Hemsökta/Besatta föremål

644 17 7
                                    

Det finns en docka, inte vilken docka som helst utan Anna-Bell. Det finns flera skräckfilmer om Anna-Bell och dom filmerna är baserade på den här dockan. Alltså finns den här påriktigt.

1970 så var det en kvinna som kollade i en secondhandbutik och hittade den här dockan.

Hon tyckte att den var fin så hon köpte den

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hon tyckte att den var fin så hon köpte den.

(Jag fattar inte hur hon tyckte den var fin, den ser ju fett creepy ut)

Hon tänkte " Den här dockan är fin jag köper den till min dotter som har börjat på collage. " Hon gav dockan till sin dotter som tyckte att den var söt och ville behålla den.

Dottern behöll dockan och hade den i sin student lägenhet som hon delade med en annan flicka.

Efter ett tag så märkte dom att den här dockan är ganska wierd. Det började hända saker som dom inte kunde förklara, ibland låg dockan i ett annat rum än dom la den.  Dom kunde också hitta papper som dom inte ägde som låg lite varsomhelst.

Det var klösmärken på väggarna och dom kunde till och med vakna med rivmärken på sig.  En dag såg dom hur dockan stod upp helt själv.

Det går ju inte det var ju en tygdocka.

Dom blev skiträdda och tänkte: vad ska vi göra. Det slutade med att dom kontaktade ett medium som kom dit och kollade om det var en ande där.

Dom berättade vad som hänt med dockan och det här mediumet märkte att dockan var kontrollerad av en ande. Den här anden var en flicka som tidigar bott i den här lägenheten och hon hette Anna-Bell. Anna-Bell gillade flickorna och hon ville bo kvar.

Flickorna tyckte att det var okej. Dom ångrade sig sen, en gång hade dom en killkompis på besök och han blev attackerad av dockan.

Flickorna tyckte att det hade gått förlångt så dom kontaktade ett par som var bra på andar och sånt. Paret sa att det inte var en ande i dockan utan en demon. Demonen hade lurat dom att det var en flicka som dött.

Paret tog dockan med demonen i sig till ett museum. Dockan sitter i en glasbur och ibland kan man höra hur dockan bankar på rutan.

På rutan står det " Warning do not open!

---------------
Hoppas att ni tycker om det här kapitlet och rösta gärna på mig❤

Urban legendsWhere stories live. Discover now