Kap. 8 // Mistede jeg lige Chili? ):

45 5 0
                                    

Meet us Backstage

Martinus?

"Martinus hvad laver du her??"
Hvad laver Martinus i parken kl 5 om morgen?

"Jeg leder efter Marcus? Hvad laver DU her?"

"Øhh tja..Jeg er ude og gå ind tur med Chili"

"Mhm.. og hvor er Chili så"

"Hun er lige-.." Jeg vender mig om for at pege på Chili men jeg ved ikke hvor hun er! Jeg begynder at få tårer i øjnene...Chili betyder så utroligt meget for mig, hvad nu hvis hun er kommet til skade?! Jeg vender mig om mod Martinus igen. Han står og griner men da det går op for ham at jeg græder trækker ham mig ind i et stort og dejligt kram. Han dufter vildt godt! Han dufter som Marcus. Da jeg er blevet roligere, trækker jeg mig og kigger ned i jorden. Sådan står jeg indtil at han tager min hånd og begynder at gå. Jeg synes det er lidt akavet eftersom at de nærmest har startet en eftersøgning efter mig. Vi stopper ved en bænk. Han sætter sig ned. Jeg synes det er vildt akavet så jeg bliver selvfølgelig stående. Menn det må jeg ikke for Martinus rejser sig, ligger sine hænder på mine skuldre og nærmest presser mig ned og sidde på bænken. Han sætter sig igen. Efter lidt tid knækker (kan ikke huske hvad man siger) han stilheden.

"Hvorfor gik du bare Allie?"
Jeg kigger på ham. Han ser ret alvorlig ud. Jeg kigger ned i jorden igen uden at sige noget. Jeg kunne mærke at han stirrede på mig og ikke på en god måde.

"Allie!! Svar mig nu for helvede!!"

-Martinus's synsvinkel-

Hvorfor svarer hun ikke?!?! Er hun klar over hvad hun har gjort ved Marcus?! Ej okay det lyder lidt overdrevet men han er slet ikke sig selv! Han snakker ikke til mig, han snakker ikke rigtig til nogen faktisk og værst af alt... Han vil IKKE synge eller danse for den sags skyld.. han vil ikke engang spille FODBOLD?! Jeg ved virkelig ikke hvad der sker med ham og Allie hjælper ikke spor meget lige nu!

"Mar-..Martinus.."

Jeg kigger over på Allie. Endelig siger hun faktisk noget!

"Kan vi ikke godt lede efter Chili?"

Hun ligner en der er på kanten til at bryde sammen. Jeg rejser mig op og tager fat i hendes hånd og trækker hende med mig. Vi går rundt i parken og leder efter Chili.

-Allie's synsvinkel-

Jeg har det utroligt dårligt med at ignorer Martinus's spørgsmål men jeg kunne bare ikke klare det lige nu. Ikke nu..ikke uden Chili.
Vi går stadig rundt i parken og leder efter Chili. Jeg kan høre nogen græde?!

"Martinus stop.."
Hvisker jeg samtidig med at jeg tager min arm foran Martinus for at stoppe ham.
Jeg kigger lidt rundt omkring for at se om jeg kan få øje på nogen. Mit blik stopper over ved et stort træ (VILDT originalt Nikoline👏🏼😂) Jeg går hen imod træet. Det er en pige.

"Er du okay?" Spørger jeg med en stille stemme samtidig med at jeg sætter mig på hug. Hun stopper ligeså stille med at græde men hun siger stadig ikke noget. Jeg fjerner hendes hænder fra hendes ansigt.. hun kigger op på mig, og så bag mig..

"ARRRR!!" (Hun skriger hvis i ikke vidste det det..) Jeg springer op og begynder selv at skrige. Jeg vender mig om og giver personen en mavepumper og så tager jeg fat i pigens hånd og falder over en gren og begynder at skriger endnu mere. Jeg er gået i total panik. Pigen begynder at grine og personen ømmer sig. Jeg rejser mig op og ser at hun skreg fordi Martinus var der. Omg jeg har lige slået Martinus?!

"Martinus?! Det må du undskylde!" Jeg kan ikke lade være med at grine!

"Hvad f*** Allie?!"

"Undskyld!! Jeg troede du var en total kidnapper dims! Så jeg gik i panik!"
Martinus kommer på benene igen. Han kigger irriteret på men det ændre sig hurtigt til et skummelt smil. Jeg går lidt tilbage og begynder at løbe. Martinus løber efter mig og eftersom at han er meget hurtigere fanger han mig. Han sætter sig på-.. Er det Chili jeg kan høre?! Jeg sparker ham af mig og tysser på ham. Jeg kigger bag ved busken hvor Chili står med en fra hendes klasse der hedder Carla.

Samtalen (Chili=Ch // Carla=Ca // Allie=Al)

Ch: Allie er vildt irriterende! Hun tror at vi er bedste venner! Altså er hun dum eller sådan noget!

Ca: Jaer jeg kender hende godt. Jeg kan godt forstille mig at hun er vildt irriterende!

Ch: Jeg gider seriøst ikke være venner med hende mere!

Av... det gjorde virkelig ondt at høre Chili sige det.. Jeg troede hun godt kunne lide mig? Jeg troede vi var bedste venner? Altså hvis hun ikke kan lide mig hvorfor bliver hun så ved med at nævne hvordan vi var bedste venner i 1 klasse og sådan noget?! Mistede jeg lige Chili? ):

Ca: Jeg forstår søde. Hun er altså bare virkelig hellere ikke særlig pæn!

Jeg er ikke en selvglad person eller noget men jeg kan ikke klare når folk siger jeg er grim!! Eller bare når folk siger at mine venner er grimme man skal bare ikke kalde folk grimme!! Alle er helt fantastisk og utroligt smukke på sin egen måde!! Jeg kunne mærke hvordan vreden boblet inde i mig!! Og der.. der springer jeg!

Al: JEG ER OVERHOVEDET IKKE GRIM! Hvad er jeres fucking problem!! Er i dumme eller sådan noget!!

Samtale slut

De kigger på mig med store øjne. De siger ikke noget.. de stirrer bare. Jeg vender mig om og møder Martinus's bekymrende øjne. Jeg går forbi ham og hen til pigen igen. Martinus følger efter. Jeg sætter mig op af træet med hovedet i mine ben. Jeg begynder så småt at græde. Min bedste veninde eller min EX bedste veninde sviner mig til med sin ..URGH! Jeg kan ikke engang tænke på dem uden at blive sur. Mine tanker bliver hurtigt afbrudt.

"Jeg hedder Maria"
Jeg kigger op på pigen.. som åbenbart hedder Maria. Hun smiler til mig.

"Jeg er Allie og som du nok ved er det der Martinus" Jeg smiler igen og rejser mig op.
Jeg tørre tårnene af mine kinder. Maria rækker sin hånd ud for at jeg skal tage imod den.

"Nej nej det går ikke!" Siger jeg hurtigt. Hun kigger overrasket på mig? Hun ser lidt skuffet ud da hun tager sin hånd til sig igen. Jeg smiler stort og giver hende et kram. Først bliver hun forskrækket og stivner lidt men hun falder lidt til ro og krammer igen.

"Allie vi skal stadig finde Marcus!" Martinus afbryder vores kram og jeg kigger hurtigt på ham og så på Maria.

"Når ja! Kom!"

Skrevet af Nikoline😂✌🏼️💗👑

Jeg sagde jo at det her kap ville blive længere!😏😂

Meet Us BacktageWhere stories live. Discover now