Capitolul 16-Nu mai vreau să plec acasă!

1.3K 56 6
                                    

Perspectiva Leylei:

Afară era din ce în ce mai frig.Ai mei erau tot prin Londra,chiar dacă totul era bine.Se pare că voiau să mai stea cu bunica Tessie.

La şcoală totul merge bine.Este luna Noiembrie,iar vacanța de iarnă este din ce în ce mai aproape.Cu Aiden este totul perfect!Nici nu îmi puteam imagina vreodată că un bad boy este aşa de romantic şi tandru....Argh,mă înebuneşte de tot!Când este prin preajma mea şi îi simt parfumul,şi când îi aud vocea atât de misterioasă,încep să tremur.Şi nu,nu sunt nebună sau bolnavă,bine,doar dacă iubirea e o boală,caz în care chiar sunt bolnavă!

~De dimineață~

Este vineri.M-am trezit la 6:30.Cam devreme...orele încep la 8 totuşi.M-am dat jos din patul meu confortabil şi am pornit spre baie,pentru un duş revigorant.

Am ieşit în 30 de minute şi mi-am luat nişte haine mai călduroase şi confortabile căci e din ce în ce mai răcoare în L.A.

şi am coborât la bucătărie pentru un bol de cereale cu lapte,care este binevenit

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

şi am coborât la bucătărie pentru un bol de cereale cu lapte,care este binevenit.Între timp a venit şi Sarah,care a mâncat cu mine cereale,bineînțeles.Josh s-a trezit şi el devreme şi a plecat spre Aiden.A zis că vor merge împreună la şcoală.

Am strâns mizeria provocată de feliuța mea de pizza şi l-am luat pe Matt,apoi am pornit spre şcoală.

Am strâns mizeria provocată de feliuța mea de pizza şi l-am luat pe Matt,apoi am pornit spre şcoală

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

~La şcoală~

Mergeam pe holul principal spre ieşire,spre vestiare,când o mână m-a apucat de talie şi imediat m-am lovit de pieptul tare al iubitului meu.
-Ce face micuța mea?spune el sărutându-mă uşor.
-Acum face foarte bine!zic eu strângându-l în brațe.Mi-a fost dor de tine,nu te-am văzut de ieri!continui eu plângându-mă ca un copil mic.
-Mă bucur că îmi duci dorul,iubire!Aşa ştiu şi eu că sunt dorit!zice el şmechereşte.
-De parcă nu te-ar vâna toate hienele în călduri de prin şcoală!zic eu supărată.
-Ştiu că mă vânează!spune el.
În momentul acela,eu m-am supărat şi am dat să plec,dar el m-a strâns mai tare la pieptul lui şi mi-a şoptit tandru:
-Având în vedere că sunt lângă tine,eu zic că tu,leoaica şefă,eşti o mai bună vânătoare,ba chiar cea mai bună!Şi mai rapidă!
-Şi mai frumoasă,mai inteligentă,mai talentată...continui eu.
-Vezi că ştii?spune el sărutându-mă protectiv pe frunte.Acum,du-te şi fă-te sexy pentru mine,să moară măgarii de ciudă că eşti doar a mea!spune el.

Am făcut exact ce mi-a zis el.M-am dus la vestiare pentru ora de sport,şi mi-am luat noul trening

Am auzit fel de fel de sunete prin sală,de la sunete de uimire,la fluierături,şi până la înjurături

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Am auzit fel de fel de sunete prin sală,de la sunete de uimire,la fluierături,şi până la înjurături.Pot ghici cine mă înjură!

La sport am stat degeaba şi am vorbit cu profa despre competiția la care nu am putut participa din vina accidentării mele,şi de faptul că nu a mai avut loc!Ce noroc pe capul nostru,nu?

S-au mai dus câteva ore.Acum aveam ultima oră,dirigenția.Din fericire,Aiden nu a mai întârziat,pentru că a venit cu mine,deşi cred că şi-ar fi dorit să chiulească de la oră!Diriginta noastră,profesoara de limba română,ne-a împărțit în echipe de câte 4,şi din nou am picat cu cei 3 muschetari!Se pare că şi proiectul ăsta o să iasă de zece!

Am decis să schimbăm "sediul" de data aceasta şi să mergem acasă la Aiden.Oh Doamne!Merg acasă la Aiden!Abia aştept să văd cât de dezordonată e camera lui!

Am decis să trec întâi pe-acasă pe la mine şi să iau nişte lucruri pentru proiect.Am zis să îl facem cât mai repede ca apoi să stăm fără griji.

~Peste 20 de minute~

Am ajuns la măreața casă a iubitului meu şi am claxonat la poartă pentru a mi se deschide poarta.Am intrat cu maşina în curte,unde mi-a fost preluată şi parcată de unul din oamenii familiei Black.Păşeam pe cărarea spre casă,şi toți oamenii ce păzeau casa mă salutau ca pe şefa lor...wow,ce politicoşi!

Am intrat în living unde mă aşteptau cei 3 şi am scos toate foile şi notițele pe care urma să le folosim.În scurt timp am făcut jumătate din proiect!

Aiden voia să luăm cina toți 4,dar Josh şi Sarah aveau alte planuri,se pare!Ei au plecat,zicând că merg la film.Ce mincinoşi!

-Iubito,rămâi în seara asta aici?Nu vreau să te las singură pe stradă la ora asta!zice el mângâindu-mă pe spate.
-Um,bine!spun eu sărutându-l.
-Mă duc până la toaletă,vrei să îi spui tu Amandei să facă nişte floricele?Apoi vom alege un film drăguț!
-Sigur dragule!spun eu sărutându-l din nou.

După ce am vorbit cu Amanda,femeia bună la toate,care l-a şi crescut într-un fel pe Aiden,am decis să ma plimb prin casă.

Am ajuns la etaj,unde am văzut o uşă pe care scria un "A" cu ceva,luminițe.Era camera lui Aiden.

Oh,Doamne!Nu mai vreau să plec acasă!Am început să mă plimb prin cameră,apoi am văzut o uşă ce ducea spre dressingul lui

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Oh,Doamne!Nu mai vreau să plec acasă!
Am început să mă plimb prin cameră,apoi am văzut o uşă ce ducea spre dressingul lui.Parfumul lui e peste tot!

Am luat un tricou de-al lui şi l-am pus pe mine.Mirosea a el!Am coborât în living,unde iubitul meu şi-a muşcat buza de jos la apariția mea.
-Mă înebuneşti tu pe mine!Am crezut că urăsc tricoul ăsta până să te văd pe tine în el!spune el sărutându-mă.
-Eii,se poate spune că am acest efect asupra tuturor!zic eu.

Am văzut un film de comedie,apoi am adormit pe iubitul meu,în sufragerie.

Dragilor,scuzați inactivitatea,dar am trecut printr-o perioadă foarte dificilă,personală...Vreau să vă mulțumesc că ați rămas aici cu mine şi cu cartea!Am să încerc să pun next cât de curând!

□Ah,înainte să uit,lăsați idei unde ar trebui să plece toți în vacanța de iarnă!Vă pup!

Suntem Cel Mai Mare Clișeu!Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum