5.

2.6K 60 3
                                    

Ez a lány... És a menedzsere. Jó volt látni, ahogy összetartanak. Veszekedtünk a számon, de ő elvileg profi... Vagy nem?!
***
- Milyen volt az első találkozás?- nézett hol rám, hol Bexire a riporter. A próbateremben ültünk és vártuk a kérdéseket.
- Nagyszerű volt, egy álmom vált valóra azzal, hogy Bexivel dolgozhatok. Nagy rajongója vagyok- válaszoltam. És valahol, nagyon mélyen, de így is gondoltam.
- Bexi, te nyomon követted eddig a műsort?- fordult a lány felé a riporter.
- Az esetek többségében az élő műsor alatt fellépéseim vannak, azonban be kell vallanom, hogy minden részt visszanéztem. Leginkább Márk miatt- füllentett, de olyan meggyőzően, hogy én is bedőlt en volna neki, ha nem tudom a hátteret.
- Tehát mondhatni, egymás rajóngói vagytok?- tette fel a kérdést a riporter, amire a műsor, meg az imidzsem miatt egyszerre válaszoltuk: Abszolút!
- Érdekes...-merengett- Márk, te vagy a közönségkedvenc a nézők körében. Nyílt titok, hogy a női nézők szavaznak rád. Mit gondolsz, hogy fogják fogadni a duetteteteket? Nem félsz, hogy egy női előadóval közös produkció a szavazatok rovására mehet?- érdeklődött.
-Bízom a rajongóimban. Ők tudják, hogy számomra a közönség a legfontosabb. Emellett viszont óriási megtiszteltetés egy ilyen sikeres előadóval a színpadra állni.- mosolyogtam Bexire. Átlátott rajtam. Látta az egyik felét az igazi énemnek. De a másikat... A másikat elrejtettem előle. Amíg ezen gondolkodtam ők el beszélgettek olyan lényegtelen dolgokról, mint Bexi rajóngói.
- Igaz is, Márk, te osztottam meg először a hírt, ugye?
- Igen, posztoltam egy képet Bexiről, íy tudták meg a nézők a duettet...
- Előre megbeszéltétek, hogy te jelented be? - itt leblokkoltam. Erre mit mondjak? És emellé még bele is mart a torkomba a fájdalom... Bexi meg fogta a karomat, jelezve, hogy átveszi a kérdést. De onnantól már nem tudtam az interjúra figyelni. A testemet elöntötték az érzelmek. A vegyes érzelmek. Igazából nekem... Értem döglenek a lányok. Ha azt kérem, hogy mutassák meg, akkor megmutatják. De mégis... Az egymillióból ez az egy lány fordított nekem hátat. És ezzel felhívta magára a figyelmemet. Mert itt van Ő. Szép, természetesen szép, csinos és tehetséges. Sokan, fogadok, hogy renetegen odavannak érte. Csak... Senki nem enged a közelébe. Nem hibáztatom érte. Ahogy a dalait elnézem, valaki alaposan kihasználta.
Szóval itt van ez a lány. És senki nem kell neki. Max a régi életébe kapaszkodik. Ez az össz.

Bexi-Késtél- Nagy Márk szemszögeWhere stories live. Discover now