Part 22.

129 10 0
                                    

,,Harry" Rozeběhla jsem se za ním a skočila mu do náruče.

,,kde jsi byl?"

,,Jen jsem doprovázel kluky. Co se ti stalo.?" řekl zděšeně.

,,Někdo tady byl, dělal něco za barákem, nejdřívv jsem myslela, že to jsi ty.. nevím kdo to byl rozeběhl se proti mě, snažila jsem se zjistit, kdo to je tím, že ho zastavím ale byl silnej.."

,,Carol slib mi že tohle už nikdy neuděláš." Řekl vážně. Nerozuměla jsem vůbec ničemu co se v poslední době děje.

,,Půjdu si už lehnout."

,,Carol, slib mi, že budeš dávat pozor.. mohlo by se ti něco stát." Věděla jsem, že to stejně nedodržím, vždy chci všechno rozluštit.

,,Dobře slibuju." Otočila jsem se a šla na horu.

,,Carol zítra je ta "párty" v grillu, ještě pořád chceš jít?." Chytl mě za boky a moje oči se topily v těch jeho zelených.

,,Jaká párty?" Něco jsem prošvihla? Nevěděla jsem o čem to mluví.

,,No, říkal jsem ti to asi před týdnem.

,,Neříkal" byla jsem si tím jistá...Nebylo na něm vidět, že se chce dál hádat..

,,Půjdu si lehnout." vydala jsem ze sebe. Chvilku jsem ještě na něj jen tak koukala a odešla na horu.

,,Hned příjdu k tobě." křikl ještě za mnou, ještě jsem se na něho otočila a pokračovala v cestě.

Lehla jsem si na postel a koukala do stropu, začala jsem zase nad vším přemýšlet nad tím co se poslední dobu odehrávalo,. To je snad jenom sen. Věděla jsem přesně, že není ale to co jsem nevěděla bylo to, že jsem nevěděla proč zrovna já. Doteď jsem si myslela, že tohle se stává jen ve filmech.

Smsky- kdo ksakru posíla ty smsky, co když měl kamarády a těď po mně půjdou a nejen po mně je tu i Harry... Měla bych nechat Harryho a najít si svůj byt, přece tady nemůžu bydlet na pořád, co kdyby sme.. ne! Přerušila jsem svoje myšlenky. Vzala jsem mobil a nehledě na to kolik bylo hodin jsem psala smsku Jeremimu( bratránkovi. - Ahoj, hele máte v pekárně pro mě místo, potřebovala bych sehnat peníze... -odesláno.

Až teď mi přišlo blbý psát to, že potřebuju peníze aby si nemyslely, že po nich chci jenom peníze.. V tom mi zabzučel mobil.- Ahoj Carol, hele omlouváme se ale u nás v pekárně to asi neklapne ale vím o něčem kde hledaj pomoc, pokud by ti nevadilo že to bude kavárna. ;)) *

odeslala jsem mu rychlou smsku že bych to brala a schovala mobil pod polštář, slyšela jsem Harryho kroky. Zavřela jsem oči a dělala jsem že spím. Vím, že jsem si už na to měla dávno zvyknout, ale pořád mi to příjde divný s ním být v jedný posteli. Celkem ten náš vztah je takovej "zajímavej" nechci řít divnej ale ...

Potřebuju někoho, komu bych se mohla svěřit. Kdyby tady byla mamka, nic z toho by se nestalo. Ale zase bych nepoznala Harryho a.. Ten se poslední dobou taky chová divně.. achjo už zase slzy se mi draly z očí ven a nechtěla jsem aby si toho Harry všimnul, rychle jsem si jí setřela z obličeje dělala dál že spím.

,,Carol? Co se děje?." Přiblížil hlavu k tý mí a dotknuli sme se čelem.

,,Nic já jenom.." slzy mi tekly čím dál víc.

,,ále....Pojď ke mě!" Položila jsem si hlavu na jeho hruď a hladil mě po vlasech.

***

Ráno mě probudil zvonek. Harry už vedle mě neležel, koukla jsem na hodiny. Nevěřila jsem svým očím, bylo 13:18, takhle dlouho jsem ještě nikdy nevstávala. Vstala jsem a šla rovnou do koupelny. Podívala se do zrcadla a opláchla si obličej studenou vodou. Chvíli jsem na sebe civěla, na svoje rozcuchaný blonďatý vlasy. Ryhle si vyčistila zuby. Nejradši bych si hned vlezla pod sprchu, ale ten divnej pocit se mi zase vrátil. Ale kašlu na to, zamkla jsem dveře a zalezla pod sprchu, nechala jsem na sebe padat mírně teplou vodu, která se pomalu ohřívala. Ještě jsem si pořádně umyla vlasy a vylezla. Zabalila jsem se do osušky a vlasy si dala do turbanu. Skočila jsem si do Harryho pokoje pro čistý věci. Oblíkla jsem si legíny a bílí tílko s pandou. Seběhla jsem schody a ucítila jsem příjemnou vůni palačinek.

Hate leads to love (1D) -czWhere stories live. Discover now