1, Bölüm /ben ucube değilim min ho

88 8 19
                                    

Okul bu herkezin arkadaşlarıyla takıldığı gününü gün ettiği yer. Ama benim her gün ucube damgasını yediğim Xumin'in arkasına saklandığım yerdi ve şimdi yine o lanet Seul Üniversitesine gidiyorum. Ve şimdi 4,3,2,1 ve zil çaldı. Xiumin okula giderken bana bir şey olmasın diye okula kadar yanımda. Aslında okulda da yanımda. Vede yarım saat aralarda yada dersimizin olmadığı zamanlarda da yanımda. Xiumin staj parasını karşılamak için kütüphanede çalışıyor ve başıma iş açmıyım diye benide getirip bazen yardım ettiriyor bazense elime kitap verip oturtuyor.Aslında sakar filan değilim sadece insanlar beni sevmiyor. Benim günüm her gün rutin işlerle geçerken bugün iki kız geldi. Onlar beni tanımasada ben onları çok iyi tanıyorum. Onlara yollu diyorlar ama tam olarak bilmiyorum ve karşıma çıktılar .

Kang min-ah

Jung eun - ji

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Jung eun - ji

Ben Kang min -ah konuşmaya başladı:- Selam adın ne bilmiyorum ama bu gün saat 17

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Ben Kang min -ah konuşmaya başladı:
- Selam adın ne bilmiyorum ama bu gün saat 17. 00 da burda ol, neden diye sorarsan bir çift buluşması var ( çift buluşması ne bilmeyenler için erkek ve kız tarafından eşig sayıda kişi gelir ve anlaşanlar sevgili olur)ve bir arkadaşımız gelemicek sen geliceksin. İtiraz filan etmiyosun bize bir çift buluşmasına geldiğin için teşekkür etmelisin bay. Arkasındaki Jung eun - ji ise kafasını sallıyordu. Ben bir şey demeden gittiler. Başımı eyip kütüphaneye yöneldim. Xiumin'in yanına uğrayacaktım. Ama ben gelmeden o geldi ve onuzlarımdan salladı" çikolata ne dedi onlar "diye hırlamıştı." Şey "demiştim" bir çift buluşması varmışta ona davet ettiler " bana bakarak "çikolata gitmiyeceksin dimi, zorunda degilsin zaten ,hem oradaki erkekler senin değerini bilmezki "elimdeki telefondan yüzüme baktım. Ben bile beyenmiyordum kendimi sonra ona bakarak" benim güzel olmadığımı sende biliyorsun xiu". Bana kaşlarımı çattı "off" diyince "neyse ben bugün erken staja gidicem bay çikolata". Bende koşmaya başlarken arkasından bağırdım " kendini yorma xiu exo ya iyi dileklerimide ilet fighting" sadece başını sallıyarak koşmaya devam etmişti. İnanıyordum bir gün xiu da iyi bir şarkıcı olucak ve k pop dünyasını yıkıcaktı. Neyse eve gidicektim hazırlanmayıydım ne kadar çirkin olsamda...

Saat 17.07 di ve kimse ortalıkta yoktu 7 dakka geçmişti.

Saat 17.15 di ve sadece karşi tarafta 3 erkek bekliyordu bunlarla buluşucaktık ama bir tanesi vardiki bendeki playboy hayranlığını zirveye ulaştıracak bir tip. Ama bana bakar mı maçul sonuçta diye düşündüm , sonuçta bu bir kitap değil ve ben gözlüklerimi çıkartıp saçlarımı açsam güzel olurmuyum bilmiyorum .

Saat 17. 28 di ve kızlar ağır , ağır geliyorlardı. Bende yarım saattır sap gibi burda bekliyordum Gelinde Jung eun - ji Kang min - ah a dönüp "buda erkekden damlamış kız dediğin biraz nazlanırda geç gelir amaaan boş ver beyler bize bakıyor".

Şuan saat 17.42 ve biz bir kafede bir şey içiyoruz. Demin olanlar çok tuaftı playboy yanımdaki Kang min -ah a ;
-Çekilirmisin şey ben Kim so eun 'un yanına otura bilirmiyim?
Kang min - ah bocalamış bir şekilde:
- Tabi
dedi.
Bense şaşkınca adını bile bilmediğim play boy çocuğa bakıyordum Bana gülümseyerek bakarken bana:
- Selam Kim ben Song min - ho ama bana min-ho diyebilirsin.
Şoktaydım o bende konuşmuştu sadece:
- S-selam şey benim gitmem gerek
çantamı alıp kaçmış gibiydim. Geri geldiğimde hiç kimse beni takmamıştı min - ho haricinde o kocamak gülümsemişti. O bana baktıkça Kang min -ah benden daha şok oluyordu. Bir beş dakika sonra lunaparka gidelim dediler . Min ah kolunu boynuma dolayıp biz Kim'le biraz yalnız kalalım siz gidin. Ben ve herkez şokla min-ho ya baktı. Sonra gidince min-ho ya dönüp:
-Şey nereye gidiyoruz.
dedim. Bana ucube bakışı atıp kolunu boynumdan çekip
- Sen kendini ne sanıyosun seninle sevgili olabileceğimizimi sandın ben ve sen güldürme beni UCUBE bunları söylerken beni itekliyordu. Ben neden benle ilgilendin o zaman diyince sadece kızlardan kurtulmak için demişti.Arkasını dönüp eğer sorarlarsa birlikteydik tamam mı ucube.

Zoruma gitmiyordu alışmıştım aslında Xiu yu dinleyip gitmeyede bilirdim ama ikna olmuştum

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Zoruma gitmiyordu alışmıştım aslında Xiu yu dinleyip gitmeyede bilirdim ama ikna olmuştum. Bir an bağıra bağıra ağlasam ne olur diye düşünmedimde değildi. Sadece koştum xiumin'in prova yaptı yere doğru. Odaya girek girmez şok olmuş exo ya bakmadan aralarında dans eden Xiumin'e koşup sarıldım. Oda beklemeden sarıldı kulağıma eğilip" ne oldu çikulata" dedi. Hıçkırarak" sacece sarılalım mı xiu hıc nolur hıc "(hıc hıçhırma sesi )tamam çikulata dedi.Exo biz çıkalım bir hava alalım yorulduk sonra geliriz. Xiu başını salladı beni yere olurttu . Kendiside oturdu. Olayları anlatınca bana sadece "gitme demiştim" dedi. Burgun bir sesle bende ona suçluyum biliyorum bakışı atınca hemen "hem sen ucube değilsin çikulat gibisin tatlısın hem çok güzelsin sadece onlar güzellik ne demek bilmiyor" ona abartma bakışı atınca "gerçekten bak" dedi. Bende "xiu biliyoruz ikimizde ben güzel değilim" diyince "uff çikolata abarttın güzelsin sen" dedi. ve kalktı beni eve bıraktı . Akşam yemek yemedim, iştahımı kaçırmıştı pislik min -ho. Odamda camdan bakarken yıldız kaymıştı.Gözlerimi kapattım ve diledim:
"GÜZEL OLMAK İSTİYORUM AMA ÖYLE BİR GÜZEL OLMALIYIM Kİ KİMSE BENİ YARGILAMASIN"
ve yatağıma geçtim uyumalıydım yarınki tempoya ayak uydurmak için. Rüyam karışıktı sabah kalktığında ise sadece rüyamın şu bölümünü hatırlıyordum;
bilmediğim bir sokakta yürüyordum xiu karşıdan bana gelirken bir kadın beni ara sokağa çekti ve güzel olmayı diledin ama bu senin elinde . Ve beni geri bıraktığında ilk gördüğüm sokak yerine buluşma anım karşımdaydı
min- ho bana ucube derken kendimle onu izliyordum ve kulaklarımda yankılanıyordu"UCUBE, UCUBE VE UCUBE" ve bir nda uyandım ve ben ucube değilim dedim.

İlk bölümle karşınızdayız vote ve yorum ve gelecek bölüm teorilerini bekliyoruz. Unutmayın ki mavi kalp atılan yorumlara karşılık verilecektir.
ÖPÜLDÜNÜZ💙💙💙

Xiumin'in ÇİKOLATASI🍫🍫🍫Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin