Surprise🎉

61 20 30
                                    

Γεια σας φίλτατοι! Είμαι η Unutterable- aka Μαργαρίτα και με πολλή χαρά και τσαχπινιά, σας ανακοινώνω πως το project μας ξεκινάει κανονικά με εμένα. Και όπως βλέπετε και από τον τίτλο, με μια έκπληξη.

Πριν ξεκινήσω όμως, θα ήθελα να πω πως η ιδέα για το πρώτο θέμα είναι της abandoned- και νομίζω πως είναι ένας πολύ καλός τρόπος να αναδειχθούν πολλά κρυμμένα ταλέντα, εφόσον πάρα πολλά άτομα πλέον, διαβάζουνε περισσότερο τα βιβλία με τις πιο πολλές προβολές. Δηλαδή τα δικά μου.

*τσιγαρόβηχας*

Το πρώτο θέμα λοιπόν, είναι ένα challenge.

Η συνέχεια μετά τις διαφημίσεις.

Οκ σκάω.

Λοιπόν, τι πρέπει να κάνετε. Όλοι εσείς που διαβάζετε και όσοι, στη συνέχεια, θα διαβάσετε αυτό το κεφάλαιο, θα πρέπει να διαλέξετε πέντε κατηγορίες, όποιες θέλετε εσείς.

Μετά, από αυτές τις πέντε κατηγορίες, θα ψάξετε πολύ καλά και θα βρείτε ένα βιβλίο (από την κάθε κατηγορία), το οποίο έχει πολύ λίγες προβολές και ψήφους.

Όταν το βρείτε, θα το διαβάσετε και θα το ψηφίσετε.

Αφού τελειώσετε, θα έρθετε ξανά σε αυτό εδώ το κεφάλαιο και θα γράψετε στα σχόλια: Βρήκα αυτά τα βιβλία, αυτής, αυτής, αυτής, αυτής (😭😂) και αυτής της συγγραφέως ή αυτού αν το γράφει αγόρι, τα διάβασα και μου άρεσαν τα τάδε πράγματα.

Δηλαδή: βρήκα το Enemies to love, της Unutterable- και μου άρεσε ο τίτλος και η πλοκή.

(Δεν ήξερα ποιο βιβλίο να βάλω σουτ😭)

Κάνω και μια παραδειγματική εξήγηση (τι λέω Παναγία μου).

Λοιπόν βρίσκετε πχ ένα βιβλίο στην κατηγορία εφηβική φαντασία, ένα στη ρομαντική, ένα στην φαντασίας, ένα στις μεταφυσικές και ένα στην μικρού μήκους.

Διαβάζετε τα βιβλία, τα ψηφίζετε και μετά ακολουθείτε τις οδηγίες που σας έδωσα πάνω😂

Θέλω να ελπίζω πως δεν έγινα (πολύ) κουραστική.

Αυτά από εμένα. Αντίο, σας αγαπώ πολύ💞

Unutterable-❤

#WorkUpUrMind Where stories live. Discover now