Kap. 15 // Marcus og Celine?

23 4 0
                                    

Meet us backstage

Jeg smækkede døren i og vendte mig om. Celine og Marcus KYSSEDE?! Jeg troede han kunne lide mig! Han startede en eftersøgning på mig! Vent.. hvorfor bliver jeg så sur? Jeg kan ikke lide Marcus.. eller kan jeg?? NEJ. Nej, det kan jeg IKKE. Jeg går væk fra døren og ned af trappen. Jeg står bare lidt og kigger ud i ingenting. Marcus og Celine..kyssede? Jeg kan ikke få det ud af hovedet! Han får mig til at tomat han kan lide mig og så.. kysser han en anden? Marcus er en selvglad, egoistisk FUCKBOY, som jeg ikke vil have noget at gøre med. Krigen er begyndt. Jeg går ind i stuen og sætter mig hos de andre.

"Fandt du hende?"
Jeg kigger op på Calvin og nikker. Billedet af dem der... jeg kan ikke engang sige det mere.. Celine og Marcus.. Nej jeg kan ikke. Billedet køre bag rundt inde i hovedet. Det går op for mig at jeg skal sove hos Celine i nat!

"Er der andre steder jeg kan sove end hos Celine? Jeg spørger bare af nysgerrighed."

" Øhm nej søde.. det skulle jeg ikke mene" siger Anne.

Jeg nikker og vender blikket mod tv'et igen.

(1 time senere)

Filmen er lige sluttet. Jeg skal op og sove.. hos CELINE! Jeg kan virkelig godt lide hende men.. så ikke alligevel. Hun kyssede Marcus. Hun kyssede MARCUS. Hun KYSSEDE MARCUS. HUN KYSSEDE MIN MARCUS!! ... Sagde jeg lige "min Marcus"? Okay jeg skal har brug for søvn. Jeg rejser mig og går. Ud af stuen, ind i spisestuen, op af trappen, hen imod døren.. Nu skal jeg bare åbne den. Jeg banker på, Celine kommer og åbner døren. Jeg kan se at hun har grædt?

" Hey Hey hvad sker der?" Jeg trækker hende ind i et kram. Vi står sådan i et stykke tid inden hun trækker sig. Hun peger imod sin seng, vi går begge to over og sætter os .

"Marcus og jeg... kyssede."

"og??"

"Da vi havde kysset så.. så grinte han bare! Han rejste sig og gik bare!"

Hun begynder at græde.

"Det kommer han ikke langt med!"

Jeg rejser mig og går ind på Calvin's værelse (Marcus sover inde hos Calvin)

"MARCUS!"

"Hvad?" Svarer han koldt.
Jeg tager fat i hans håndled og trækker ham med mig. Ned af trappen, ud af spisestuen, gennem gangen og ud af hovededøren.

"Dig og Celine?"

"Hvad er der med mig og Celine?"

"I kyssede?"

"Jaer.. og hvad så?"

"Kan du lide hende?!"

"Nej"

"Hvorfor kyssede du hende så?"

"Det gjorde jeg bare?"

Jeg stikker ham en lussing og går. Han er en TOTAL fuckboy. Jeg går op til Julie igen.
Hun sidder på sengen med indtørret tårer på hendes kinder. Hun kigger op på mig da jeg kommer ind af døren. Jeg sætter mig ned ved siden af hende og krammer hende.
Hun trækker sig og smiler samtidig med at hun mimer "tak" jeg smiler tilbage og rejser mig.

"Jeg går lige ud på toilettet og skifter til nattøj"

"Mhm"

(Allie's nattøj)

Jeg går ind på værelset igen. Celine sover allerede. Jeg ligger mig ned på madrassen og falder lige så stille i søvn.

Skrevet af Nikoline😂✌🏼️💗👑

Det var så 15 kap. Hehe. Jeg ved ikke om i synes det er et kort kap men det er lidt svært at skrive når man også skal tænke på skole. Såeee sorry. Ses i næste kap😘✌🏼️

Meet Us BacktageWhere stories live. Discover now