muttrar Harry.

Vad är det med honom?

''Okej, ska jag börja då?'', jag ignorerar Harry och tittar på Zayn.

''Gärna'', ler han.

Jag loggade in i olika program och sökte på BlackL nätverk, det tog ett tag innan jag hittade nätverket.

''Här'', säger jag och knappar in koderna som dök upp på skärmen och inom ett par sekunder så var jag inne i deras kameror. Killarna samlades runt omkring mig.

''Här är alla vinklar, jag har hackat in mig i deras kameror'', förklarar jag och pekar på skärmen, plötsligt blev allt svart och jag log för mig själv.

DilemmaWhere stories live. Discover now