1 Yeni Mesaj

127 9 0
                                    

         Yolda Mine bana imalı imalı bakıp gülüyordu. Cidden bu kızın derdi ne .s ama kabul etmeliyim ki hoş çocuk yani belki ilerde.. off ne saçmalıyorum ben. Bana bakıp gülümsemeye devam eden Mineye sinirli bi bakış attım ama olmadı anında gülmeye başladım. Yapamadığım birşey varsa o da ciddi olmak hemde en yakın arkadaşının yanında bunu yapmak cidden zordu. Gülerek omzuna vurdum.

     ''Ya kes şunu ciddiyim mine yoksa akşam yastık savaşında seni boğarım'' diye tehditler savurdum.

     ''Hoşlandın demii yani hoş çocuk hadi hadi'' diyerek güldü. 

          Bu konuşmadan kaçmanın bir yolu yok mu diye düşünürken 

        ''Sen anlat bakalım sevgilin var mı'' diye sordum gülerek. Mine'nin anında yüzü düştü ve önüne bakarak yürümeye devam etti. 

            ''Mine iyi misin'' dediğimde. Tekrar gülümsedi ama bu çok yapmacıktı ''iyiyim'' dedi. Bu kız neden yalan söylemeyi beceremiyor ki. ''hemen anlatıyorsun.'' diyince mine saçlarını geriye attı ve derin bi iç çekip söze başladı ''Biliyorsun küçüklükten beri emreden hoşlanıyordum ve 2 yıl önce çıkmaya başlamıştık'' gözlerim yuvalarından çıkacakmış gibi açıldı ve ''neee'' diye bağırdım. Evet Minenin Emreyi sevdiğini biliyordum ama platonik sanıyordum. herneyse anlatmaya devam etti. ''Son 1 aydır bana çok soğuk davranıyor mesajlarıma cevap vermiyor beni gördüğünde yolunu değiştiriyor falan. Bi kaç gün sonra biz kızlarla cafeye gittik o da ordaymış yanında  da bi kız vardı baya samimilerdi bende yanlarına gidip emrenin içeceğini kafasına boşalttım'' dedi. Bunu söylerken gururla gülümsedi ve bende kendimi tutamayıp kahkaha attım. ''Oh iyi olmuş pisliğe'' dedim gülerken.  

           Eve yaklaştık kapıyı annem açtı ve mineyi görünce şaşırdı, sarıldı falan beni görmüyordu bile. bende ergen triplerindeymişim gibi ''sanada merhaba anne'' dedim. Annem ve Mine gülmeye başladılar. 

       ''Kızlar siz üstünüzü değiştirin ve hemen sofraya gelin'' diyerek mutfağa geçti. Annemin yanağından makas alarak ''ooo bugün bize neler yaptın Valide Sultan'' dedim. Annem gülerek ''üstünü değiştir gel görürsün'' dedi. Karnım zil çalıyordu. ben hiç doymazdım resmen hep açım. Mineye pijamalarımdan verdim giyindik aşağı inip yemeğimizi yedik. Odamıza çıktık ve hemen ben müzik açtım salakça dans etmeye başladık. Müzik birden kesildi ve mesaj sesi geldi. Mineyle birbirimize bakmaya başladık. telefona doğru koşarken içimden lütfen operatör mesajı olmasın diye dua ediyordum. ekrana baktım yabancı bi numara. 

             ''Ona Kızma Numaranı Ben İstedim :))''

              bu da neydi, kime kızmayayım? Mine'ye mesajı okutturdum ve bana suçlular gibi el kaldırıp gülümsedi. ben hala anlamayınca. ''O hoşlandığın çocuk'' dedi gülerek. Hemen anlamıştım batu olduğunu içimden ne kadar sevinsemde dışımdan ''Sen bittin'' diyip güldüm. 

              Yastığı kapıp ninja gibi sıçradım ve defalarca ona vurdum ikimizinde gülmekten karnı ağrıdı. 

               Bu kızı seviyoruuuuummm <3333

               Vote ve yorumlarınızı bekliyorum cnms :***** <33

Böyle Olsun İstemezdimWhere stories live. Discover now