Böyle Olsun İstemezdim

226 12 0
                                    

Merhaba arkadaşlar bu benim ilk hikayem umarım beğenirsiniz :DD <333

    Yeni bir okul, yeni bir hayat.. 

    Alarm sesiyle yataktan fırladım. Hemen duşumu aldım saçlarımı yaptım üstümü giyindim ve artık hazırdım. Bu günün iyi geçmesini umut ederek evden çıktım. Aslında daha önce burada yaşamıştık ve baya arkadaşım vardı ama babamın işleri dolayısıyla buradan ayrılmak zorunda kalmıştık. Müzik dinleyerek okula gidiyordum. Okula gelir gelmez hangi sınıfta derse gireceğime baktım 11-D. Sınıfa girdiğimde herkes bana bakıyordu. Bundan Nefret Ediyorum. arkalarda boş bir yere oturmuştum müzik dinlemeye devam ediyordum. Sınıf henüz kalabalık değildi. Defterimi çıkartıp sıkıntıdan bişeyler çizmeye başladım.

    Bir çocuk geldi ve bana 

   ''Pardon ama orası benim yerim'' diyerek gülümsedi. 

    Bende  ''ah affedersin kalkıyorum'' dedim. 

    çocuk eliyle beni durdu ve yine o gülümsemesiyle

    ''hayır gerek yok ben senin bi önüne otururum'' dedi 

   demekki böyle kibar erkeklerde varmış diye düşünürken arkasını dönüp ''Tanışmadık değil mi ben Batuhan ama arkadaşlar bana Batu der'' diyerek elini uzattı bende elini sıkıp ''Tanıştığımıza memnun oldum bende Dilara'' dedim. birbirimize bakıp gülümsedik anca o zaman yanağındaki gamzeyi farketmiştim gerçekten çok hoş duruyordu. Saçları açık kahverengiydi. Tenefüste kızlar yanıma gelip tanışmak istediler. Çok güler yüzlü olduğum için her ortama uyum sağlıyordum. 

    ''Selam ben Mine'' dedi bir ses. O kadar tanıdık geldi ki hemen arkamı döndüm ve kocaman gülümsemesiyle kollarını açmış olan benim biricik çocukluk arkadaşımı gördüm. Küçük çaplı bir çığlık atarak hemen ona sarıldım gerçekten bundan iyi ne olabilirdi ki.

      ''Seni çok özleddiiiimmm'' dedik aynı anda. 

      ''bugün bizde kal pijama partisi yaparızz'' dedim. o da cırlayarak ''eveett'' diye bağırdı. Okul çıkışı batu yanıma gelip ''Tekrardan hoşgeldin yarın görüşürüz'' dedi ve gülümseyerek gitti. Gerçekten çok tatlı bi çocuktu hayranlıkla arkasından ona baktım. Beni böyle dalmış gören Mine ''Hayırdır anlayalııımm'' diyerek saçma mimiklerle bana göz kırptı. 

      ''off saçmalama hadi gidiyoruz'' diyerek güldüm. 

     Vote ve yorumlarınızı bekliyorum :**** :D 

Böyle Olsun İstemezdimWhere stories live. Discover now