3.Bölüm/çükulat sizi gördüm noluyoruz

62 8 4
                                    

HATIRLATMA;
Xiumin "şimdi onu tak saçını ör ve provanın bitmesini bekle seni eve bırakıcam "" ama " dedigim anda prova adosının kapısını açıp gösterdi . Prova bitince çocuklar bana dans hareketlerini ögretiyordu . Kai hareketi gösterdi yapamayınca gülmeye başladık . Xiu bu arada sinirlice ve kinli bakışlar atıyordu bana ve bu beni rahatsız ediyordu ...
*********************************************************

Artık buna dayanamamıştım ve gidip Xiu'nun yanına oturdum. Kafasını bana çevririp" çocuklarala görüş hadi eve bırakıcam seni". Ayağa kalktım ve çocuklara seslendim" çocuklar şimdi gidiyorum sonra görüşürüz beni çok eylendirdiniz teşekürler". Ben Xiu ya dönüp hadi gidelim bakışı attım. Biz giderken Exo toplu şekilde " sorun değildi her zaman gel" gibi şeyler mırıldanıyordu. Xiumin ' le konuşmadan eve geldik zile bastık hemen arkasını dönüp "görüşürüz  çikolata " dedi sonra yürürken  arkasından bağırdım"Kütsüm sana haberin olsun" . Arkasını döndü gülümsedi ve gitti. Xiumin' in haberi  yoktu ama bu gün biliyordum ki yine gidip exo ile prova yapacak bense hazırlanıp 4 ' te min hoo ile buluşucaktım. Siz şimdi o kadar şey oldu saat daha 3 mü nasıl oluyo diyorsanız NE BİLİYİİM ABİ . Hazırlık yapmıyacağım çok uğraşamam ( e tabi güzel iltifat aldı egodan  hazırlanması gerekmez) Saat dört okulun ordayım . Ama kızlardan hatırladığıma göre geç gelmem lazım.  Bu  bu yüzden min hoo yu tuvalette bekliyorum yaa ... 

15 dk. Sonra;

Min hoo yeni geldi. Bende biraz daha bekliyecem ama çocuk sıkılır mı bilemedim gidiyim en iyisi. Gidiyordum. Geldim ve güzel bir gülümsene koyup " Selam min hoo" dedim oysa sus  işareti yapıp;

"Sus ve güzelliğin karşısında biraz daha etkilenmemi bekle"
İçimden çığlık atıyordum. Çünkü ondan bahsedince aklıma sadece  UCUBE kelime geliyordu. Böyle deyince kıbarca gülümsedim .

Nasılmı güldüm işte böyle

Nasılmı güldüm işte böyle

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Şaka şaka böyle güldüm

Oda karşılık olarak "Nereye gidiyoruz "

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Oda karşılık olarak
"Nereye gidiyoruz " .  Bende karşılık olarak  " Imm●○●○●○●○ kafeye gidelim mi ? " dedim.  "Bana uyar" dedi. ( dedi , dedi, dedi hepte dedi diyo bee ssfsfs )

Yarım saat sonra (30 dk.)

O kendini övüyor ben dinliyordum çok sıkıcıydı bir an " Off" dedim .
Oysa o kadar  kaptırmış kendini övmeye "efendim bir şey mi dedin" dedi . Allahım yaa bende" yok canım mükemmel bir insamsın onu anladım"."Haa evet mukemlelimdir sende bemim gibi mukemmelsin ama" gözde kırpmıştı ama yani sonunda benide bi ovsun bir zahmet yarım saat kendini övdü. Sonra hesabı ödeyip kalktık beni eve bıraktı tesekkür edip eve girdim asansörde mesaj geldi.

( kim so eun konuşmada  Xiumin 'in kayıtlı adıyla Xiumin ise kim so eun '; un telefonunda nasil kayitliysa oyle)

Xiucuk :seni gördüm noluyoruz Çukulat:şey sadece konuşmak istedi
Xiucuk:emin misin
Çukult : tabikide
Xiucuk: eminsen sıkıntı yok ama konu kapanmadı
Çukulat : Hadi xiu hadi yarın görüşürüz
Xiucuk: ama çiklat
Çukulat:bay bay xiu hadi
●●●
Xiu düşünceliydi . Çuklatının durumunu iyi görmüyordu. Bu zamana kadar gözlükleri Xiu olmayınca  onu koruyordu . Ama böyle değişiklikler olunca herkezin dikkatini çekiyor ve Xiu olmayınca korunmasız kalıyordu. Çukulat zaten güzeldi ama bunu anlamıyordu. Ve bu Xiu' yu sinir ediyordu.

Selam  sonunda 3 bölümümüz de geldi. Üzgünüz çünkü çok geciktik  vede bölümümüz kısa . Ama merak etmeyin yeni bölüm en kısa zamanda gelicek . Vote ve yorumları unutmayın vedee mavi kalp bırakılan her yoruma cevap veriyoruz baybay ÖPÜLDÜNÜZ...

Xiumin'in ÇİKOLATASI🍫🍫🍫Where stories live. Discover now