Kondüsyon ( Part:1)

7.1K 621 267
                                    

Canlarım ve hunicanlarım

Hepinize kocaman merhabalar, bir ritüel haline gelmiş olan kokulu öpücüklerimi yolluyorum Antalya semalarından. Ben bu aralar bir fiil sürekli hastanedeyim. Nöroloji servisi ile açılışı yaptık, hastaneye elimi verdim kolumu kurtarabilirsem yarabbi şükür diyeceğim. Anlayacağınız o test senin bu test benim deney faresinden hallice modunda devam ediyor hayatım. Bu yüzdendir ki bu aralar sizlere bölüm yazamıyorum sık sık çünkü tüm gün hastanede intörnlerden başlayarak hocalara kadar sayısız kişi tarafından mıncıklanınca eve döndüğümde kendimi yatağa atıp uykuya teslim etmiş bulunuyorum. Zaten nasıl ilaçlar verdilerse öyle bir uykuya dalıyorum ki normal şartlar altında üzerimdeki örtü kıpırdasa uyanan ben kıçımdan donumu çalsalar ruhum duymayacak vaziyetteyim.  Ha bunlar beni durdurabilir mi? Elbette hayır! Ben bugüne bugün feleğin çemberini hulahup niyetine beline takıp tam tur attırmış kadınım. O yüzden tabii ki bugünlerde geçecek ve ben dipçik gibi olacağım. Sadece biraz zamana ihtiyacım var o kadar. Bundan ve benden ötürü bir süre daha geciken bölümler için affınıza sığınıyor hepinizi kocaman öpüyorum o güzel yüreğinizden.

 Bundan ve benden ötürü bir süre daha geciken bölümler için affınıza sığınıyor hepinizi kocaman öpüyorum o güzel yüreğinizden

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Duyduklarım karşısında içimde havai fişekler patlıyor muydu? Valla billa patlıyordu!

Normal şartlarda bunları duyan Ada ortamda kim varsa kafa göz dalıp uçan tekme şov yapar mıydı? Onu da yapardı evelallah! 

Peki yapabiliyor muydum. Tabii ki hayır!

Neden? Çünkü kel Kamil bana uyanık ol demişti. Kıçını kurtar demişti. Bak kızım oyunun kralı dönüyor etrafındaki herkesin kıçı başı ayrı oynuyor demişti. Allah için bu kadar yalanın arasında Onur'un Ege ile çevirdiği dümen koymuştu. 

Hesabını soracak mıydım? Elbette!

Hepsinin burnundan fitil fitil getirecek aldıkları her oksijen birimini zebanilerime karbon monoksit olarak monteleyip hayatı onlara zehir edecektim. Aksi halde mezarımda amuda kalkardım alimallah. Madem onlar şeytandı. Hatta cin olup beni çarpmaya kalkıyorlardı. Bende bundan sonra Winchester kardeşlerden biri olup kendi Supernatural'imde başrol oyuncusu olarak Emmy ödüllük performans sergileyecektim.

Hala Ege'nin kollarının arasında baygın numarası yaparken konuşmalara kulak kabartmayı da ihmal etmiyordum tabii ki.

'' Ege, peki nasıl bu kadar eminsin onların bir araya gelmeyeceğine? ''

'' Çünkü Azad bana itiraf edemeden Ada'ya aşık olduğumu onu görmeyince nefes alamadığımı söyledim. ''

'' Bu Azad'a nasıl engel olacak peki? ''

'' Azad'ı kendimden daha iyi tanıyorum Onur.  Ada'ya deli gibi aşık olsa da ben arada olduğum için asla ona yanaşmaz. Eğer Azad'ın aşkının gerçekliğinden emin olsam asla seninle böyle bir işbirliğine girmez, onları ayırmazdım. Ancak Ada'yı gördüğüm an tahmin ettim Azad'ın sırf Hazal'a çok benzediği için ona aşık olacağını. Hem Azad'ı hem de Ada'yı korumak için bunu yapmak zorundaydım. ''

AKLI DIŞARIDA  '' Bir Lise Komedisi ''Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin