Capitolul 9-Înapoi în L.A.?

1.5K 64 8
                                    

Perspectiva Leylei:

După minunata zi petrecută alături de Aiden,am decis că e timpul să merg în L.A.,deoarece acolo era sediul acelor indivizi,şi aici nu mai aveam prea multe de făcut.Cel mai probabil în două zile sunt înapoi acasă.

Mi-am făcut rutina de dimineață şi mi-am ales nişte haine mai normale,dar stilate...până la urmă încă nu sunt deținătoarea firmei.

până la urmă încă nu sunt deținătoarea firmei

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

M-am urcat în maşină şi...ce să vezi?Trafic îngrozitor în Londra!Am zis să profit de asta şi să îmi fac unghiile

După o ORĂ de aşteptat în trafic,fără să mă mişc,am vorbit şi cu Aiden să vină la firmă la tata,pentru a le da nişte veşti minunate

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

După o ORĂ de aşteptat în trafic,fără să mă mişc,am vorbit şi cu Aiden să vină la firmă la tata,pentru a le da nişte veşti minunate.printre care şi întoarcerea noastră în L.A.

Ne-am adunat în sala de şedințe şi le-am spus că am reuşit împreună cu echipa mea să restabilim securitatea arhivelor şi că în curând vom recupera şi procentul de 10% de date furate.Am hotărât să ieşim la masă pentru a sărbători progresul făcut...

Am profitat că suntem cu părinții noştrii pentru a ne anunța plecarea,a mea şi a lui Aiden.Tata a spus că nu e nevoie să luăm bilete,pentru noi transportul e asigurat direct de firma de transport,asociații noştri.Grozav.

Mai târziu am mers la bunica Tessie,pentru a profita de puținele ore alături de ea.Am găsit-o în sufragerie,cu Pusha,uitându-se la fotografii cu noi.Ce dor îmi va fi de ea....

Mi-am pregătit bagajul şi hainele pe care le voi purta mâine

Mi-am pregătit bagajul şi hainele pe care le voi purta mâine

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Şi m-am pus la somn.Mâine urma să am zborul spre casă.Mă întreb dacă Josh a distrus casa deja.Nah,sigur a stat doar cu maşina sa.

~~~Peste câteva ore~

-HAIDE SCUMPO!Dacă nu te trezeşti acum,pierzi avionul!striga mama de zor.
-Acum!spun eu somnoroasă.

În scurt timp am fost gata,mi-am luat rămas-bun de la bunica,mama şi tata dar şi de la părinții lui Aiden şi am pornit alături de el spre avionul care avea să mă ducă acasă.

-Se pare că avem locurile unul lângă celălalt!spun eu spre Aiden.Grozav!
-Ce e,pitico,ştiu că te bucuri în sinea ta!spune Aiden şoptindu-mi la ureche.

Doamne,ce fiori!Vocea lui,respirația lui pe pielea mea...îmi vine să mor aici!Cum o să stau eu lângă sacul ăsta de muşchi fără să mor??Cum ai stat şi până acum!Oh,haide  conştiință,credeam că am discutat despre asta!Nu,nu am făcut-o,o facem acuma,doar ai un zbor luuung!Şi tu o să ai grijă să îl faci şi mai lung,nu?Ce bine mă cunoşti!Mai bine zis,ce bine cunosc.Ugh....conştiință enervantă...cred că o iau  razna.

În fine.Ne-am aşezat unul lângă altul,şi Aiden a început să facă glume despre mine,căci sunt cu vreo 20 de centimetri mai scundă ca el...csf...1,70...el 1,90...pălugă afurisită şi superbă..aargh nu mă mai suport!

La un moment dat,la cât eram de obosită,am adormit.Pe Aiden,cam aşa

Şi se pare că s-au găsit persoane care au fotografiat momentul,şi care tot ziceau "Awww ce drăguți sunt împreună!"  "SUNT SUFLETE PERECHE!"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Şi se pare că s-au găsit persoane care au fotografiat momentul,şi care tot ziceau "Awww ce drăguți sunt împreună!"  "SUNT SUFLETE PERECHE!"...."Doamneeee cât de adorabil,se vede că se iubesc mult"

Când m-am trezit şi am văzut cum dormisem,simțeam cum conştiința mea fluiera de fericire...însă eu eram doar confuză şi somnoroasă.
-Ai dormit bine,pitico?spune Aiden şi el puțin somnoros.
-Nici nu îți imaginezi...noroc că am avut pernuța asta de gât,că îmi rupeam gâtul!spun eu apăsând pe muşchii lui fermi.
-Ştii,pentru tine arăt aşa!spune el făcându-mi cu ochiul.Dacă nu sunt eu bine făcut,cine te mai prinde când cazi pe scări?
-Pământul,podeaua,covorul...toate sunt dornice să mă îmbrățişeze!spun eu sarcastică.
-Da da,dar e mult mai bine când te prind eu,recunoaşte!rânjeşte Aiden
-E minunat!spun eu mieroasă.

După încă 30 de minute în care i-am explicat cum stă treaba cu echipa mea din L.A,Aiden a decis să ne unim forțele ca să îi distrugem pe nătărăii ăia,şi eu am fost  de acord.

Am ajuns imediat cu un taxi acasă,şi m-am băgst la somn....Se pare că Josh nu era acasă,care,apropo,era întreagă!

●Dragilor,țin să vă mulțumesc pentru că îmi citiți cartea!Datorită vouă,cartea a ajuns pe #121 îm Ficțiune!Next vine cât de curând!Vă pup😘❤👑

Suntem Cel Mai Mare Clișeu!Where stories live. Discover now