Part 23.

107 7 2
                                    

Dneska trošku kratší :/ :)) Hezký čtení a pište názory  :!

Rozhlížela jsem se jestli neuvidím Harryho.  Ani nevím kdy a kam zmizel. Najednou jsem ucítila jak mě někdo pevně chytil za zápěstí.

,,Copak tady tak sama kočičko?." Otočila jsem se na něho, měl hnědý vlasy a byl z něho cítit alkohol. Na nic jsem se nezmohla a vyškubla jsem se mu. 

,,Carol tady jsi." uslyšela jsem za sebou chraplavý hlas. Usmála jsem se na něho a on mi podal kelímek s nějakým drinkem. Byl z toho trošku cítit alkohol ale ne tak moc, až teď mi došlo že je to džus i s vodkou. Měla jsem sucho v puse, hodila jsem to do sebe a prázdnej kelímek podala Harrymu. Ten mě chytil kolem pasu a někam mě vedl.

,,Kam jdem?" 

,,Sice nerad tancuju ale pro tebe uděkám cokoli." Přitiskl si mě k sobě.

,,A jak víš, že se mi chce tancovat?!" Na to už nic neřekl jen se na mě pobaveně kouknul.

,,Harry?" podíval se na mě a čekal co řeknu. 

,,Já jen, jestli ti třeba Zayn něco neřekl, proč mě tak nesnáší.." 

,,Carol, můžeme se dneska bavit o něčem příjemným." Zněl dost vážně.

,,Promiň já to jenom potřebuju vědět."

,,Carol nech to být." Sakra proč to mám nechat být.? Carol nech to být!  nech to být! Pořád se mi v hlavě opakoval ten jeho naštvaný hlas.

Dál už jsem nic neříkala a jen tak jsme se na pakretu pohybovaly. Už jsem na to zase přestala mít náladu. Všimla jsem si jak se Zayn s Periie zase hádaj u baru v tom se Periie sebrala a někam odešla, bylo vidět že brečí, on tam jen stál, hodil do sebe panáka a někam šel.

,,Harry a.." 

,,Ne, já už se s tebou o tom bavit dneska nebudu..!! Carol prosím."

,,Jen si odskočím." řekla jsem a běžela za Zaynem. Otevřel dveře, který vedly bůh ví kam a já jsem ho sotva stíhala. Sakra co mu řeknu... Neuvědomila jsem si co říct a už jsem na něho volala ,,Zayne!!" 

otočil se, asi si neuvědomil, že na něho volám zrovna já. 

,,Prosím nech nás na pokoji. A starej se o sebe.."

,,Ne, nebudu se starat o sebe, když vidím jak ubližuješ Periie.!" nevím kde se to ve mě všechno vzalo, moc jsem toho nevypila a střízlivá bych na něho asi takhle z očí do očí nevyjela.

,,Hele už jednou jsem ti řekl ať se do toho nesereš.."

,,Jenže to nejde, něco se tady děje a já nevím co, nikdo mi neodpovídá na moje otázky a já už vážně nevím co si myslet. Já.. nevím co proti mě máš, proč seš tak nepříjemnej, copak jsem ti něco udělala? a jestli jo tak mi to řekni do očí a nevylejvej si to na ní..!!"

,,No neříkej, že o tom nic nevíš! Akorát ze sebe děláš chudinku." Blížil se ke mě a já couvala dokud mi v tom nezabránila zeď. 

,,Jo takže vlastně, to všechno co se mi stalo, tak za to můžu já jo?! To chceš tím říct?"

,,Hele já teď nemám náladu se tady o tom s tebou bavit." otočil se a byl na odchodu.

,,No jo, klidně si uteč.. Seš akorát tak srab." vsmála jsem se mu do očí. Bože jak já nesnášim, když za mě mluví alkohol. To jsem měla jenom pár skleniček. Otočil se zpět na mě.:

,,Tak já nevim, kdo od všeho utíká, víš co bežte i se Stylesem do prdele. Víš kapela bude bez něho lepší. stejně mu na ní vůbec nezáleží." tak tohle nemusel, to že řekl že kapela bude bez něho lepší, toho bylo vidět že litoval ale to už málem byla moje ruka na jeho obličeli, jenže mě pevně chytl za ruku. V tom jsem si vzpoměla , že přesně tohle se mi stalo i s otcem, zamotala se mi hlava ale ustála jsem to díky zdi, o kterou jsem byla pořád opřená. 

,,Pusť mě!" křikla jsem.

,,Promiň já.." ihned mě pustil.

,,a Tím si chtěl říct co, že kapela bez něho bude lepší, jak jako bez něho, copak ho tam nechcete? Nebo?" zadívala jsem se mu do očí.

,,Nedělej, že o tom taky nic nevíš.." vysmál se mi.

,,Ne." ztišila jsem svůj hlas.

,,Carol? Zayne?" vyrušil nás něčí hlas.. Harry? až teď jsem si uvědomila, že já jsem nalepená na stěně a od Zayna nás dělí jen pár centymetrů..

,,No tak to už ti tady ten " tvůj" vyvětlí" hodil na něho kyselej obličej. Chvilku bylo ticho.

,,Tak řekneš jí to ty nebo jí to mám říct já?" zakřičel znovu.

,,Nech nás o samotě!" řekl v klidu, a já koukala jak odchází, i s pobavený výrazem.

,,Carol já, chtěl jsem ti to říct ale ještě prostě nebyla vhodná doba. Bylo toho teď hodně.."

,, co!" oddálila jsem se od něho, když se ke mě začal přibližovat, ne že bych se bála jeho ale spíš toho co mi chce říct.

,,Prosím ale neptej se proč, je několik důvodů a je lepší čím míň toho víš."

,,Harry neděs mě." zadívala jsem se do jeho zelených očí, ve kterých jsem mohla vyčíst strach, zlost a smutek...

,,Opouštim kapelu a stěhuju se do L.A.!" srdce mi bilo a já čekala, protože chtěl ještě něco říct. ,,Samozřejmě i s tebou.." dořekl a já nevěděla jak reagovat.  Takže o tom Zayn mluvil, o tom že bez něho bude kapela lepší, o tom že Harry opouští kapelu, o tom že za to můžu... já?!!

,,Carol nechci aby sis myslela, že je to kůli tobě to ne, teda taky.. Carol já vím o těch smskách, a bude lepší když odtud zmizíme." sakra jak to ví?! Nemohla jsem ze sebe dostat ani hlásku. Takže za to vlastně můžu já!

,,Já.. potřebuju na čerstvej vzduch, potřebuju být sama.!" řekla jsem a snažila se odtud co nejrychlejc zmizet. 

,,Chceš hodit domů?"

,,Potřebuju bejt sama!" křikla jsem a vyšla hlavníma dveřma ven. Všude hrála hlasitá muzika, nevnímala jsem to. A běžela ven. Zhluboka jsem dýchala a snažila se to všechno vstřebat. Sedla jsem si na nejbližší lavičku. Zabzučel mi mobil. Myslela jsem si, že to bude Harry ale to jsem se spletla

Neznámé č. - Vidíš jak je jednoduchý tě zničit, začnem s Harrym ;)

Srdce mi hlasitě bilo a já dostala mít špatnej pocit, joko by mě někdo sledoval. Mobil jsem rychle hodila zpátky do kabelky a rozhlídla se kolem sebe. Kdo? Vždyť tam byl jen Zayn .. co když to všechno dělá on? Ne to je blbost, vždyť proto on byl na mě naštvanej protože kvůli mě Harry odchází. Ale co kdybych ho nechala na pokoji, nechala na pokoji všechny a zmizela jenom já.. Třeba by to všechno zkončilo a neničila bych jim život..

 Jo musím zmizet a začít novej život, bez Harryho....

!!!

  Tak co si o tom myslíte? ;) -Pište do komentů !! ;)) Prosím ale DALŠÍ díl bude jen pokud tu dude aspoň 7 VOTES  :3 (Kdyžtak přeposílejte dalším lidem. Sice to čte aspoň cca 15 lidí ale když to nekomentujete tak ja nevim jestli vás to baví nebo ne.. :/ tak prosím po přečtení VOTE and COMMENT :** 

Příjemnej víkend :p

Hate leads to love (1D) -czWhere stories live. Discover now