Vayy Batu Beyler de Buradaymış

108 10 4
                                    

       ''Evet şimdi sıra kimde. Anıl?'' anıla elimdeki mikrofonu uzattım. 

       ''Tamam ama bana birinin eşlik etmesi gerekiyor'' diyerek yanında oturan Miraç'ı gösterdi. Sercana baktığımda çenesi kasılmış sert sert bakıyordu ama miraç ayağa kalktı ve gülümseyerek birlikte sahneye çıktılar. Anlaşılan birileri kıskanmış. 

       Onlar şarkılarını seçerken ben batuyla konuşmaya devam ediyordum. O yeşil gözleri, yukarı kıvrılmış saçları, gülünce ortaya çıkan gamzesiyle beni adeta büyülemişti. Birden o tanıdık müzik geldi kulağıma başımı batudan çevirip sahneye baktığımda anılın miraçın gözlerine bakarak -Goodbye my lover- şarkısını söylediğini duydum. cidden bu şarkıyı seviyordum. Sesleri inanılmaz güzeldi hayranlıkla onları izledim. Sercana yan bir bakış attığımda elindeki içkiyi hızlıca içtiğini ve hala sinirle baktığını gördüm. Neden bu kadar kıskanmıştı anlayamadım doğrusu. Belkide çok seviyordu. 

         Masaya döndüklerinde ''Bu kadar güzel sesinizin olduğunu bilmiyordum'' diyerek güldüm. 

        ''teşekkürler'' dedi ikiside gülerek. Herkes çok mutlu görünüyordu. Sercan da biraz yumuşamıştı anlaşılan. 

       ''Sanırım şarkı söylemeyen bir ben bir sercan birde mine kaldı'' dedi mert gülerek. ''Ama sercanın pek şarkı söyleyecek havası yok gibi o yüzden birlikte söyleyelim mi'' dedi elindeki mikrofonu mineye uzatırken.

       ''Şeyy.. aslında ben pek havamda değilim teşekkür ederim belki daha sonra'' dedi mine istemsizce. 

       ''Tamam o zaman'' diyerek yerine oturdu mert. sanırım biraz bozuldu.

...............

       Herkes çok mutluydu. Ben Batuya bişey anlatırken herkes bizi dinliyordu ve konuşmanın sonunda bi kahkaha sesi yükseliyordu. batu masada duran elime yavaşça dokundu ve tuttu. Gözlerimi Onun gözlerine doğru çevirdim ve bir kaç saniye mutlulukla baktım. Heyecanlanmıştım kalbim nerdeyse yerinden fırlayacakmış gibi oldu.

              Mutlulukla birbirimize bakarken içeri biri girdi. Batuhan kapıya doğru baktı ve anında elini çekti. derin bir nefes aldı ve arkasına yaslandı. Gözlerine baktığımda bakışlarının oldukça soğuk olduğunu gördüm. Baktığı kişiyi görmek için gözlerini takip ettim. Kafamı çevirdiğimde bir meteor parçasının dünyaya düştüğünü gördüm. İnanılmaz derecede yakışıklı bir çocuk etrafına bakınarak yürüyordu. Yürüyüşündeki coolluk başka hiçbir yerde yoktu. sanki ağır çekimmiş gibi izliyordum onu. kumral, siyah gözlü, kaslı, tahminen 1.80 boylarında bi çocuktu. üstündeki siyah tişört kaslarını o kadar belli ediyordu ki. üstüne siyah deri ceket ve koyu bi kot pantolonla harika görünüyordu. 

             Bİ ara göz göze geldik. gözlerini benden çevirip mmasadaki herkeste dolaştı. en son batuhanda durdu. kafasını arkaya doğru atarak bi kahkaha patlattı ve masamıza doğru gelmeye başladı. Hemen önüme döndüm. batuhana bi göz attım ve bi kaç dakika önceki halinden eser yoktu. 

       *Batuhan'ın Bakış Açısından*

         Has*ktr. ''Yine mi bu. yeter be her yerde karşıma çıkıyor.''

         ''Vayy batu beyler de buradaymış'' dedi Deniz.

         ''Sana mı soracağım. Evet burdayım''

         ''Oo yeni yüzler görüyorum bu sefer kiminkini ayarttın.'' dediğinde anlık bir bakış attım dilaraya. gözleri şaşkınlıkla açılmış bakışları bir bende bir denizde dolaşıp duruyordu

          ''Yeter lan! S*ktr ol git başka yerde eğlen.''

          Deniz birden bi kahkaha patlattı. gülen tek kişi oydu. bu tavrına daha çok sinirlenmiştim. Bi kez öksürdü. imalı bir öksürüktü. 

          ''Sen kimsin beni kendi mekanımdan kovuyorsun.'' der demez gözlerinin içine baktım. bakışları dilarayı bulduğunda daha çok sinirlenmiştim bir şey söyleyecekti belli. bi kaç saniye gözlerini hiç ayırmadan ona baktı ve konuşmaya devam etti.

             ''Bu orspnun seninle işi bittiğinde bana gönder.'' dedi. Tam bir serseri gülüşünü yüzüne takındı ve dilaranın saçlarına dokundu. Herkes sus pus olmuş sadece ikimizin konuşmasını dinliyordu. Daha fazla bekleyemeyecektim. son söylediği ve yaptığı hareketten dolayı kendimi kaybettim. sonrasını hatırlamıyorum.. 

              Vote ve Yorumlarınızı bekliyorum:D:D <333333 

Böyle Olsun İstemezdimWhere stories live. Discover now