The ghost in the water

599 18 9
                                    

Den här historien har cirkulerats i ca hundra år.

Det var en gång en mamma som gick på promenad med sin bebis, hon hade gått långt så hon blev trött. Hon satte sig på en bänk vid vattnet med barnvagnen bredvid. Hon tittade runt lite och så.

Sedan kom det en kvinna som började prata med mamman. Dom pratade så mamman "glömde bort" sin bebis. När dom pratade började vagnen rulla, fortare och fortare tills den åkte ner i vattnet med bebisen i.

Mamman märkte det inte direkt men när kvinnan gick, märkte hon det. Hon fick panik!!!

Hon frågade varje person hon såg: " Har du sett min bebis, har du sett min bebis, har du sett min bebis!!" Hon frågade ända in på natten. Och det sista någon såg av henne var att hon gick ner i vattnet och aldrig kom upp igen...

Det finns lite olika saker som sägs ska hända vid sjön. Bland annat så om du går vid vattnet själv på kvällen kan hon komma upp ur vattnet, död och fråga "Har du sett min bebis?"

Det finns också en staty vid vattnet som kommit att bli levande och fråga "Har du sett min bebis?"

Om du och dina kompisar åker där i olika bilar så kommer alla bilarna att stoppas samtidigt.

Om du säger "White lady, white lady, I have your baby." Så kommer hon upp ur vattnet och frågar "Have you my baby?" Om du säger ja så kommer hon stalka/hemsöka dig och om du säger nej så kommer hon att döda dig.

-------------
Hoppas att ni tycker om det här kapitlet och rösta gärna på mig❤
Nästa kapitel blir en Japansk urban ledgend💗


Urban legendsWo Geschichten leben. Entdecke jetzt