Sahiplerini Bulamamış İthaf Bölümleri

4.5K 194 179
                                    

Çok, çok sevgili SMN okurları;

Finalden önce böyle bir bölüm atıyorum çünkü yapmayı arzuladığım şeyi yapamadığım için, ancak böyle bir çözüm yolu bulabildim. Şimdiye kadar Scream My Name için benden ithaf isteyen bir sürü insan oldu. Hepsini tek tek defterime yazdım, ithafları da sırasıyla vermeye çalıştım. Ama finale yaklaşmışken sizler istemeye devam ettiniz, ben de hepinizin için yeterli olabilecek bölüm yazamadığımı bilsem de, defterime eklemeye devam ettim. Şimdi, ortada yeni gelecek bölümler olmadığı için, ithaf listemdeki ithafları burada yapacağım.

Hazırsanız başlıyorum...

ÖNEMLİ NOT: Alttaki bazı ithafların yanında yazılar göreceksiniz. Bunlar, yanında bir şey yazmayan kişiler daha az özel diye değil kesinlikle. Sadece bazıları ithaf isterken araya birkaç küçük söz sıkıştırmış. Onları cevapsız bırakamazdım. Yani lütfen, yanlış fikirlere kapılmayın!

SansaStarkWillRise SMN'i geç bulduğunu söylemişsin. Geç bulman hiç mühim değil gerçekten, önemli olan çabuk kaybetmemiş olman!

yagmurmerisarine

SeptiePie

themisinnemesis

DaughterOfClexa

butyallstilwatching İthaf konusundaki heyecanın beni gerçekten etkilemişti. Hem panoma yazmış, hem de mesaj atmıştın çünkü. Bir bölümü sana ait kılamadığım için gerçekten üzülüyorum :(

hidden_wonderland

gececiokur Hikayeye yorum yaptığında, etkinliklerinde çıkmasını neden istemediğini bir türlü anlamış değilim. Sana ithaf ettiğim bölümde buna değinip seni hafif sıkıştıracaktım. Yine de kurtulmuş değilsin, açıkla bana bunu!

pieceoffheaven Sıra geleceğini sanmadığını söylemiştin, sahiden de sana sıra gelmedi. Ama neticede böyle bir bölümde adını geçiriyorum. Biliyorum, aynı şey değil. Yine de aynı şeymiş gibi görüp mutlu olmanı canı gönülden isterim...

rainwowjustin 

siredtohemmo

itsmmelike

CliffordsGirlG Pek fazla yorum yapmadığın için ithaf istemeye yüzün olmadığını yazmışsın. Olsun. Ben sana illa ki ithaf verirdim. Benim için istemen yeterdi. Yorumla falan öyle bir işim yok. Seviyor olman, severek okuman benim için ithaf vermek için yeterli bir sebep zaten <3

aprincessbeabadbitch

bufalososlucupcake

exspatio12

heismypanda

xHoronTepenHoranx

michaelccliffordd

relouise Sen de sana sıra gelmeyeceğini düşünenlerdenmişsin. Azıcık haklı çıkmış olabilirsin, ama benim gönlümde bir ithaf sahibisin zaten, yetmez mi?

CreppyRyuuChama Daha önce hiç ithaf almamışsın. Gerçekten bu nasıl oluyor hiç bilmiyorum. Sana ciddi ciddi güzel bir bölüm ithaflamayı delicesine isterdim. Çünkü benim gözümde pekala hak ediyorsun. Ama olmadı, çünkü final yapıyorum. Üstelik çok fazla isteyen olup da sana sıra gelmeyeceğini düşünmen beni üzdü. Benim için her biriniz acayip değerlisiniz. Sıra gelmese bile, ben sizin ithaf isteğinizi karşılamanın bir yolunu bulurdum, buldum da. Kendini benden ithaf almış say. Çünkü ben seni fazla fazla ithaflı sayıyorum!!

melisnuremektar

goddessofsalem Sana sadece SMN'i çevirdiğin için teşekkür etmek istiyorum. Harikasın! Bana bir ilk yaşattın. Duygulandırdın, sevindirdin. İyi ki bunu okumuşsun <3

colourfullmindedgirl ve CliffordsGirlG;

colourfullmindedgirl ve CliffordsGirlG;

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bunu gördüm, sesinizi de duydum. Üzgünüm. SMN'de olmadı ama inşallah başka hayran kurgularda size de ithaf verebilirim. Kendinizi ithaf almış sayın lütfen...


Ve son olarak, saygıdeğer ithaf listemin fotoğrafını buraya bırakıp, yukarıdaki isimlerin yanına yazdığım şeyleri neye dayanarak yazdığımı göstermiş oluyorum.

Ve son olarak, saygıdeğer ithaf listemin fotoğrafını buraya bırakıp, yukarıdaki isimlerin yanına yazdığım şeyleri neye dayanarak yazdığımı göstermiş oluyorum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

SİZİ ÇOOOK SEVİYORUM!!!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

SİZİ ÇOOOK SEVİYORUM!!!

FİNAL BÖLÜMÜNDE GÖRÜŞMEK ÜZERE, SAĞLICAKLA KALIN!


scream my name // irwinWhere stories live. Discover now