ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

826 28 0
                                    

Γειαααααααααα σας!!! ^_^ 

Πώς είστε; 

Εγώ είμαι τρομερά χαρούμενη, γιατί μόλις παρατήρησα ότι το "Two Months In New York" έφτασε τις 10.1k προβολές!!! 

Δεν το περίμενα...ειλικρινά :)) 

Σας ευχαριστώ για ακόμα μία φορά...<3 <3 <3 


Επίσης, αν δεν έχετε τσεκάρει ακόμα την ιστορία μου "Lovers by Accident"

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.


Επίσης, αν δεν έχετε τσεκάρει ακόμα την ιστορία μου "Lovers by Accident"...σας παραθέτω την περίληψη και το εξώφυλλο <3 

Περίληψη:

Η ζωή πάντα προσπαθεί να σε οδηγήσει εκεί που ανήκεις, ακόμα και αν επιλέγει το χειρότερο τρόπο για να το κάνει...Η Ιφιγένεια Μαυρίδου είναι μία 23χρονη χορεύτρια, από τη Θεσσαλονίκη, που τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ζει στο Λονδίνο. Το μεγαλύτερό της όνειρο είναι να χορέψει πλάι στην γνωστότερη σχολή χορού του Λονδίνου, τη Βalletschool. O σημαντικότερος διαγωνισμός χορού της χρονιάς είναι σε μία εβδομάδα και η Ιφιγένεια δεν απέχει πολύ από το όνειρό της...Ο Άρης Παπαϊωάννου είναι ένας 30χρονος, επιτυχημένος γιατρός στο Λονδίνο, που έφυγε από την Αθήνα για να αποκτήσει μεγαλύτερη ειδίκευση στο επάγγελμα των ονείρων του. Ο αρραβώνας του με τη Νικόλ, καθώς και η ανοδική πορεία της καριέρας του, έχουν επιφέρει την ισορροπία στη ζωή του νεαρού γιατρού...Τι γίνεται, όμως, όταν οι ζωές της Ιφιγένειας και του Άρη συγκρούονται; Όταν ένα σοβαρό ατύχημα τους φέρνει κοντά; Δύο άνθρωποι εντελώς διαφορετικοί...έχουν να αντιμετωπίσουν έναν κοινό επισκέπτη που τους χτύπησε απρόσμενα την πόρτα: τον έρωτα.

έχουν να αντιμετωπίσουν έναν κοινό επισκέπτη που τους χτύπησε απρόσμενα την πόρτα: τον έρωτα

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.


<3 <3 <3 

Two Months In New YorkΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα