Kap. 10 // Familien Anderson

34 4 1
                                    

Meet us backstage - 2/5 Marathon

Bare spol lidt frem i sangen hvis i ikke gider at høre på at de snakker c:

Jeg skyndte mig at løbe ind i huset. Hvor er alle henne?! Er de nu også kommet til skade?? Hvorfor sker der dårlige ting hvor end jeg er!! Hvad er der galt med mig?! Øhh er det et brev?? Hvad nu hvis der står de er døde?!! Skal jeg læse det?? Omg jeg er ved at dø af skræk lige.. uden jeg tænker mig om tager jeg brevet op i hånden og læser...

"Hej Allie. Undskyld vi bare gik uden at sige noget, vi tænkte du ville være lidt alene så du har huset for dig selv. Vores telefon numre hænger på køleskabet. Ring når vi kan komme hjem igen."

Så der er ikke sket dem noget? Jamen så er det jo godt. Jeg går hen til køleskabet eftersom at jeg er begyndt at blive ret sulten. Der er en McDonalds pose derinde. Jeg tager den ud og åbner den. Der er en seddel der i og noget mad. Jeg læser seddelen...

"Vi ved ikke rigtig hvad du kan lide så vi har købt noget McDonalds mad. Det er en HomeStyle menu med pomfritter og en jordbær milkshake. Håber du kan lide det. Kærlig hilsen familien Anderson."

Jeg smiler lidt. Jeg tager posen med over til et flot, hvidt spisebord og pakker maden ud. De har et fjernsyn i spisestuen så jeg tænder det og går over på nyhederne. (Som jeg ALDRIG gør i virkeligheden) Det er en masse om alt muligt kedeligt. Jeg tænder for min telefon og lader tv'et køre. Jeg går ind på Snapchat og sender en snap til.. hvem skal jeg sende en snap til? Chilis gider mig ikke, jeg kan ikke komme i kontakt med Marcus, og Martinus ville bare spørge om jeg var okay eller sådan noget. Jeg beslutter mig for at sende en snap til en der hedder Tobias. Jeg sender et billede af posen med tv'et i baggrunden. Jeg kigger lidt på billedet. Er det Marcus der er i tv'et?? Jeg kigger op fra min telefon og op på fjernsynet. Det ER Marcus?!! Jeg lytter til hvad værten siger..

"Det siges at den kendte popsanger Marcus Gunnarsen er set i Danmark med en familie på fem. En mor, en far, en pige i 20'erne og to 15 årige tvillinger, en pige og en dreng. Det siges at familien bor i Fruering."

Er familien Anderson sammen med Marcus?!! Jeg skynder mig at løbe hen til køleskabet. Jeg taster Celine's nummer ind i min mobil og ringer..

Samtalen (Allie=Al // Celine=Ce ))

Al: Julie kommer i snart hjem??

Ce: Allie?

Al: Ja det er mig

Ce: Er der noget galt eftersom at vi skal komme hjem?

Al: Altså..

Det går op for mig at jeg nok ikke skal sige at de er i fjernsynet, for jeg er jo ikke sikker på at det er dem. Jeg skal finde på en løgn. Jeg HADER at lyve.

Al: Øhh.. jeg kan ikke lide at være alene i alt for lang tid.. jeg er begyndt at bliver meget utilpas lige pludselig.

Ce: Okay okay. Vi kører nu Allie! Skal vi snakke imens eller går det?

Al: Jeg vil gerne snakke imens..

Og sådan fortsætter samtalen på vej hjem.

Skrevet at Nikoline😂✌🏼️💗👑

Det har var så 2 kap ud af 5 i mit Marathon xD Håber i kunne lide det c:

Cya!😄❤️

Meet Us BacktageWhere stories live. Discover now