Özel 3

972 126 62
                                    

Yüzümü hyungun göğsüne bastırmış ve deli gibi gülüyordum. Aslında ona hala tripli olmam lazımdı çünkü gerçekten balayına çıkmak aklımın ucundan bile geçmiyordu.

Fakat saçma sapan danslardan, ㅡisimlerini hatırlamıyorum horon tepmiş bile olabilirimㅡ yorulmuş bedenimi onun bedeninde sakinleştirmek beni rahatlatıyordu.

"Hyung sanırım ben altıma kaçıracaktım." Gömdüğüm yerden boğuk çıkan sesimi kesmem gerekiyordu, konuştukça daha fazla heyecanlanıyordum. Yoongi ve Jimin'i gördükçe iki kat heyecanlanıyordum, Jimin bana hiç güzel şeyler anlatmamıştı. Her ne kadar yapmış olsakta, evliyken her şey daha farklı oluveriyor. "Belki çoktan kaçırdım bile."

"Paytak paytak yürümediğin sürece sıkıntı olmuyor."

Yüzüne bakmak için kafamı kaldırdım. "Ne?"

Utangaç ifadesiyle gülümsedi, "Az önce evet diye bağırdığında kaçırmış olabilirimde; sana yaşanmışlıkla tavsiye veriyorum." diye mırıldandı.

Yüzümü yine ait olduğu yere gömmeden önce, "Ya, hyung!" dedim sadece.

taetaeland

749 kişi gördü

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

749 kişi gördü.
yourangelyourhope ekran görüntüsü aldı!

ya bence taehyung bu dünyaya ya hyung diyerek cilve yapmak için gönderilmiş, cilve olarak doğmuş bile olabilir dlsldksldkd

rainbow effectHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin