Ghost readers aka tourists👻

40 11 28
                                    

Λοιπόν, όπως καταλαβατε το τρίτο θέμα είναι GHOST READERS, ΑΚΑ TOURISTS όπως τους λεω εγώ.

Ας πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή, ωραία;

Όλοι, όταν δημιουργήσαμε τον λογαριασμό μας σε αυτή την εφαρμογη, δεν ξέραμε Χριστό. Πολλοί την κατέβασαν για να δουν πώς είναι, αν αξίζει δηλαδή σαν εφαρμογη. Εγώ προσωπικά την κατέβασα επειδη μου την πρότεινε μια φίλη μου και με τον καιρό, έψαχνα και διάβαζα διάφορες ιστορίες.

Εντάξει δεν σας κρύβω οτι ήμουν και εγώ ενας ghost reader. Αλλά, ποιος δεν ήταν στο κάτω κάτω; Ένιωθα περίεργα μερικές φορές όταν σχολίαζα και ήμουν σε φάση "Εντάξει, θα με περάσουν για τρελή αν το πω αυτό, καλύτερα να μη το γράψω".

Μέχρι που τελικά κατάλαβα οτι ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ; Εγω η ίδια σχολιάζω ή ψηφίζω και γενικά διαβάζω αυτή την ιστορία, κανείς δεν θα μου πει τι θα κάνω και τι όχι.

Έτσι, μετά απο αρκετό καιρό, έγραψα και εγώ μια ιστορία. Αρχικά περιμενα να μην έχω καθόλου ψήφους, σχόλια κλπ. Αλλά δε με ένοιαζε, το έκανα γιατί το αγαπούσα και με βοηθούσε να ξεφύγω απο την άσχημη και άχρωμη πραγματικότητα.

Να σας πω και κάτι άλλο; Είναι ενας εικονικός κόσμος, μια εικονική ζωή. Κανείς δεν ξέρει τιποτα για εσένα. Οπότε, ας το εκμεταλλευτούμε. Ας δείξουμε μια άλλη πλευρά του εαυτού μας, "την κρυμμένη", εκείνη την οποία δεν δείχνουμε στον έξω κοσμο, γιατί πολύ απλά φοβόμαστε.

Τι θέλω να πω με αυτό;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ, ΓΡΆΨΤΕ ΟΤΙ ΘΈΛΕΤΕ.

ΨΙΦΗΣΤΕ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.

ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ Ή ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΣΧΟΛΙΆΖΕΤΕ.

Αν και...υπάρχουν άτομα τα οποία βαριούνται να πατήσουν το αστερακι και να γράψουν. Γκαιζ, απλά με νιώθετε ώρες ώρες. Αλλά όπως είπαμε, δεν θα μας πέσει και ο κώλος αν το κάνουμε αυτό, ίσα ισα..

Χμ, και κάτι ακόμα. Ξέρω οτι είστε εσεις, ΝΑΙ ΕΣΕΙΣ, που αμα δείτε sex ή κάτι άλλο ή ο,τι σχεση με αυτό, θα κάνετε 69 ΑΝΤΕΠΑΛΙΜΑΥΤΟ φορές τον σταυρό σας. Ε ΛΟΙΠΟΝ, ποιος είπε οτι το sex ειναι κάτι "ανωμαλο";

ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΉΚΑΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΤΟΥΡΊΣΤΕΣ; ΟΤΙ ΕΜ ΓΚΟΥΧ, ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΣΕΙΡΆ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ; "ΑΧ ΜΙΣΟ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ, ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ;" ΓΟΥΑΤ;

R U FUCKING KIDDING ME MAN;

*παίρνει μια βαθιά ανάσα και σας κοιτάζει αμήχανα*

Εμ..Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να πω.
Απλά είναι άδικο και άσχημο να υπάρχουν ghost readers, γιατί ε εντάξει αν ήταν έτσι ας λεγόταν και η εφαρμογη iamaghostreader, δεν ξέρω πάντως αδικεί πολύ αυτό το γεγονος.

Ειδικα αμα μια ιστορία δεν ειναι εμ, "famous" (φακ μισώ αυτό το πράγμα με τους τίτλους) δεν ξέρω πώς να το πω, γενικά δεν έχει πολλους ψήφους, αναγνώστες κλπ, δεν την διαβάζουν ενώ μερικές φορές αλήθεια αξίζει τον κόπο να τις διαβάσεις ρε φίλε..

Τελος πάντων, ελπίζω να σας κάλυψα με αυτό το θέμα.. Θα περιμένω και την δικιά σας γνώμη σχετικά με όλο αυτό. Ελπίζω να σας άρεσε και το τρίτο θεμα.

All the love, -littleprincess❤

#WorkUpUrMind Where stories live. Discover now